pondělí 1. května 2017

Karetní výklad Doreen Virtue pro týden od 1. do 7.5. 2017

Ahoj, tady je Doreen a toto je váš týdenní karetní výklad pro týden od 1. do 7.května. Věřili byste tomu, že už máme květen a že tento rok už je skoro z půlky za námi? To je úžasné! Dnes bych chtěla pracovat s kartami Poselství archandělů, které vždy patřily k jedněm z mých nejoblíbenějších sad. Nejprve se nad nimi tedy pomodlím, zamíchám je a požádám Boha, aby nám poskytl vhled do dalšího týdne a sdělil nám, co potřebujeme vědět a na co se máme zaměřit. 

Kartou pro pondělí a úterý je Zdravý životní styl. Vy už víte, co to pro vás znamená. Co vás napadne jako první, když vidíte kartu o zdravém životním stylu? Je to pravděpodobně vedení, které dostáváte ohledně změny vaší stravy, cvičebního programu, spánkových návyků nebo jiné podobné změny. Často se těmto změnám bráníme. Vím, že když jsem byla já sama vedena ke změně své stravy, trvalo mi někdy i půl roku, než jsem to udělala. My všichni máme v sobě vnitřního rebela, který nechce, aby se mu říkalo, co má dělat, dokonce ani když je to od našeho vlastního Vyššího Já, od Boha nebo našich strážných andělů. Nechceme, aby nám někdo říkal, co máme dělat. Dokonce ani když jde o naše zdraví a když by nám daná změna mohla velmi pomoci! Ne! My to chceme udělat po svém! V pořádku - pojďme tedy meditovat o tom, jak byste si to představovali vy. 
Kdybyste mohli danou změnu udělat lusknutím prstu - bez jakéhokoli trápení, nutkavých chutí, bez nutnosti jít proti své vůli - CO byste změnili? Co byste udělali, abyste žili zdravěji? 
A já vás podpořím - na mé stránce earthangel.com si budete moci stáhnout zdarma Božské léčení závislostí (Divine Healing for Addictions), když zadáte kupónový kód "healthy". Já sama jsem tento postup použila k tomu, abych se zbavila závislosti na škodlivých potravinách a na víně.
Tato karta vždy vyvolá na povrch hodně věcí, které už sami dlouho dobře víme.

Pro střed týdne nám vyšly dvě karty. První z nich je Změna v kariéře. Co vás k tomu napadne? Může s tím souviset i vedení první karty ohledně zdravého životního stylu. Můžete být vedeni například k tomu, abyste opustili hrubé prostředí, protože je pro vás zdravější pracovat v příjemném, laskavém prostředí. Nebo potřebujete pracovat sami za sebe. Meditujte o tom, co vás k vaší kariéře napadlo. Udělejte si další průzkum a modlete se za to. Pamatujte, že pokud jste vedeni k nové kariéře a tato vaše kariéra může pomoci mnoha dalším lidem, vaše ego proti tomu bude bojovat. Nízké energie včetně ega nechtějí, abychom na světě vykonávali léčení a duchovní učení a šířili světlo. A tak když si nejste jistí, zda něco máte udělat, zjistěte si o tom více informací, modlete se za to, ptejte se lidí, kteří se v daném oboru pohybují. Řekněte Ano tomu opakovanému vedení, které ohledně své kariéry dostáváte. Moje kariéra existuje právě díky tomu, že jsem následovala vedení ve formě opakovaných myšlenek, nápadů, pocitů a vizí, které jsem dostávala, a jednala podle nich. Jde o to naučit se cítit se pohodlně a bezpečně i ve změnách. 
Druhou kartou pro střed týdne je Skvělý nápad, která je pro nás v tomto kontextu potvrzením, že nápady a myšlenky, které neustále dostáváte a kterými můžete učinit svět lepším, jsou cenné, a tak si zjištěte více informací, nenechte se ničím blokovat. Můžete využít crowd-fundingové stránky, které podporují mnoho projektů, a vytvořte si tým lidí, protože ne všechno zvládnete sami. Pokud dostáváte vedení k něčemu, co může být lidem prospěšné, prosím, věřte tomu!

A na konec týdne - ach! Wow! Tady máme Vůdcovství! Dokonale to sedí ke všem předchozím poselstvím. Všechny dohromady vyprávějí jeden příběh. Když jsem byla vedena ke změně stravy na veganskou, byla to součást mého příběhu, protože to pročistilo a projasnilo mou intuici. Pomohlo mi to odstranit z cesty bloky, které jsem měla vůči přijímání Božského vedení. Může to tak fungovat i pro vás. Ale každý má jiný energetický metabolismus, tak posuďte sami, co je pro vás nejlepší. 
Následujte své vlastní vedení ohledně svého zdravého způsobu života. Pak všechny nápady budete přijímat mnohem snáze, budete jim věřit, budete mít více energie a sebedůvěry, protože když následujete své vnitřní vedení, máte ze sebe dobrý pocit. A vůdcovství vás vyzývá, abyste vystoupili z řady a postavili se do čela změn, které jsou v tomto světě potřebné. Pokud pochybujete o tom, že byste mohli být vůdci, vzpomeňte si na Johanku z Arku, které bylo 14 let, venkovská dívka, a dostala vedení k tomu, aby zachránila přátele. Také ze začátku pochybovala, jestli zrovna ona je ta pravá, ale byla k tomu povolána. A i vy můžete být povoláni k něčemu důležitému.
Pojďme se za to pomodlit.

Drahý Bože, pomoz nám prosím věřit našim vnitřním voláním a rozpoznat, které vedení pochází od Tebe. Pomoz nám mít sebedůvěru a vědět, že Ty jednáš skrze nás. Že každý z nás má důležité životní poslání. A že když se vzdáme svého strachu a snahy mít všechno pod kontrolou, pustíme se svých zábran a začneme konečně následovat Tebe, budeme mít nádherné, naplňující a smysluplné kariéry a všechno bude dobře fungovat. Děkujeme a amen.

Děkuji vám, že jste se ke mně dnes připojili. Posílám vám mnoho lásky, andělských požehnání a prosím, řekněte se mnou: Aloooooooooooha!

* * *

zdroj: https://youtu.be/drmCknpnAwo
překlad: Magda Techetová

 

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.