neděle 13. listopadu 2016

Karetní výklad Doreen Virtue pro týden od 14. do 20.11. 2016

Ahoj, tady je Doreen a toto je váš týdenní karetní výklad pro týden od 14. do 20.listopadu. Dnes tady mám s sebou Sluneční záři, koníčka, kterého zde chci mít z několika důvodů. V roce 1993, když jsem vytvořila své první vykládací karty, byla mezi nimi i karta Okouzlení, na které byl vyobrazený skoro úplně stejný kůň. A pak, když tento kůň přišel do mého života, bylo to jako zhmotněné přání.
Dnes bych chtěla pracovat s vykládacími kartami Kouzelní jednorožci, protože s nimi pracuji již velmi dlouho a podle mých výzkumů kdysi na této planetě žili, ale později vyhynuli. Věřím v jednorožce coby duchovní průvodce, kteří nám pomáhají společně s Bohem, Ježíšem a anděly spojit se s naším vnitřním dítětem. Vnitřní dítě v nás má rádo všechno možné. A náhled vnitřního dítěte nyní velmi potřebujeme. Mnozí lidé jsou nyní nahněvaní kvůli výsledkům amerických voleb, ale právě proto jsme nyní potřebnější než kdy předtím - náš vnitřní mír, světlo a vyučování jsou na této planetě potřebnější než kdy předtím. 
Karty tedy zamíchám a zeptám se, co můžeme očekávat a jak můžeme nejlépe přinést světu požehnání do tohoto týdne. Mnozí lidé se vztekají a jsou zmatení, ale my k tomu nechceme přidávat. Chceme přinášet požehnání - to je naše poslání. Jedna karta pro pondělí a úterý, pak tu máme dvě karty pro středu a čtvrtek, a pro konec týdne také dvě! To je velmi neobvyklé.

Věděla jsem, že tato karta vyjde! Pro začátek týdne je tu karta, která nikdy nevychází, ale měla jsem vizi, že vyjde - Rodinná kultura. Jak víte, máme nyní super silný úplněk ve znamení Býka. A spousta z nás cítí velký strach, také kvůli rasismu v celém světě a imigracím. Je to pro nás poselství, abychom propustili v první řadě své strachy. Pak abychom se modlili za vedení ohledně toho, jak můžeme pomoci. K projevům rasismu docházelo už za mého mládí a zdá se, jako by to neustále pokračovalo. Je načase to zastavit. Jsem moc ráda, že tato karta vyšla. Můžeme se nadechnout.... a odevzdat se Bohu.  
 "Milý Bože, víme, že všichni jsme tvé milované děti, bez ohledu na to, jak vypadáme, máme v sobě všichni to stejné světlo a stejnou lásku. A jsme všichni stejná rodina. Potřebujeme tedy tvůj zásah, aby na naší planetě skončil rasismus, tady a teď. Tak se staň."

Když se podíváme na karty pro středu a čtvrtek, máme tady kartu Jste nadaní, která vám říká, že máte velkou sílu a nemáte se jí vzdávat. Například u těch voleb - nedávejte všechnu svou sílu jedné nějaké osobě! Toto je čas, kdy si máte uvědomit, že jste dostali stejnou duchovní sílu jako všichni ostatní. Můžete být sami vůdci, učitelé, léčitelé, umělci nebo cokoli jiného, k čemu se cítíte být vedeni - Bůh vás v tom obdaroval! Proto cítíte tolik vášně a přání.
A pak je tu karta Stojí za to počkat, a pro nás to znamená, že naše ego nás někdy od něčeho odrazuje tím, že "to bude dlouho trvat". Ale stejný čas, po který přešlapujete na místě, můžete využít k tomu, abyste to prostě udělali! Nevzdávejte se svých snů jen proto, že by jejich naplňování trvalo příliš dlouho. Naživu budete stejně, a tak tento čas využijte k naplnění svého poslání!

A když se podíváme na víkend, máme tady mou nejoblíbenější kartu Šťastné překvapení, která říká, že dojde ke šťastnému zvratu událostí. A takové karty mi teď vychází neustále, že se něco stane, něco šťastného, co nás překvapí všechny, ale andělé říkají, že se to týká vás osobně - že vám přijde nějaký dárek. Zkrátka přijde něco, co vás povznese výš a vy se budete cítit lépe. Budete mít opět víru a naději. 
K tomu vychází karta Naslouchejte svým pocitům, která se netýká pouze vaší intuice, která vám říká pravdu a skrze kterou k vám promlouvá Bůh, ale také to znamená, že budete nyní hodně citliví a je třeba to ctít. Říkají, že to souvisí s vaším vnitřním dítětem - celý tento týden. Je to o tom být svým přirozeným já a tuto svou stránku mít v tomto týdnu otevřenou, abychom se s její pomocí vyrovnali se stresem. 
Jako citliví lidé vstřebáváte do sebe energie jiných lidí.

Pojďme se nyní pomodlit za vnitřní děti nás všech. Zhluboka se nadechněme... 

"Drahý Bože, pomoz prosím nám všem zůstat citliví a udržet si naše srdce otevřená, udržet si naši víru a naději, a také požehnej všem dětem na tomto světě stejně jako všem vnitřním dětem v nás dospělých. Pomoz nám prosím se ochránit před hrubými energiemi a stresem, a vypořádat se s nimi zdravými způsoby. Pomoz nám všem zůstat jednotní přesně tak, jak si to přejeme ode všech na této planetě. S vědomím, že nic nemůže zvrátit pokrok, který jsme již udělali, protože to je Boží vůle."

I já vám posílám své modlitby, protože tento týden je budete potřebovat.
Posílám vám také mnoho lásky, andělských požehnání a prosím, řekněte se mnou: Alooooooooooooooha!

* * *

zdroj: https://youtu.be/PlwRgeWn-LU
překlad: Magda Techetová

 

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.