úterý 14. června 2016

Květinový výklad Roberta Reevese pro týden od 13. do 19.6. 2016

Ahoj, já jsem Robert Reeves a toto je vaše duchovní vedení pro další týden. Podívejme se tedy, skrze kterou z karet Květové terapie k nám chtějí andělé promluvit na tento týden.

Je to karta Jste hodni lásky. Není to krásné slyšet hned na začátek týdne? Jste hodni lásky. Tato karta říká, že všechno na vás je již nyní Božsky dokonalé. Nemusíte se měnit kvůli tomu, abyste někam zapadli. Ani nemusíte předstírat, že jste jiní, než jací opravdu jste. Tato karta také vypovídá o tom, že věci, které se dějí kolem nás a které v nás vyvolávají špatný pocit ze sebe samých, jsou pouze zhmotněným dílem ega. Pokud máte v životě lidi, kteří ve vás vyvolávají špatné pocity ze sebe samých, tak se s nimi prostě nebavte. Protože v tomto čase se máte cítit šťastní, podporovaní, milovaní - Božsky milovaní. Protože všechno na vás je právě takové, jaké být má, již teď. Nemusíte si dělat žádné starosti s nějakým zapadáním nebo zapůsobením na jiné lidi. Místo toho buďte svým úžasným já a nechte jeho světlo zářit. Právě tím, kým máte být, jste se narodili, a je to také ta jediná osoba, kterou být můžete. Buďme tedy tento týden sami sebou. A neomlouvejme se za to! Ukažte světu, kdo jste. I když budou existovat lidé, kterým se naše pravé já nelíbí, nechme to být! Inspirujme místo toho své okolí tím, že budeme žít podle své pravdy. 

Posílám vám mnoho lásky, mnoho modliteb i andělů pro tento týden. Doufám, že tuto lásku cítíte a že opravdu věříte, že jste dokonalí a hodni lásky právě takoví, jací jste. Mějte krásný týden a ať se vám splní všechny vaše sny!

* * *

zdroj: https://youtu.be/3t_je6glMJ0
překlad: Magda Techetová 

 

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.