pondělí 20. listopadu 2017

Květinový výklad Roberta Reevese pro týden od 20. do 26.11.2017

Ahoj, já jsem Robert Reeves a vítám vás u týdenního duchovního vedení. Ještě než se podíváme na poselství květinových karet pro tento týden, rád bych vám připomněl, jak je důležité své kartičky energeticky čistit. Kdykoli s nimi pracujete, je důležité je pak energeticky očistit od starých energií, tak aby následující výklady byly opravdu jasné. Můžete to udělat například tak, že balíček karet vezmete mezi své dlaně a budete cítit jeho energii. Představte si, jak z vašich dlaní proudí světlo a proniká každou jedinou kartou. Toto světlo je očišťuje od energií starých otázek a navrací jim tu nejvyšší možnou energii. 
Pojďme se nyní podívat, co nám vyjde pro další týden a co máme pro tento týden vědět. Už nám končí listopad! Andělé říkají, že ještě než kartu vytáhnu, máme se soustředit na léčení. Na léčení sebe samých i pro druhé. A do léčení může spadat i to, že ze svého života propustíte něco, co vám ubližuje a škodí a že začnete více spolupracovat se svými anděly.

A pro tento týden tu máme mou oblíbenou slunečnici s jejím poselstvím Usmívejte se. Říká nám, že to těžké už máme za sebou. Nemusíme se už zabývat tím, co jsme museli řešit, nemusíme si ani dělat starosti s tím, že by se nám podobné věci mohly dít znovu. Tato karta je znamením, že hned za rohem na nás čekají dobré věci. Nemusíme se stresovat kvůli těžkostem. Místo toho se soustřeďme na požehnání a dary. Kdykoli se na něco soustřeďujeme, dáváme tomu více a více energie - ať už je to něco dobrého a nebo zlého. Vím, že to není snadné, ale čím více to budeme cvičit, tím lépe nám to půjde. Udělejme tedy to nejlepší, abychom se soustřeďovali na to hezké a pozitivní. Zaměřme se na to nejlepší, co z této situace může vzejít. Andělé vám tímto vzkazují, že se máte usmívat, být šťastní a lehcí, protože tak budete nejlépe inspirovat i všechny ostatní ve svém okolí. Nepotřebujeme k tomu být obklopeni úžasnými auty apod. - to, co se nejvíc počítá, je to, co máme uvnitř sebe. Náš úspěch nemůžeme soudit podle toho, co všechno máme okolo sebe. To, na čem opravdu záleží, je uvnitř nás. Věci, které nemůžeme vidět, změřit, ty všechny naplňují bankovní konto vaší duše. 

Vaši andělé tedy chtějí, abyste tento týden procvičovali svou radost, prožívali lásku, měli otevřené srdce, měli soucit a hlavně byli šťastní. Pokud nyní prožíváte něco, co vás stahuje dolů, požádejte své anděly, aby vám pomohli najít způsob, jak se toho všeho pustit. Tak, abyste mohli vnášet co nejvíce štěstí a radosti do každého svého dne. 

Mějte úžasný týden, hodně se smějte a ať se vám splní všechny vaše sny!

* * *

zdroj: https://www.facebook.com/robertreevesnaturopath/videos/1462147020488787/
překlad: Magda Techetová


Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.