pondělí 12. prosince 2016

Karetní výklad Doreen Virtue pro týden od 12. do 18.12. 2016

Ahoj, tady je Doreen a toto je váš týdenní karetní výklad pro týden od 12. do 18.prosince 2016. Protože je toto období velmi intenzivní, ráda bych se tentokrát naladila na zemitou energii víl a pracovala s kartami Magická poselství víl. Tento týden nám začíná úplňkem, navíc máme i advent, ale kromě toho nás také brzy čeká další retrográdní fáze Merkuru, která potrvá od 19.prosince až do 8.ledna. Vstupujeme tedy do vánočního období s Merkurem v retrográdní fázi. Měli jsme to takto i loni, a tak víme, že se to dá přežít. Je jen třeba dávat obzvlášť velký pozor na to, zda vám druhý člověk správně porozuměl, protože může docházet k nedorozuměním. Merkur souvisí s komunikací všeho druhu, včetně cestování a elektroniky. Buďte hodně flexibilní, během cestování si naplánujte delší čas mezi přestupy, aby nebyly natěsno, zkrátka buďte přizpůsobiví a udržte si smysl pro humor. A vězte, že jsme v tom všichni, není to namířeno proti vám. Neberte si tedy nic z toho osobně.
Podívejme se nyní na karty. Pro pondělí a úterý nám vyšly karty dvě. S vílami se můžete spojit všude tam, kde jsou rostliny a zvířata, protože jsou jejich strážnými anděly.

Pro pondělí a úterý, kdy budeme mít úplněk, nám vyšly dvě karty. První z nich je jedna z mých nejoblíbenějších - Vyjadřujte svou individualitu. Na obrázku vidíte vílu-seniorku. Všechny víly nejsou maličké, ani nejsou všechny jen dívky, jsou i vílí muži a chlapci, mladší i starší, v různých podobách. Krásně představují i rozmanitost nás, lidí. Tato karta znamená, že nemáme čekat na to, až "jednou" budeme moci být takoví, jací chceme být. Vyzývá nás k tomu, abychom vyjádřili své pravé já.
Velice často se stává - hlavně vysoce citlivým lidem -, že jsme opouštěni, uráženi nebo zneužíváni... a začneme mít strach, že nejsme dost dobří, jsme osamělí, máme pocit, že nám druzí nerozumí a nemají nás rádi, a tak se jim začneme zavděčovat a přizpůsobovat a snažíme se být jako oni. Snažíme se zapadnout a přitom zrazujeme sami sebe. Často se to stává ve vztazích s partnerem, který má hodně silnou vůli a který se nás snaží dotlačit k tomu, abychom se změnili - a my se kvůli němu (ní) snažíme změnit, jenže se v tom všem úplně ztratíme.
V tomto týdnu, který tedy začínáme úplňkem, vás víly žádají, abyste propustili jakékoli strachy, které souvisí s tím, že nezapadáte nebo že vás někdo nebude mít rád. Je to o tom zkoušet, s kým si rozumíte a s kým ne, než najdete ty, se kterými jste v souladu. Nikdy nebudou úplně stejní jako vy, nebudou vaše dvojče, vždy mezi vámi budou unikátní rozdíly, stejně jako ve vašich názorech. Jde o to, zda vás alespoň ctí a pomáhají i oni vám, a ne pouze vy jim, jsou ohleduplní, mají alespoň podobná přesvědčení jako vy nebo koníčky... zkrátka lidé, s nimiž se cítíte dobře, výše, namísto toho, abyste se cítili vysátí. Modleme se k Bohu, aby vás dovedl ke skupině vašich spřízněných duší, s nimiž se budete cítit živí. Velmi často k tomu pouze stačí, abyste vyšli někam ven z domu. Můžete samozřejmě najít spoustu dobrých přátel na internetu, ale to není totéž. Jít ven a připojit se do nějakého klubu nebo kurzu, do kostela nebo na jiné duchovní místo, nebo na jakékoli jiné, kde se můžete setkat s lidmi s podobnými zájmy a kde se budete cítit příjemně.
Když vyjadřujete svou individualitu, vybízíte tím druhé k tomutéž.
A druhá karta, která vyšla k této první pro začátek týdne, je Zacvičte si. Vidím, jak se někteří z vás mračí, protože si myslí, že to znamená to otravné cvičení jako při hodinách tělocviku ve škole. Tato karta však říká, že když zesílí vaše tělo, začnete se sami o sobě cítit silnější. Vypovídá to tedy obecně o propouštění energie stresu. Říkají, že jste hodně energie stresu vstřebali od ostatních, které k vám přitáhlo vaše světlo a mysleli si, že jste pro ně zdrojem, a než jste se nadáli, byli jste vyčerpaní a vysátí, a víly vás vedou k fyzickému cvičení jako k cestě, jak se s tím vypořádat. Cvičení nemusí být namáhavé - může to být i jemná, něžná jóga. Vědecké studie prokázaly, že pouhých 20 minut jemné jógy zredukuje hladinu stresových hormonů ve vašem těle a velmi vám pomáhá i vypořádat se s dalším stresem! Pokud nemáte rádi jógu, postačí strečink nebo pilates, procházka v přírodě, hlavně na sluníčku, pomáhá uvolňovat serotonin, hormon štěstí. Někdy nás energie bombardují a my potřebujeme způsob, jak se s tím srovnat. Cvičení může být skvělý zdravý návyk - navíc si přitom najdete nové přátele.

