neděle 19. března 2017

Karetní výklad Doreen Virtue pro týden od 20. do 26.3. 2017

Ahoj, tady je Doreen a toto je váš týdenní karetní výklad pro týden od 20. do 26.března. V tomto týdnu máme přelom ročních období - u nás na severní polokouli začíná jaro a na jižní polokouli začíná podzim. Cítím, že tato změna nám přinese velký povznes - začneme se detoxikovat a pomůže nám to k lepšímu zdraví. Chtěla bych dnes pracovat s kartami Andělské terapie. Jsou to léčivé karty založené na mém kurzu Andělské terapie, kde učím, jak pracovat s anděly a Boží poselstvími, která nám přinášejí. Tak jako každý týden se nad kartami pomodlím a zamíchám je, zatímco žádám Boha, aby nám skrze ně dal své poselství pro další týden. Tyto karty jsou dobré k meditaci, ale zároveň nám dávají spoustu rad ohledně duchovní léčivé práce.

Pro pondělí a úterý nám vyšly dvě karty. První z nich, kterou absolutně zbožňuji, je Vysajte strach. Tuto techniku jsem se naučila v roce 1996 při jedné meditaci. Jak víte, mým převládajícím duchovním smyslem jsou vize a vizuální podněty. Tehdy jsem tedy uviděla archanděla Michaela a skupinu andělů, která ho obklopovala, a měli s sebou něco jako vysavač, jaký používáme doma k úklidu. Nebyl to samozřejmě vysavač, ale je to to nejlepší, k čemu to mohu přirovnat. Michael přiložil trubici toho "vysavače" k mé hlavě a požádal mě o svolení, aby mohl odsát nízké energie a negativní myšlenky. Já souhlasila, protože mu věřím, a hned jsem cítila, jak ze mě odcházejí všechny ty nízké energie a mohla jsem dokonce i slyšet "zvuky", jak ze mě odchází ten psychický odpad. Tehdy jsem z normální psychoterapie přešla na Andělskou terapii a vyzkoušela tuto novou techniku hned se svou další klientkou. Požádala jsem ji o svolení a ona souhlasila. Také pocítila úžasnou změnu, hned celá zářila a cítila se i mladší. Pak jsem to vyzkoušela u dalších klientů a také jim to pomohlo. Začala jsem to tedy vyučovat své studenty.
Pojďme to udělat nyní společně.
Nejprve zavřeme oči, abychom se oprostili od vizuálního rozptylování, a pak si zavoláme na pomoc Boha a jeho pravou ruku, archanděla Michaela. Může být s každým z nás současně - stejně jako Bůh je energií a ta je neomezená časem či prostorem. Nikdy se nebojte, že byste ho "obtěžovali" - čistá energie se nemůže nijak unavit. 

Archanděli Michaeli, žádáme tě, abys přišel ke každému, kdo sleduje tento výklad a kdo ti dá své svolení (to musíte udělat, stačí na to pomyslet a stane se tak), abys z nás odsál veškerou negativní energii, kterou jsme buď vstřebali ze svých vlastních myšlenek, z myšlenek druhých nebo z médií, a ať už nás blokuje jakákoli energie strachu, prosím, detoxikuj nás od ní právě teď.  

A zatímco dýcháte, můžete cítit, jak je z vás odsávána energie strachu, nízké energie, energie ega, jakékoli psychické jedy, toxické myšlenky a emoce. To všechno odchází do roviny vysokých energií, kde je to přeměněno v lásku. Nijak tím tedy neznečišťujeme Nebesa. Dýchejte... Nechte to všechno jít.. Váš dech vás otevírá přijímání tohoto léčení. Pokud potřebujete více času, dejte si na to teď čas a ke zbytku výkladu se vraťte až potom.

