pondělí 31. října 2016

Karetní výklad Doreen Virtue pro týden od 31.10. do 6.11. 2016

Ahoj, tady je Doreen a toto je váš týdenní karetní výklad pro týden od 31.října do 6.listopadu. Nemůžu uvěřit, že už máme listopad! Tento rok utíká tak rychle! Dnes bych chtěla pracovat s jedněmi z mých nejoblíbenějších karetní sad - Poslové světla. Tyto karty dávají velmi specifická poselství. Nyní procházíme časem velkého povznesu. Tady v Americe máme týden před velkými volbami, také jsme teď měli novoluní 30.října, pak tady máme velkou oslavu 31.října, kdy se slaví Samhain, svátek dne, kdy je hranice mezi světy tenká. A pak můj oblíbený Světový den veganství, který je 1.listopadu. Jsem veganka už dvacet let a rozhodně to není nic těžkého. Ze začátku bylo, ale dnes je to naprosto snadné.
Nejprve karty zamíchám a pomodlím se nad nimi. Pokud se vám stane, že chcete vytáhnout nějakou kartu a jí se moc nechce, věřte tomu a nechte ji být, není to ta pravá. Karty fungují na principu Zákona přitažlivosti, a stejně jako klíč k zámku má na vaši konkrétní otázku vyjít konkrétní karta. Mou otázkou nyní je, co potřebujeme vědět pro další týden, abychom mohli nejlépe posloužit.

Pro pondělí a úterý nám vychází karta Adriana. Ta říká, že vaši andělé jsou s vámi. Stejně jako na obrázku vede anděl děti, jsme i my vedeni Bohem - nakonec jsme všichni Boží děti. A Bůh nám všem dal strážné anděly, aby nám pomáhali. Tato karta vám říká, že vaše modlitby byly vyslyšeny a že andělé vás vedou k odpovědím na vaše modlitby. Bůh ani andělé nejsou jako Santa Claus, který vám splněná přání vysype pod nos. Dávají vám vedení k tomu, abyste si vy sami svá přání splnili. Andělé chtějí, abych se vás zeptala: K jakým aktivním krokům a pozitivním změnám jste v poslední době opakovaně vedeni? Vůbec to nemusí zdánlivě souviset s vaším přáním. Můžete být vedeni k něčemu, co vám nepřijde nijak příjemné ani zábavné, ale vaši andělé vědí, že vás tato cesta dovede k odpovědím na vaše modlitby. Pokud se toto vedení opakuje, věnujte mu pozornost! Hlas ega je proměnlivý, bude vám každou chvíli říkat něco jiného. Ale vaše Vyšší Já, které je zajedno s Bohem a pravdivým a důvěryhodným vedením vaší intuice, je vytrvalé a dává vám totéž vedení znovu a znovu, a když ho naplníme, tak teprve pak nám dají vedení k dalšímu kroku. Pokud se tedy cítíte zaseknutí, pravděpodobně přehlížíte něco, co vás žádají, abyste udělali. Nemusíte se cítit připraveni, ani vám to nemusí připadat jako odpověď na vaše modlitby, nebo tomu z nějakého důvodu odporujete a bráníte se tomu. Dovolte mi tedy se za vás pomodlit, abyste měli odvahu, sílu, motivaci a veškerou potřebnou podporu k tomu, abyste podnikli ty důležité kroky.

Karta pro střed týdne na to dokonale navazuje, je to karta anděla jménem Fiona, který říká, že když jste požádali anděly o pomoc, máte přijmout jejich vedení a následovat ho svými činy. Toto je opravdu poselství o odblokování a rozjezdu. Bude to týden velkého posunu a pohybu ve vašem životě. Vy však musíte být ti, kdo učiní první krok. Víte, když se někdy modlíte "Bože, ty víš, co potřebuji, a tak prosím, udělej to pro mě", dostanete místo toho od Boha vedení, které máte následovat, ale vy to neděláte a nebo mu nenasloucháte, a pak to vypadá, že vaše modlitby vyslyšeny nebyly. 

Na konec týdne nám vyšly dvě karty. První z nich je Merlina, která říká, že pokud jste zmatení ohledně dalších kroků, které máte udělat, pak si máte udělat menší průzkum. To však není průzkum na internetu nebo v knihovně - ale ve svém vlastním nitru. Chtějí, abyste meditovali, mí drazí. Abyste si dopřáli nějaký tichý čas sami pro sebe, a sami se zeptat.
Můžete to udělat hned teď se mnou: Co si přejete, abych věděl/a? Co mám udělat, aby se udála změna? Jaký další krok mám na své cestě životního poslání podniknout? 
Pomodlíme se také za to, aby byly vaše záměry očištěny a nebyly založeny na egu, ale na službě, kvůli které jsme tady - a to zahrnuje také službu sobě samým. Nejsme tu, abychom byli mučedníky. Potřebujeme také přijímat a nechat se sami obdarovávat.
Druhou kartou je Serafína, což je anděl rodin a vypovídá tedy o šťastné změně ve vaší rodině, ke které v tomto týdnu dojde. Znamená to především léčení vaší rodiny. Modlím se za vás a přidávám se tak k vašim vlastním modlitbám za vaši rodinu. Ať už se to týká léčení vašich citů, vašich vztahů, vašich financí, nebo fyzického léčení, je ve vzduchu cítit nádherná změna. Pro některé z vás to může být také znamení nového přírůstku do rodiny, ať už ve formě narozeného děťátka a nebo třeba nového zvířátka. 

Bude to tedy velmi šťastný týden, ale aby se tak stalo, musíte si udělat čas na ztišení mysli, naslouchat, a pak toto vedení následovat. Vím, že to dokážete. Když to dokážu já, dokáže to kdokoli. Prošla jsem mnoha zraněními, než jsem se dostala tam, kde jsem dnes. Pomohlo mi se modlit, naslouchat, a pak činit tak, jak mě Bůh vedl. Někdy je to děsivé a chce to skok víry udělat ty změny. Ale pak si řeknete: Proč jsem to jen neudělal/a dřív?! Proč jsem to neposlechl/a dřív? Ale žádné výčitky, žádné odsudky. Jen se radujte. 

Posílám vám mnoho lásky, andělská požehnání a prosím, řekněte se mnou: Alooooooooooha!

* * *

zdroj: https://youtu.be/WM14AfhUdVQ
překlad: Magda Techetová


Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.