čtvrtek 27. října 2016

5 tipů k přitáhnutí partnera pro vaši duši

Existuje partner pro vaši duši. Někdo, s kým máte sdílet velkou lásku. Pokud jste tohoto člověka ještě nenašli, pravděpodobně se zajímáte o to, jak se s ním nebo s ní setkat. Dobře. Povím vám, jak. Když si uvědomíte, co si ve vztahu přejete, tím spíše to dostanete. V tomto smyslu máte moc nad svým milostným osudem. 

Zde je pět kroků, které můžete udělat, abyste se připravili na velkou lásku vašeho života:

* * *

1. Věřte v lásku.
Věříte tomu, že můžete mít nádherný vztah, který vás naplňuje, vzrušuje a v němž jste rádi?
Věříte tomu, že existuje partner pro vaši duši?
Doufám, že ano, protože víra v lásku je naprosto nezbytná pro to, aby se mohla naplnit. Nemůžete mít vztah, o kterém nevěříte, že existuje. Proto pokud máte jakákoli omezená přesvědčení o tom, co je v lásce možné, potřebujete se jich vzdát. Pokud zjistíte, že si myslíte, že úžasný vztah u vás není možný, říkejte si: "Ne! To je jen falešné přesvědčení. Vím, že mám prožít nádhernou lásku."
Když budete procvičovat odstraňování svých omezujících přesvědčení, budete věřit více a více, že velká láska je tu i pro vás. A jakmile uvěříte, všechno bude možné.

2. Uzdravte staré rány.
Je pro vás důležité, abyste rozpoznali svá stará zranění, když se je chystáte překonat. Když se vyléčíte ze svých nezdarů a podniknete kroky k uzdravení těchto svých částí, umožníte tak naplňující lásce, aby k vám přišla.
Jak na to? Nejdříve si uvědomte, s čím máte ve vztazích největší problémy. Může to být pocit opuštěnosti, uvíznutí nebo nedostatečnosti. Jakmile rozpoznáte, v čem je problém, můžete ho začít léčit tím, že se o sebe postaráte ve všech těch oblastech, kde vás jiní lidé zranili.
Dám vám příklad. Pokud se ve svých vztazích cítíte odmítáni, pak je třeba podniknout kroky k tomu, abyste se přestali odmítat vy sami. To znamená začít přijímat své pocity, být k sobě hodní a vytvořit prostor pro všechny části vaší bytosti. Když se milujete takovým způsobem, jakým si přejete být milováni druhými, všechny ty rány se uzdraví. A když se tak stane, už je nebudete mít potřebu vyvolávat na světlo prostřednictvím druhých lidí.

3. Denně praktikujte sebelásku.
Lidé se k vám budou chovat tak, jak se chováte sami k sobě. Proto ta nejlepší cesta, jak si přitáhnout partnera, který vás bude zbožňovat, je zbožňovat sami sebe. Nejen na povrchu, ale také hluboko uvnitř.
Starejte se o sebe nejlépe, jak jen to jde. Milujte všechny části sebe samých, pokuste se přijmout každý odstín vaší bytosti. Vypěstujte si pro sebe dobrý život. Učiňte si každý den prioritu z toho cítit se dobře. Ctěte sami sebe stejně tak, jak si to přejete od svého partnera. To je jedno z největších tajemství k nalezení velké lásky.

4. Užívejte si svůj život i předtím, než partnera najdete.
Pokud si přejete vztah, v němž se budete cítit skvěle, pak se ve svém životě musíte cítit skvěle i předtím, než do něj tato osoba vstoupí.
Velmi často lidé věří, že klíčem k jejich štěstí je najít partnera, a tak své štěstí odkládají a podmiňují nalezením lásky. Ale tak to nefunguje!
Váš život se odehrává teď. Čím více si ho užíváte, tím přitažlivější se stáváte pro druhé, a tím spíše si také užijete svého partnera či partnerku, až do vašeho života přijdou.

5. Žijte celou svou duší.
Chcete-li najít skutečného partnera či partnerku pro svou duši - člověka, který bude zcela přirozeně doplňovat vaši duši - pak musíte žít z celé své duše.
Pro mě osobně to znamená žít velmi přímo. Znamená to být v kontaktu s hlubší částí toho, kým jste, se svým pravým já, a zavázat se, že budete žít svůj život z této pozice uvnitř vás.
My všichni máme duši. Je to ta nejpravdivější a nejskutečnější podstata toho, kým jsme. Když žijeme svůj život duchaplně, všichni lidé, kteří k této naší duši pasují a shodují se s ní ve své vášni, entusiasmu, milosti a lásce, si k ní najdou cestu. Kdo žije svou duší, je pro druhé neodolatelný.

Jsem velmi nadšená z toho, že s vámi mohu sdílet tuto výpravu za přitáhnutím velké lásky vašeho života. Pamatujte si, že všechno je možné, pokud věříte, že se to může splnit!



* * *

zdroj: http://www.mindbodygreen.com/0-12888/5-ways-to-attract-your-soul-mate.html
překlad: Magda Techetová

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.