neděle 26. června 2016

Karetní výklad Doreen Virtue pro týden od 27.6. do 3.7. 2016

Ahoj, tady je Doreen a toto je váš týdenní karetní výklad pro týden od 27.června do 3.července. Dnes bych chtěla pracovat s kartami Kouzelní delfíni a mořské panny. Vytvořila jsem je proto, že miluji delfíny, mořské panny a všechno, co souvisí s oceánem, ale i proto, že mořské panny představují naši podvědomou mysl a noření se do vašich přesvědčení, emocí a všeho, co ovlivňuje zhmotňování ve vašem životě. Posilují nás tím, že nám odhalují věci, které možná ani nevidíme, a to, čemu věříme a co nás přitom blokuje a stojí nám v cestě. Karty nejprve zamíchám a zeptám se, co si Bůh přeje, abychom pro tento týden věděli, abychom mohli světu přinést co nejvíce míru.

Pro pondělí a úterý tady máme krásnou kartu Přijměte pomoc Nebes. Ta vychází tehdy, když se modlíte, modlíte, modlíte za pomoc, a pak pomoc přijde, ale vy máte pocit, že si ji nezasloužíte, že na to nejste připravení, nebo věříte, že dobro má přijít až v budoucnosti, a někdy také vypovídá o tom, že věříte, že musíte napřed trpět a bojovat, abyste si pomoc zasloužili. Také může znamenat, že se vám od Boha dostává vedení k nějakým aktivním krokům, ale vy je z nějakého důvodu neděláte. Možná si myslíte, že to, co máte udělat, nijak nesouvisí s odpověďmi na vaše modlitby. Nebo si myslíte, že na to nejste připravení a že si něco nezasloužíte. Na začátku týdne vás tedy opravdu vedou k tomu, abyste si udělali čas na tiché naslouchání, ať už to uděláte jakkoli. Může to být i předtím, než usnete, či poté, co se vzbudíte. Můžete také požádat Boha, Ježíše a archanděla Michaela, aby k vám přišli ve spánku a dali vám velmi jasné vedení, které vám bude jasné i poté, co se vzbudíte. Když spíte, vaše mysl je otevřenější a navíc spí i vaše ego, takže se vám do toho nebude montovat. Co je důležité: zasloužíte si dobro! My všichni si ho zasloužíme! Všichni jsme Bohem milováni, všichni jsme pro něho rovnocenní, stejně důležití a stejně důležité je i poslání každého z nás. Přijměte tedy pomoc Nebes! Naučila jsem se, že když si nechám pomoci, můžu sama pak lépe pomáhat svým dětem, své rodině, přátelům i klientům. Mějte tedy na paměti i toto, pokud máte problém s přijímáním pomoci.

Kartou pro střed týdne jsou Ranní afirmace. To opět vypovídá o tom samém - že vaše sebevědomí potřebuje nakopnout, a to i prostřednictvím afirmací, hlavně po ránu, když se vzbudíte. Začínejte své dny pozitivně. Já sama než začnu číst e-maily nebo novinky a cokoli dalšího, si přečtu něco velmi pozitivního a inspirujícího. Pomyslete tedy na něco takového, nebo se pomodlete, běžte se projít ven do přírody, zkrátka udělejte něco, co udá vašemu dni tón. Andělé říkají, že vám mám zdůraznit, abyste každý den začínali s pozitivními afirmacemi o vaší vlastní hodnotě. Něco jako například: "Jsem cenný/á už proto, že žiji." Nebo: "Jsem hoden/hodna lásky takový/á, jaký/á jsem." "Zasloužím si lásku a štěstí už za to, kým jsem." Ciťte k sobě bezpodmínečnou lásku, říkejte si, že jste cenní, že si zasloužíte dobro, a také pamatujte, že vás to nad nikoho nepovyšuje. To dělá jen ego, že srovnává a dělá nás někým více nebo méně než je někdo jiný. Jde o to uvědomovat si, že my všichni jsme rovnocenně milováni Bohem. Ano, někteří lidé jednají způsobem, se kterým Bůh nesouhlasí, ale i jim se snaží pomoci, aby vycházeli z pozice harmonie a míru. Vy sami k tomu můžete napomoci tím, že budete sami v harmonii a míru a budete pamatovat na svou hodnotu a na to, že si zasloužíte dobro.

Podívejte se na tohle! Máme tu téma celého týdne! Dovolte si přijímat. Pokud jste frustrovaní a připadá vám, že se vaše modlitby neplní, pak tady je ten problém. Toto se mi právě líbí na kartách mořských pannen, že pronikají do hloubky a ukazují nám, o co opravdu jde. U vás jde o to, že vám JE pomáháno, ale vy sami to nějak odstrkujete. Pojďme se společně pomodlit. Zhluboka se nadechněme...

"Drahý Bože, Ježíši, Vyšší Já, Svatý Duchu, archanděli Michaeli a všichni naši strážní andělé, pomozte nám prosím propustit ze sebe všechno, kvůli se necítíme dost dobří. Děkujeme vám, že nám pomáháte vyléčit jakoukoli naši část, která byla zneužitá nebo o které někdo řekl, že je s ní něco špatně. Děkujeme vám, že nám pomáháte k uvědomění, že Bůh nás všechny stvořil Božsky dokonalé, takové, jací jsme. Bůh netvoří nic jiného než Boží dokonalost. Nejsme lepší nebo dokonalejší než kdokoli jiný, jsme ale dokonalí takoví, jací jsme. Pomozte nám prosím odpustit si všechno, co jsme udělali nebo neudělali, a pamatovat si, že my všichni jsme Božími milovanými dětmi, jak lidé, tak i zvířata, a že si všichni zasloužíme lásku a péči."

A tu si také zasloužíte, mí drazí, zasloužíte si to nejlepší. Zasloužíte si být zdraví, šťastní a hojně zajištění. A podle poselství těchto karet se zdá, že je to všechno ve vašich rukou. Tento týden se tedy vědomě snažme říkat "Ano." Když vám někdo nabídne pomoc, přijměte ji a poděkujte. Když vám někdo složí kompliment, přijměte ho a poděkujte. Pokud potřebujete pomoc, řekněte si o ni a dovolte si ji přimout. Už žádné pocity viny za přijetí pomoci! Už žádné takové, jako že je to projev slabosti a nebo že se tím někomu zavážete. Toto je svět dávání a přijímání. Dovolte si tento týden přijímat. Jsem na vás velmi hrdá, že zde konáte tu práci a učíte se. Vedete si skvěle! Poplácejte se po zádech! 

Posílám vám mnoho lásky, andělských požehnání a prosím, řekněte se mnou: Aloooooooooooooooha!

* * *

zdroj: https://youtu.be/lYs-MCkUIcQ
překlad: Magda Techetová

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.