Druhá karta, která vyšla pro začátek týdne, je karta Knihy. Ta vypovídá o tom, že knihy jsou součástí vašeho životního poslání. Někteří z vás chtějí vydat své vlastní knihy, ať už zaměřené na pomoc sobě samým a seberozvoj, nebo duchovně založené novely. Možná dokonce scénář pro film. A říkají, že když jste takto vedeni, dostane se vám veškeré motivace, energie, inspirace, a všeho ostatního, co potřebujete. Někteří z vás se příliš strachují o budoucnost, jako kdo si knihu koupí, nebo marketing, výnos.. To neřešte. Soustřeďte se na to, abyste naplnili svůj úkol, a tento úkol pak zase zpětně naplní vás. Vy prostě napište svou knihu a zbytek se o sebe postará sám. 
Další význam této karty spočívá v knihách, které čtete - máte si pozorně vybírat, které to budou, protože jejich obsah vás ovlivňuje. Pokud čtete knihy, v nichž je například násilí, než jdete spát, ovlivňují pak i vaše sny. Jste velmi citliví a čímkoli krmíte svou mysl, s tím potom žijete; to si pak zhmotňujete a přitahujete. 

Pro střed týdne jsou tu Víly. Víly jsou také Božími stvořeními, i když nejsou stejně "nebeské" jako andělé. Jsou to duchové přírody a krajin. A stejně jako všechna pozemská stvoření mají ego, úplně stejně jako třeba zvířata, a liší se jedna od druhé tak jako lidé. Toto je pro nás poselství, abychom užívali svou přirozenou schopnost rozlišování, s kým se stýkat a s kým nikoli. 

Poslední kartou pro konec týdne je Základní čakra, někdy také zvaná kořenová. Čakry jsou energetická centra v našem těle a tato základní je umístěna dole na konci páteře. Základní čakra souvisí s vašimi základními potřebami - vychází vždy, když si děláte starosti ohledně peněz, bydlení, jídla - zde vychází velmi silně i změna stravy - a obecně potřeby vašeho fyzického těla. 
Pojďme se společně pomodlit a udělat si meditaci. 

"Bože, Ty víš, co každý z nás potřebuje, a neustále nám to poskytuješ, jsme-li ochotní následovat Tvé vedení. Také víme, že když se modlíme za Tvou pomoc, nedostane se nám jí jen tak magicky, ale sami se na ní podílíme vlastními kroky, ke kterým nás vedeš prostřednictvím myšlenek, inspirace, pocitů a dalších. A že když následujeme Tvé vedení k pozitivním změnám, dostává se nám k nim všeho, co potřebujeme, čímž se nám otevírá brána k neustálému proudu hojnosti. Nechť je každý požehnán a jeho potřeby jsou naplněny. Zejména děti po celém světě, ať mají čistou, čerstvou vodu, dostatek jídla, zdravotní péči, zodpovědné dospělé, kteří se o ně postarají, bezpečné místo k životu, a nechť o nás všechny je stejně tak postaráno Bohem. Tak se staň."

Když se podíváme dohromady na všechny karty, se změnou ročních období vyvstane spousta změn. Nepodceňujte prosím vliv, který na vás tato změna má. Pokud máte zdravotní problémy, tak to může být právě změnou ročních období, může to znamenat, že si prostě máte odpočinout, na chvíli se zastavit, chodit brzy spát, a celkově se o sebe dobře starat.
Když tyto karty všechny vidím, vypovídají o PŘÍPRAVĚ na to, co přijde potom. Detoxikujeme se od strachu, detoxikujeme to, co čteme a přijímáme, zbavujeme se také prokrastinace ve svém psaní a tvoření. Víly nás vedou ven do přírody, abychom se s ní dostali opět do spojení, užívali květinové esence - v této souvislosti zde silně vychází květinová terapie a užívání květin k léčení. A základní čakra vypovídá o detoxikaci od strachu z toho, že se nenaplní vaše fyzické potřeby. Dávejte si zvlášť pozor na to, abyste si neustále nestěžovali, jak nemáte něčeho dost, protože pak se vám přesně to zhmotňuje: Nemáte dost. Takže místo toho říkejte: "Děkuji Ti, Bože, že naplňuješ všechny mé potřeby a že udržuješ tento proud stálý." To, jak už jsem řekla, otevírá brány všemu, co potřebujete.

Děkuji vám, že jste se k nám dnes připojili, posílám vám andělská požehnání a prosím, řekněte se mnou: Aloooooooooooooooooooha!

* * *

zdroj: https://youtu.be/yd8cHOHkmQE
překlad: Magda Techetová

 

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.