úterý 12. září 2017

Květinový výklad Roberta Reevese pro týden od 11. do 17.9. 2017

Ahoj, já jsem Robert Reeves a těší mě, že jste opět se mnou u týdenního duchovního vedení. Jsem si jistý, že víte o všech těch katastrofách a tragédiích, kterými nyní lidé trpí na různých místech ve světě. Mnozí z nich museli opustit své domovy a někteří už ani nemají domov, do kterého by se mohli vrátit. Rád bych tedy nyní věnoval alespoň chvíli modlitbám a posílání pozitivní léčivé energie všem těmto lidem, kterým může pomoci a kteří ji budou chtít přijmout. Nezasahujeme tím do ničí svobodné vůle. O mnoha hrozných věcech ani nevíme, protože naše média je třeba nepovažují za důležité nebo co. Já sám jako citlivý člověk nerad tyto věci vidím, ale také vím, že nemůžeme strkat hlavu do písku a musíme něco udělat. Proto praktikuji to, že každý den si vyčlením chvíli na to, abych poslal do světa své modlitby, ochrannou a léčivou energii. Ona si najde to své místo. Vaše modlitba může přijít i k někomu, o kom vůbec nevíte. Vždy, když takto vyšlete energii, pomáháte pozvedávat energii naší planety. 
Vím, že mnozí lidé zesměšňují či podceňují modlitby, ale stejně tak vím, že modlitby pomáhají. Je to i vědecky dokázáno. Byl proveden i experiment, kde byly dvě skupiny lidí a za jednu z nich se další lidé modlili - a lidé v té skupině si opravdu všimli rozdílů, aniž by věděli o tom, že se za ně někdo modlil. 
Doufám, že jste v bezpečí. Andělé mi řekli, že toto je jedno z období, kdy se můžeme semknout a učinit pozitivní rozdíl ve světě. Jako jednotlivci si můžeme připadat slabí, ale společně jsme opravdu silní. Pamatujte, že všude po světě existují lidé, kteří vás svou energií právě teď podporují. 

Podívejme se, která z karet nám vyjde pro tento týden. Je to karta levandule s názvem Pusťte se své úzkosti. Toto je pro nás úžasná karta jak globálně, tak i pro každého zvlášť. Máme se přestat stresovat a nežít už v úzkosti. Sám jsem zjistil, že když začnu být úzkostlivý a bát se, neslyším ani slovo z toho, co andělé říkají. Je to, jako by mi tento poslech někdo vypnul, nedokážu se na ně naladit. Neslyším je, když jsem tak zaneprázdněný vyšilováním ve své hlavě hroznými scénáři, které se nikdy nestanou. Ale to prostě mozek dělá. Část našeho mozku je neustále naladěná na negativitu. Proto si tak ochotně stěžujeme, neusmíváme se, nenecháme se nadchnout. Přitom ignorujeme spoustu dobrých věcí. Musíme se tedy přestat soustřeďovat na to špatné a začít se více soustřeďovat na to dobré. Zaměřme se na požehnání, kterých se nám dostává. Zaměřme se na projevování vděčnosti! Ve svém životě už teď máte mnoho úžasných věcí! A tak propusťte ten stres! Propusťte to břemeno, propusťte ty starosti, které vás drží zpátky. Už proto, že vám to brání slyšet Boží vedení a spojit se s vašimi anděly na hlubší úrovni. 
Doporučuji vám pracovat s květinovými esencemi. Pokud použijete levandulovou esenci, pomůže to zklidnit všechny u vás doma. Levandule napomáhá dobrému spánku, kdy si opravdu odpočinete. Zároveň pomáhá odbourávat stres a starosti, a tím také zlepšit naše spojení s anděly. A to my chceme - chceme se otevřít dobrým věcem a ty negativní nechat za sebou. Modleme se za to, zaměřme se na řešení místo problému. To, že se o něco strachujete, danou věc nevyřeší. 

V tomto týdnu vás tedy andělé vedou k tomu, abyste více naslouchali jejich vedení, a to tím, že v první řadě propustíte svůj strach. Můžete si k tomu napomoci používáním levandulových esenciálních olejů, i třeba ve formě spreje. Také vám pomůže obrázek levandule a nebo přímo živá rostlina, pokud ji máte k dostání. Prodávají se i polštářky, které jsou levandulí vyplněné. 
Modleme se společně za bezpečí a podporu všech lidí ve světě a posílejme energii všem, kdo by ji mohli potřebovat. 

Posílám vám mnoho lásky, požehnání, energii bezpečí a přeji vám, ať se vám splní všechny vaše sny. 

* * *

zdroj: https://www.facebook.com/robertreevesnaturopath/videos/1403260793044077/
překlad: Magda Techetová

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.