pondělí 7. listopadu 2016

Karetní výklad Doreen Virtue pro týden od 7. do 13.11. 2016

Ahoj, tady je Doreen a toto je váš týdenní karetní výklad pro týden od 7. do 13.listopadu. V tomto týdnu bych vám chtěla připomenout, že se máte držet svých vizí a nevzdávat se jich jen proto, že to trvá určitý čas, než se naplní. Každá modlitba je vyslyšena a zodpovězena za scénou, a to Božsky dokonalým způsobem. V tomto týdnu máme jedno mé oblíbené datum - 11.11. - které v Andělských číslech znamená: "Dávejte si pozor na své myšlenky, protože je nyní zhmotňujete ještě rychleji než normálně." V podstatě okamžitě. Je třeba se tedy obzvláště v tomto čase zaměřit výhradně na myšlenky o tom, co si přejete, a zcela vytěsnit myšlenky na to, čeho se bojíte, protože si to můžete přitáhnout.
Zde ve Spojených Státech budeme mít výsledky voleb, které sleduje celý svět, a my do toho posíláme modlitby za to, aby vše dopadlo pro to nejvyšší a nejlepší dobro. Také bych chtěla požádat ty z vás, kdo jste léčitelé, abyste svou energii poslali novému prezidentovi či prezidentce, aby byli očištěni od jakýchkoli nižších energií, které by mohly ovlivňovat jejich jednání. I oni mají v sobě Boží dítě, tak jako my všichni, a lidé se vždy mohou změnit, častokrát díky duchovní práci a modlitbám, které konáte vy.
Tento týden bych chtěla pracovat s kartami Magická poselství víl, protože je to o Zemi, o životním prostředí, je to o tom být venku v přírodě a také o péči o naši planetu. Míchám tedy tyto karty a žádám Boha, aby nám ukázal, co potřebujeme vědět.

Pro pondělí a úterý tady máme kartu, o které jsem tušila, že vyjde - Dovolená. Blíží se nám obzvláště silný super úplněk, který nastane 14.listopadu, tedy příští týden. A bude to opravdu velmi výjimečný a velmi silný úplněk, neboť Měsíc bude nejblíže Zemi v celém 21.století! Můžete vidět měsíc mnohem větší než kdy předtím. Bude ve znamení Blíženců, znamení rychlého pohybu, souvisí úzce s komunikací a cestováním a také s elektronikou. Z historického hlediska je úplněk časem propouštění všeho, co vám stojí v cestě, a tento super úplněk bude časem obrovského propouštění. Úplněk vždy trvá tři dny, takže rozhodně bude působit i 13.listopadu a i další dny. Kdo z vás je citlivý na fáze Měsíce, budete v tomto týdnu citlivější, a také můžete mít problémy se spánkem a s náladami. Buďte si tedy vědomi toho, že to je úplňkem a že si můžete zvolit, jak se k tomu postavit. Rozhodně si odpočiňte. 
Tato karta vypovídá o ústupu do ústraní. Vím, že máte povinnosti, stejně jako my všichni, a že asi úplně nejde prostě se zavřít doma a udělat si volno - i když to by bylo ideální! Je to připomínka toho, abyste se drželi dál od lidí, obzvláště těch, kteří vás provokují. To platí i o médiích - pokud jste zranitelní a citliví, nesledujte je. Buď pouze skenujte nadpisy novin a nebo si počkejte, až vám zprávy podá někdo pozitivní. Potřebujete se zotavit a léčit, tak se držte stranou od všeho, co by vás mělo provokovat. Držte se stranou. I v práci můžete na chvíli odejít na toaletu, zavřít se tam, uklidnit se a třeba se i pomodlit. Běžte do přírody, pokud můžete. Tento týden je opravdu velmi silný.

