neděle 21. května 2017

Karetní výklad Doreen Virtue pro týden od 22. do 28.5. 2017

Ahoj, tady je Doreen a toto je váš týdenní karetní výklad pro týden od 22. do 28.května. Chtěla bych pro tento týden pracovat se zcela novými kartami, které jsme vytvořili společně s mým synem Grantem. Jmenují se Andělé hojnosti. Napsali jsme i stejnojmennou knihu. Je to celé o tom, že každý z nás má nějaké poslání, ale spousta lidí si myslí, že napřed musí vyhrát nějakou velkou částku v loterii, splatit všechny své dluhy, být povýšeni v práci, nebo získat něco jiného, než budou moci se svým posláním začít. A to je velká škoda, protože tak to nefunguje. Bůh nás vyzývá k tomu, abychom udělali skok víry, tedy nejprve něco podniknout, aniž bychom viděli jakoukoli známku podpory - a pak se nám jí dostane. Nemusíme však hned opustit práci, abychom mohli začít novou, chce to vždy uskutečňovat postupně a popořadě. 
Jsem velmi nadšená z toho, že s těmito kartami můžeme dnes pracovat! Jako vždy je nejprve zamíchám a pomodlím se za poselství pro tento týden. 

Karta pro začátek týdne se mi moc líbí a měla jsem tušení, že nám vyjde - je to Smršť hojnosti! Tato karta vás nabádá k tomu, abyste věřili i v nečekané zdroje. Samozřejmě, prvotním zdrojem všeho je Bůh. Ale to, co potřebujete, k vám může přijít odkudkoli, i z nečekaných zdrojů. Hojnost neznamená jen peníze. Jde o pocit dostatku. O to, že máte dostatek času, sebedůvěry, lásky, přátelství, zdraví nebo čehokoli jiného. Tento týden k nám tedy přijde nějaký bonus. Něco jako odměna. 
Společně s touto kartou nám pro začátek týdne vyšla ještě Slova hojnosti coby připomínka toho, jak je důležité hovořit z pozice dostatku. V naší knize jsme psali o lidech, kteří si neustále stěžovali na nedostatek peněz, a přesně to si pak také do života přitahovali a zhmotňovali si to. Jakmile si to však uvědomíte, můžete to začít nahrazovat pozitivními tvrzeními, jako třeba "všeho je dostatek", "nedostatek je jen iluze", "Boží zdroje jsou neomezené", "když si dovolím mít dostatek a nechat hojnost proudit skrze mě, mohu tak více pomáhat i ostatním, protože budu mít více prostředků ke konání svého poslání, které je prospěšné všem". Tak se změní i to, co budete prožívat, protože to, co říkáme, k nám přitahuje naše zážitky. 

Pro střed týdne je tady karta Darování a charita, což vás vyzývá k tomu, abyste něco darovali, chcete-li přijmout něco nového. Chcete-li například nový nábytek, darujte ten starý. Pokud potřebujete více času, věnujte někomu svůj čas. Je to jedno ze starodávných tajemství hojnosti. Ale na druhou stranu bychom neměli dávat, "abychom dostali", protože to je sobecké, a to nás šťastnými doopravdy neučiní. Podstatou tohoto poselství je naše štěstí, které máme, když můžeme pomoci těm, kteří to potřebují. 
Spolu s touto kartou vyšla ještě Síla modlitby, a tyto dvě karty nám dohromady říkají, že máme podporovat svými modlitbami všechny, kdo to potřebují, ať už je známe osobně a nebo ne. Máme se pro ně modlit, místo abychom si o ně dělali starosti. Také můžete podniknout něco jiného, třeba i online na internetu existují stránky, kde můžete podpořit finančně začínající projekty, lidi se zdravotními problémy, nebo další. I modlitba je ale velkou pomocí a formou hojnosti, kterou můžeme posílat komukoli.

A na konec týdne je tady Partnerství. To je velmi důležité, protože v dnešní době, chcete-li něco podniknout, je velmi pravděpodobné, že se do toho pustíte ještě s někým. Mnozí lidé mají skvělé nápady, jak pomoci světu, ale nic neudělají, protože nemají všechny potřebné vědomosti, informace nebo peníze. Ale vy nemusíte vědět všechno, nemusíte mít všechny ty prostředky! Můžete se spojit s někým, s kým to dáte všechno dohromady! Existují lidé, kteří mají přesně ty schopnosti nebo prostředky, které potřebujete. Nebojte se nechat se podpořit jinými lidmi! Váš nápad může pomoci nám všem! Může i zachránit svět! Nenechte se tedy brzdit nebo zastavit tím, že vám něco chybí k uskutečnění! Modlete se za pomoc a přijměte ji, až přijde. Mějte pak radost z každého kroku, který uděláte směrem k uskutečnění svého záměru.

Pojďme se společně pomodlit:

Drahý Stvořiteli, který jsi stvořil vše, co existuje, veškerou tuto krásu a dobro, pozvedni prosím nás všechny na tomto světě a podpoř každého, kdo má nějaké nápady a chce je uskutečnit. A pomoz nám všem věřit, že Ty pracuješ skrze nás. Pomoz nám mít dostatek sebedůvěry a uvědomit si, že když jsi nám dal tyto nápady, dáš nám také všechno potřebné k tomu, abychom to mohli vykonat. Podpoř nás prosím vším, co potřebujeme k uskutečnění Tebou seslaných nápadů. Nechť všichni, kdo mají nějaké zdravotní potíže, mají dostupnou potřebnou péči a dostatek energie a radosti. Nechť jsou naše potřeby pro zdravý život naplněny. Pomoz prosím každému, kdo trpí, a dej nám odvahu nechat si pomoci a přijmout pomoc, když se nám jí dostane. Amen.

Přeji vám nádherný hojný týden, posílám vám mnoho lásky a andělských požehnání a Alooooooooooooha!

* * *

zdroj: https://youtu.be/ZzCpV80nBQA
překlad: Magda Techetová

 

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.