pondělí 11. července 2016

Staňte se nejprve sami dokonalým partnerem

"Abyste mohli najít to, čemu říkáte 'ten pravý' nebo 'dokonalý partner', nejprve vy sami musíte být dokonalým partnerem. Stále musíte vysílat vibrační signál, který odpovídá partnerovi, po jakém toužíte. Ty nepříliš dobré vztahy, jichž jste svědkem nebo které jste sami zažili, vám poskytly perfektní příležitost ujasnit si, jaký vztah byste vlastně chtěli. Takže nyní už jen stačí myslet na tyto žádoucí prvky a vaše vibrace se přizpůsobí tomu, po čem toužíte.
Když poukazujete na to, co se vám ve vztazích nelíbí, když vzpomínáte na nepříjemné zážitky z vaší minulosti nebo sledujete filmy, kde se k sobě lidé zle chovají, nevědomky své vibrace zvykáte na opak toho, po čem toužíte. Jednoduše k takovým vztahům nenaleznete cestu.
Nemůžete zažít vysněný vztah, když se cítíte osamělí, naštvaní, plní obav nebo zklamaní. Když ale začnete vyhledávat to, co můžete na sobě i na druhých ocenit - když si budete tvořit seznamy pozitivních prvků na vašich minulých i současných vztazích - naučíte se vibrovat tak, aby to odpovídalo vibracím vašich přání, a pak k vám musí přijít ten pravý partner. Tak praví Zákon přitažlivosti."

* * *

- z knihy Klíč ke všem vztahům, Esther a Jerry Hicks

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.