Pro střed týdne je tu karta Léčitel. A říkají, že to konkrétně znamená, že máte moc uzdravovat. Byli jste stvořeni k obrazu Boha a tato jeho léčivá moc je všudypřítomná. Každá buňka vašeho těla má moc uzdravovat! Moc není někde mimo vás, není to něco, co patří jenom vybrané elitě lidí, jako třeba politikům nebo bohatým lidem. Moc je všudypřítomná. Je to jako David a Goliáš - a vy jste David. Rozhodně tedy můžete léčit. Pamatujte, že život je jen sen a vy jste těmi, kdo sní. Jaký sen byste tedy chtěli snít? V tomto týdnu ustoupíte do ústraní, strávíte nějaký čas o samotě, a pak si rozmyslíte, co chcete udělat dál, co si přejete, jakou další kapitolu byste chtěli napsat v příběhu vašeho života. 

A na víkend... ach, to opravdu nevymyslíte, mám z toho úplně husí kůži! Máme tu dvě karty, a to Pusťte se a Odejděte pryč. Určitě už víte, co vám to říká. Někteří z vás odejdou ze své práce, a nebo, pokud zatím nemají dostatek financí a zdrojů, začnou mezitím něco nového. Možná začnete nějakou léčitelskou činnost. A k období kolem úplňku je to dokonalé, protože úplněk sám je celý o propouštění a uvolňování. Na jakých poutech strachu jste dosud lpěli? Kde si namlouváte, že musíte trpět (kvůli tomu a tomu a tomu)? Je načase nechat tyto řeči jít, odejít pryč.
Také k tomu říkají, že to znamená dovolit Bohu zasáhnout - máte se přestat snažit všechno řídit sami. Je to vyčerpávající a ve skutečnosti to dělá věci ještě horší. Nyní se společně nadechněme... nastřádejme v sobě všechno, co nám dělá starosti... a s výdechem.... "Na, Bože, teď to dávám Tobě." Pustit se něčeho můžete udělat různými způsoby - například si i dupnout nohou, kdy si důrazně řeknete "Ne!! Už to nechci dělat!" Nebo já někdy dávám Bohu některé záležitosti s tím, že "Já si s tím neporadím, poraď mi s tím Ty." Nebo to dejte andělům, připadá-li vám Bůh daleko. Bůh je všudypřítomný, ale záleží hodně na všem přesvědčení, co vám jak přijde přirozené. 

Je to silný týden. Ale vy jste také silní, mí drazí! Není ve vás jediná část, která by nebyla zajedno s Bohem, a tak si tak přestaňte připadat. Bůh se nevznáší někde vysoko na nějakém obláčku - Bůh je uvnitř vás a vy jste s ním zajedno, a tak využíjte tuto Boží sílu v souladu s Boží vůlí, kterou je mír, a to jak pro vás, tak i pro vaši rodinu a pro celý náš svět.

Připojte se prosím ke mně v modlitbě za naše velké volby. Nebojte, nebudu do toho plést politiku. 

"Drahý Bože, toto je silný čas pro nás všechny a my tě prosíme, abys obzvláště dohlédl na volby ve Spojených Státech, a abys poslal své anděly, obzvláště archanděla Michaela, aby zajistil férovost a spravedlnost, aby výsledky odrážely přání lidí. Žádáme Tě, Bože, abys povznesl naše politiky blíže ke své vůli, a tebe, archanděli Michaeli, abys je očistil od jakékoli energie, která není odrazem Boha."

Pojďme očistit i vás - od jakékoli úzkosti a starostí.  
"Prosím, Bože, pomoz nám se pustit a dovolit Ti o všechno se postarat. Pomoz nám odevzdat Ti všechny naše problémy s egem, se snahou kontrolovat, naše starosti a strachy. Pomoz nám zůstat v pozici víry a Tvé moci, která je zajedno s tou naší."

Pamatujte si prosím, že jste příkladem pro druhé a že když setrváváte v míru, druzí lidé se tím léčí, ať už kráčíte kamkoli. Buďte tedy v míru, mí drazí. Mé modlitby jsou s vámi.

Posílám vám spoustu lásky, andělských požehnání a dobře se o sebe starejte. Řekněte prosím se mnou: Alooooooooooha!

* * *

zdroj: https://youtu.be/kW6M6Uj-LwM
překlad: Magda Techetová

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.