Pro středu a čtvrtek vychází karta Jste mocní! Je to pro vás připomínka, že jste zajedno s Boží mocí. Moc není u bohatých lidí, není to ani politická moc, ale skutečná, pravá moc, kterou máte jak kolektivně, prostřednictvím aktivismu, tak i jako jednotlivci. Máte moc uskutečňovat a zhmotňovat věci. Tato karta říká, že máte své schopnosti využít k vyřešení své situace. Dokážete to!

Dostáváme se ke konci týdne a tady máme kartu Změna stravy. Říkají, že jak cvičení, tak změna stravy souvisejí s vašimi novoročními předsevzetími. Že chcete mít zdravější rok 2017. Ale oni vám říkají: Proč čekat až na nový rok? Vím, že je to těžké, teď během svátků, kdy se scházíte dohromady se spoustou dalších lidí a máte obložený celý stůl! Ale říkám vám jako někdo, kdo je 20 let vegan, že i tak můžete mít spoustu vynikajících a chutných jídel a přitom jíst zdravě! Můžete denně cvičit a přesto se bavit a mít čas na ostatní povinnosti. Máte moc to změnit!
Pojďme se společně pomodlit:

Drahý Bože, Svatý Duchu, Vyšší Já, Matko Marie a Ježíši, archanděli Rafaeli a naši strážní andělé,
děkujeme vám, že nám pomáháte dobře o sebe pečovat - tak dobře, jako se staráme o ostatní. Ve skutečnosti, když se dobře staráme o sebe, přispívá to i všem ostatním. Pomoz prosím každému, kdo sleduje tento výklad, aby měl sílu, odvahu a motivaci vzdát se nezdravých chutí a být otevřeni opravdu zdravé péči o sebe. Abychom měli veškeré peníze i čas a vše ostatní, co k této péči potřebujeme. 

Bůh vás miluje. A my vás potřebujeme. I vaši blízcí vás potřebují. Tak se o sebe dobře starejte.

Jak jsem říkala, během prosince na konci každého výkladu vyberu ještě jednu kartu ze sady Milující slova Ježíše. A je to karta "Jsem dobrý pastýř. Dobrý pastýř dává za ovce svůj život.“ (Jan 10, 11)
Ježíš nám tím vzkazuje, že je s námi všemi a že nás všechny vede. Nemějte strach, pokud jste měli negativní zkušenosti s nějakou náboženskou organizací. Ježíš jako bytost je velmi laskavý a ryzí a nikdy na nikoho neklade žádnou vinu ani odsudky. Cítím, že ho nyní všichni potřebujeme, a to i globálně. Bez ohledu na to, jaké vyznáváte náboženství, Ježíš se stane součástí vašeho života.

Pojďme se společně pomodlit:

Ježíši, žádáme tě, abys požehnal nám všem v tomto světě. Děkujeme ti, že nás vedeš jako dobrý pastýř, kterým jsi, že nás chráníš, naplňuješ naše potřeby a dohlížíš na to, aby vše bylo v Božském a dokonalém pořádku. Víme, že jsi schopen být současně s námi všemi a že jsi Božský učitel a léčitel, kterého teď potřebujeme. 

Pokud to tak cítíte, pozvěte Ježíše do svého života a nechte ho, aby přebýval ve vašem srdci. Jeho energie je velmi vysoká a nikdy jsem nezažila větší než při práci s ním. Dovolte mu, aby vnesl do vašeho života radost - a i do světa. 

Andělská požehnání vám všem. A řekněte se mnou prosím: Aloooooooooooooooooooooha!

* * *

zdroj: https://youtu.be/ZQIb62LTj6I
překlad: Magda Techetová

 

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.