pátek 16. září 2016

Vzácné měsíční zatmění v Rybách 16.9. 2016

Polovina září jako by vždy přinesla nespočet různých změn. Léto odchází, děti jsou zpět ve škole, počasí začíná chládnout a zanechává ve vzduchu nádech podzimu. Tento rok budou všechny tyto zářijové změny doprovázeny měsíčním zatměním, které nastane v pátek 16.září.

Zatmění úplňku přinese mnoho změn a spolu s nimi také ohromný povznes energie. I když mnozí z nás toto zatmění prošvihnou a nebo ho nebudou moci jasně vidět, nakonec všichni pocítíme jeho dopad a následky. To proto, že tato měsíční událost spadá do citlivého, složitého znamení Ryb. To znamená, že toto načasování je ideální pro soustředění se na vaši kreativitu a spiritualitu.

Tento úplněk se oficiálně jmenuje Měsíc sklizně a měsíční zatmění se vždy děje pouze při úplňku. Večer ze 16. na 17.září budou Slunce, Měsíc i Země srovnány v přímce a Měsíc se posouvá za naši planetu. Vstoupí do stínu naší Země a světlo Slunce na něj nebude moci dosáhnout.
Každý z nás toto zatmění prožije svým jedinečným a individuálním způsobem, jak vědomě, tak podvědomě. Pro některé to může být čas ohromného otevření očí, pro jiné jen lehké, sotva znatelné. Zde jsou některé způsoby, jakými vás může toto zatmění Úplňku sklizně ovlivnit:

Věci se budou dokončovat a ukončovat. Tento pocit konce se může objevit v jakékoli oblasti našich životů. Může se projevit jako vyhoření vztahu a nebo konečné dokončení projektu, na kterém jste dlouho a tvrdě pracovali. Ať tak či tak, bude to za vámi a skončí to. Řekněte sbohem a pohněte se dál, ať už vás tam čeká cokoli.

U mnoha lidí se zesílí pravda, obzvláště v oblasti vztahů. Pokud před vámi bylo něco skrýváno a nebo jste to nebyli schopni vidět, brzy to vyjde na světlo. Když se konečně ukáže pravda, neignorujte ji ani ji nezahánějte. Postavte se jí čelem a přijměte ji.

Někteří z nás budou konečně schopni propustit svůj potlačený vztek nebo hněv, který v sobě dlouho drželi. Můžeme být nyní velmi citliví a mít zatemněný úsudek, ale jakmile propustíme onu agresi, budeme si moci vydechnout úlevou a opět jasně myslet. 

Někteří z nás prožijí zvýšený příliv tvořivosti a projevování se. Využijte tento obnovený zájem v oblasti umění, kdy všechen zmíněný hněv nebo frustraci využijete k vytvoření něčeho. Vypište, vyzpívejte, vykreslete nebo vymalujte své pocity, spíše než abyste je odkrývali druhým lidem. Tak nikomu nechtěně neuškodíte, ani nespálíte mosty.

Mnozí z nás najdou rovnováhu a obnovený smysl sebe samých. Jak už bylo zmíněno předtím, vypořádáváme se nyní se spoustou těžkých věcí, které nás stahovaly dolů. Jakmile se od toho konečně osvobodíme, vyrosteme a staneme se mnohem moudřejšími už proto, že jsme tímto zážitkem prošli. Pohlédněte do svého nitra a zjistěte, co chcete a za čím si stojíte, a pak se soustřeďte na odpovědi, které si můžete dát jedině vy sami!

* * *
 
zdroj: http://www.sun-gazing.com/rare-lunar-eclipse-pisces-prepare-huge-energy-shift-night-september-16-2016/#h0GlCDXX0MmiMfk7.99
překlad: Magda Techetová 
 
 

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.