úterý 6. prosince 2016

Květinový výklad Roberta Reevese pro týden od 5. do 11.12. 2016

Ahoj, já jsem Robert Reeves a toto je vaše týdenní duchovní vedení. Udělal jsem si tady menší výzdobu, doufám, že se vám líbí, protože v tomto čase bychom si všichni měli užívat radost. Ať už Vánoce slavíte nebo ne, v tomto čase se máme těšit z radosti. Soustřeďme se tedy na vděčnost a na to všechno, za co jsme šťastní. 
Jako vždy bych tedy chtěl, abyste si nejprve pomysleli nějakou otázku, než vyložíme karty. Andělé říkají, že se v první řadě nemáte stresovat. Že mnozí z nás začali vyšilovat kvůli nadcházejícím svátkům a že se tím nemáme nechat strhnout, protože nás to pak odvádí od naší radosti, od našich cílů a udržuje nás to ve stresu místo ve vděčnosti.

Karta pro tento týden je Otevřete své třetí oko. Vypovídá o tom, že potřebujeme otevřít své centrum jasnovidění a uvědomili si, jak vnímaví ve skutečnosti jsme. Být citliví je opravdu velké požehnání a dar. Už jako malým se nám nelíbilo být tak citliví, všichni nám pořád říkali, že jsme přecitlivělí, že přeháníme a že se přes to máme přenést. Ale tato citlivost nás dělá výjimečnými. Neznamená to, že jsme PŘÍLIŠ citliví. Ale že jsme schopni vnímat věci, kterých si druzí lidé třeba ani nejsou vědomi. Můžeme díky tomu hodně pomáhat lidem, protože když si něčím procházejí a tvrdí, že jsou v pohodě, vy víte, že nejsou. A tak jim můžeme pomoci. Hlavně v tomto období v roce, kdy je tolik lidí ve stresu, dělají si starosti, jsou pod tlakem kvůli penězům, chtějí kupovat dárky, spěchají.... a my do toho nechceme spadnout. A pokud do toho spadne někdo z našich blízkých, pak je na nás, abychom jim svým soucitným srdcem pomohli. Aby si uvědomili, že to není o dárcích, ale o těch skutečných darech - o tom být spolu a sdílet hezké chvíle. Není to o těch hmotných věcech. Vnímám tedy tento týden jako velkou příležitost pro nás, abychom pomohli ostatním lidem pochopit skutečný smysl tohoto období. 

Doufám, že ať už budete dělat cokoli, tak si to užijete, že přitom budete ctít svou citlivost a budete se bavit. Ať se vám splní všechny vaše sny!

* * *

zdroj: https://youtu.be/qCheEmg-pjE
překlad: Magda Techetová

 

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.