neděle 18. prosince 2016

Karetní výklad Doreen Virtue pro týden od 19. do 25.12. 2016

Ahoj, tady je Doreen a toto je váš týdenní karetní výklad pro týden od 19. do 25.prosince 2016. Jaký velký týden nás čeká! Kromě Vánoc se slaví také Chanuka a do toho od 19.prosince začne retrográdní fáze Merkuru. Čí to byl prosím vás nápad?! No nic, budeme se s tím muset nějak srovnat společně, a pamatujte, že každý se cítí stejně jako vy. Všichni tím procházíme společně a je snadné v tomto období upadnout do stresu, pokud si nedáme pozor na své myšlení, pocity a energie. Spousta lidí postrádá pocit jistoty, ať už finanční - když se snaží ukázat prostřednictvím darů svým blízkým, že je milují -, a nebo citově - spousta lidí je sama a cítí se osaměle. V tomto čase Vánoc jako obvykle budu vykládat s kartami Marie, královny andělů, maminky Ježíška. Jejich energie je úžasná. Jak asi víte, Matka Marie je mým příkladem v tom, jak být zároveň ženská i silná. Pokud se tedy chcete naučit, jak být něžní a přitom silní, Matka Marie je v tom opravdu dobrým příkladem pro nás všechny. Vytáhnu tři karty - jednu pro začátek týdne, jednu pro střed a jednu pro konec týdne. Pro konec týdne tu máme TŘI karty!

Podívejme se na začátek týdne. A tady máme kartu Optimismus, která nám říká, abychom zůstali pozitivní. Když mluvím o retrográdní fázi Merkuru, spousta lidí už křičí "Ani o tom nemluvte! Jen tomu dáváte nad sebou moc!" A i já sama jsem si to myslela. Ale potom jsem začala v určitých obdobích vidět vzorce. To je jedna z mých zvláštních schopností - že dokážu vidět ve věcech opakující se vzorce. Každý má nějakou takovou schopnost. Během retrográdní fáze Merkuru se vždy komplikuje oblast komunikace, elektroniky a cestování. Takže spousta věcí se může vyvinout jiným směrem, než jste čekali. Proto je důležité si v tomto období nechávat na všechno více času, udržet si smysl pro humor a být přizpůsobiví. Matka Marie má pro vás k tomuto afirmační modlitbu: "Očekávám, že se budou dít dobré věci, a ony se dít budou."
Mně osobně moc pomáhá uvědomění, že nejsme sami, bez ohledu na to, jak se cítíme. Je to pro mě velká útěcha.

Pro střed týdne tady máme kartu Rodina. Andělé říkají, že už víte, co to asi znamená, ať už se v tomto týdnu se svou rodinou sejdete či nikoli. I pokud máte rodinu v nebi, můžete si ji pozvat k sobě a slavit Vánoce spolu, protože oni vaše srdce vnímají i z Nebes. Pokud budete mít rodinná setkání, podnikněte kroky potřebné k tomu, aby to proběhlo co nejmíruplněji. Jedno z mých největších doporučení je zůstat prosti chemických látek. Můžete být v pokušení si něco dát, abyste potlačili své pocity, když se máte sejít s rodinou, ale to nepotřebujete - můžete k tomu využít přirozené chemické látky ve vlastním mozku, abyste se vypořádali se stresem. Můžete se pomodlit, můžete se projít venku v přírodě, když to počasí dovolí, nebo poslouchat něžnou hezkou hudbu, což je jeden z těch nejlepších způsobů, jak odbourat stres, takže si ji pusťte i k vašemu setkání, protože vás všechny bude zklidňovat. Nebo si odskočte do koupelny a zavřete oči, modlete se, nebo běžte na chvilku ven z domu, pohlaďte zvířátko, nebo se o sebe postarejte nějak jinak. Nemusíte svá rodinná setkání protrpět. Je vám k dispozici spousta pomoci. Stejně tak vám pomůže mít smysl pro humor. V každé rodině jsou chvíle, kdy nevíte, jestli se máte smát nebo brečet. Tak se smějte.

Podívejme se na tři karty pro konec týdne. Viděli jste, jak jsem karty pořádně míchala. A přesto tu máme první kartu Střízlivost. Vím, o kolik jsou svátky příjemnější, když se nemusíte potýkat s kocovinou a když máte jasnou mysl. I naše srdce se mohou mnohem více otevřít, když nejsou pod vlivem chemických látek. 
Další kartou, tentokrát pro sobotu (předchozí byla pro pátek), je Starostlivost, což je jeden ze skvělých způsobů, jak zahnat osamělost - soustředit se na pomoc druhým a na to, jak můžeme někomu přinést požehnání. Můžete třeba napsat něco, co potěší osamělé lidi na internetu, nebo strávit večer charitativně. Můžeme se stavit za osamělým sousedem nebo nakrmit venku ptáčky. Když děláme něco pro druhé, dostává nás to z našeho ega. A ego je tím, co je tak znepokojené. Myslíme více na to, jak můžeme pomoci druhým, než "A co já?"
A kartou pro neděli je Domov. Je na ní psáno: "Důvěřuji svému Božskému vedení ohledně svého domova a následuji ho." Tato karta říká, že spousta lidí se bude stěhovat nebo cestovat někam. Také to znamená postarat se o svůj domov energeticky - pročistit ho modlitbou a požádat Boha a archanděla Michaela, aby ho zbavili všech nežádoucích energií, nebo místnosti vykouřit šalvějí či esenciálním olejem ve spreji. Udělejte si ze svého domova vlastní Nebe, tak abyste se v něm cítili dobře. Neizolujte se, ale učiňte svůj domov součástí světa, jaký si přejete. Protože i svět je naším domovem. 

Příští týden budu natáčet karetní výklad a promluvu pro rok 2017, což bude dost intenzivní rok a potřebujeme zůstat optimističtí, protože vyvstane hodně věcí, které vyzvednou do popředí vaše duchovní schopnosti a my všichni budeme potřebovat vaši lásku a světlo. 
Pojďme se společně pomodlit:

"Milý Bože, Svatý Duchu, Ježíši, Matko Marie, děkujeme vám za kouzlo našich setkávání prostřednictvím těchto výkladů ve sjednoceném záměru lásky, radosti a míru. Modíme se za to, jak můžeme my sami pomoci. Dej nám prosím Bože vedení k tomu, jak můžeme být my sami v míru a vnášet tak mír všude, kudy projdeme.
Pokud se chcete za něco pomodlit, teď je vhodná chvíle:_________________"

12.12. jsme tady na ranči prožili předvánoční zázrak - ze dne na den se tu objevilo 16 cizích prasat! A já měla silný pocit, že měla jít na porážku. Michael se zastavil na sousedním statku, a tam mu potvrdili, že tato prasata měla být prodána na jatka, a tak jsme je okamžitě odkoupili, protože bylo jasné, že sem přišla, protože věděla, že tady budou v bezpečí. A tak tu s námi od toho dne žijí na našem veganském ranči, a my bychom moc rádi poděkovali vám všem, protože kdykoli si koupíte nějaký náš produkt, část výdělku jde právě na záchranu zvířat a péči o ně. Takže děkujeme!

Posílám vám mnoho lásky, andělských požehnání, a prosím, řekněte se mnou: Alooooooooooooooooooooooha!

* * *

zdroj: https://youtu.be/mvvuDl8nbxY
překlad: Magda Techetová


Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.