pátek 14. října 2016

Nesnažte se neustále "dokonale žít"

"Jako vaši andělé bychom vám dnes rádi připomněli, jak důležité je přistupovat k sobě s láskou a úctou i v době, kdy ne všechno jde tak, jak byste si přáli - ať už z jakéhokoli důvodu. Součástí vašeho duchovního růstu a seberozvoje je osvojování si a využívání nových způsobů myšlení, jednání, komunikace či vnímání - je však také třeba, abyste k sobě měli dostatek soucitu a trpělivosti a nebičovali se za to, že vám něco nejde tak, jak "by mělo", nebo že zrovna nemáte žádnou sílu na to, abyste způsob svého prožívání rozebírali a snažili se ho měnit tak, aby odpovídal ideální představě. 

Jste lidé a žijete ve hmotném světě, kde máte své hranice, a to v duševní i fyzické rovině. Ne vždy budete mít dost sil na to, abyste své prožitky analyzovali, chápali a snažili se dělat věci jinak. Přestože víte z mnoha různých zdrojů, že je důležité být pozitivní a milující, neznamená to, že je něco špatně, když se vám to nedaří! I když se vám nedaří myslet pozitivně, věřit v dobré věci, nebát se nebo si nepostěžovat, pokud k sobě přistupujete s láskou a soucitem, pak i vaše energie je plná lásky, bez ohledu na to, co říkáte, co jste si zrovna pomysleli, co jste vyslovili nebo udělali. Nemusíte mít strach, že si okamžitě začnete přitahovat katastrofy, když nebudete NEUSTÁLE dokonale pozitivní a naladění na lásku. Vaše energie a vyzařování sice vašimi slovy, činy a myšlenkami ovlivněny jsou, ale pokud se milujete a ctíte, je tato láska a úcta k sobě i své lidskosti vaší dominantní energií a přes jakékoli omyly, negativní myšlenky nebo nepříznivé období zůstává vaší hlavní vibrací. 

Snažit se být za každou cenu dokonale pozitivní, když přitom jasně cítíte, že se do ničeho nutit nemůžete a že byste spíše potřebovali jednoduše nechat věci plynout bez ohledu na to, jaké jsou, znamená jít proti sobě samým, proti vedení svého srdce, proti potřebám svého těla a duše, proti lásce. Ve chvíli, kdy sami sobě působíte násilí - byť v dobré víře, že to tak "má být" a že "tak je to správně", protože si přejete to nejlepší - ztrácíte pocity lásky, a naopak získáváte pocity frustrace, nepochopení, neohleduplnosti nebo opuštěnosti. Často jste pak na tento problém upozorňováni prostřednictvím lidí nebo okolností, které ve vás tyto pocity vyvolávají na povrch - lidé, kteří na vás neberou ohled, vnější nátlak, strádání v různých formách, apod. Ukazují vám tak, že je třeba, abyste k sobě sami začali přistupovat s větší láskou a jednali v souladu s tím, co cítíte, že opravdu potřebujete. 

Je sice skvělé, že se snažíte dělat vše co nejlépe, ale k tomu, abyste rostli a udržovali ve svém životě dobré věci, nepotřebujete být neustále učebnicově pozitivní. Život neslouží k tomu, aby byl neustále analyzován a organizován podle nějakých pravidel - ony známé zákony přitažlivosti aj. vám mají sloužit jako inspirace, mají vám pomoci k uvědomění si některých souvislostí, mají vás obohatit a pomoci vám, ale neslouží k tomu, abyste jim celý svůj život podřizovali a neustále podle nich soudili všechno, co děláte. Vraťte se prosím zpátky k životu, nechte se unést jeho proudem a dávejte si lásku v jakékoli formě, kterou potřebujete. Když se milujete a ctíte, je to to hlavní, na čem záleží. Vaše energie zůstane láskyplná a pozitivní i přesto, že máte třeba špatnou náladu, že se vám něco pokazilo nebo že zrovna nemáte sílu v něco věřit. Je v pořádku být lidmi - a to se vším, co k tomu patří."

* * *

(Poselství andělů, M.T.)


Chcete-li podpořit mou činnost finančním příspěvkem, s láskou a vděčností ho uvítám ♥

* * *
Číslo účtu: 2000715953/2010
IBAN: CZ9320100000002000715953
SWIFT/BIC: FIOBCZPPXXX

* * *

Srdečně děkuji za jakoukoli formu podpory, včetně přeposlání textu dalším lidem, kterým by mohl pomoci :-)

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.