pondělí 15. ledna 2018

Květinový výklad Roberta Reevese pro týden od 15. do 21.1. 2018

Ahoj, tady je Robert Reeves a tohle je vaše týdenní duchovní vedení. Ještě než ale přistoupíme ke karetnímu výkladu, udělejte si minutku pro sebe a pořádně se nadechněte. Někdy se opravdu potřebujeme zastavit a aspoň chvíli pořádně dýchat. Všimněte si přitom, jak se tím zvedne vaše energie. Cítíte se odlehčení. A kdykoli chcete přijímat vedení svých andělů, je třeba se opravdu povznést a naladit se na tu pravou vlnu. Přitom je jedno, jestli kolem vás pobíhá vaše rodina, jestli zrovna perete prádlo nebo jedete domů z práce. Kdekoli si můžeme vytvořit takový posvátný prostor. A tak se zhluboka nadechněte a soustřeďte se na záměr se právě teď naladit na vaše vedení pro následující týden. Právě teď vám vaši andělé budou toto vedení předávat.
Co udělám já, je to, že vyberu dvě z karet Květové terapie. A pouze jedna z nich bude přímo pro vás. Chci podpořit vaši vlastní intuici. Chtěl bych, abyste i vy během výkladu vnímali své anděly a jejich přítomnost a přijímali jejich vedení. Takže: budu vybírat dvě karty. A chci, abyste se zeptali sami svého vnitřního vedení, která karta bude odpovědí na vaši otázku. Je to karta číslo 1, nebo karta číslo 2? Které vás zaujalo jako první? 1 nebo 2?
Pojďme se tedy podívat na to, co andělé chtějí, abyste pro tento týden věděli. Pokud máte sami nějakou otázku, nyní je ten pravý čas ji položit. A já nyní vyberou dvě karty.
Která je tedy pro vás? Karta 1 nebo karta 2?

Pokud jste si vybrali KARTU Č.1, pak je to karta s názvem Důvěra. Je to poselství karafiátu. Když už mluvíme o důvěře, je to i důvěra v to, že je toto poselství pro vás. Pokud cítíte, že jste vedeni k nějaké změně nebo rozhodnutí, nebo se vydat jiným směrem, důvěřujte tomu. Důvěřujte tomu vedení, které je ve vás. Nepodléhejte soudům logiky svého rozumu nebo názorům druhých, které by vás od tohoto Božsky vedeného rozhodnutí odradily. Vy sami nejlépe poznáte, co je pro vás tou nejlepší cestou, a právě to vám vaši andělé nyní připomínají. Věřte tomu! Věřte vedení, které máte vy sami! A také věřte, že jdete správným směrem. Neudělali jste žádnou chybu, nezmýlili jste se, jste právě tam, kde teď máte být! Nepochybujte o tom, ani to přehnaně neanalyzujte. Buďte vděční za to, kam jste se dostali, i když to třeba ještě neodpovídá vašim nejlepším představám. Ano, někteří z vás řeknou: "Ale Roberte, jak by TOHLE mohlo být dobré?! Jak mám věřit, že to je dobré, když je to zcela očividně špatné?" Ale soustřeďme se na světlou stránku věcí. Skrze každou těžkost se vám zároveň dostává příležitosti něco vyléčit. Hodně se tím učíte, dostáváte nový náhled na věci, a tím vším se pak ohromně posunete vy sami a ještě budete umět pomoci mnoha dalším lidem. Představte si, jak moc můžete lidem pomoct, když díky vaší zkušenosti budou moci předejít zbytečným problémům, nebo skrze své krize projdou díky vám rychleji. Léčení vás nebo jich se může díky tomu všemu, co nyní prožíváte, uskutečnit zázračnými a nečekanými způsoby! A tak tomu věřte! Věřte, že se jedná o požehnání z Nebes. Jistěže je to pro nás těžké vidět to dobré svým logicky založeným lidským pohledem, ale někde hluboko na úrovni duše to cítíme. Někde uvnitř cítíme, že to k něčemu je a že to má hlubší význam, že se tím posunujeme, i když jsme o tom měli jiné představy. Vězte však prosím, že jste přitom pořád chráněni a vedeni. Vaši andělé i Bůh vás velmi milují a dělají to nejlepší, co mohou, aby se o vás co nejlépe postarali.
Takže, pokud jste si vybrali kartu č. 1, tak toto bylo poselství pro vás.



A pokud jste si vybrali KARTU Č.2, jedná se o karta s názvem Citové léčení. Je to poselství srdíček. Říkají vám, že v tomto období možná budou vyplavávat na povrch nějaké staré city. Budou se znovu vyjevovat staré záležitosti, které ale nemáte zatlačovat zpátky. Andělé chtějí, abyste své srdce léčili. Abyste se pustili minulosti, odhodili ta stará břemena, která jste dosud tahali na svých zádech, a ne abyste to všechno zase schovávali do sebe. Když se snažíme to potlačit, tak to pak jen ještě naroste, hromadí se to, stává se to čím dál složitějším a vše je ještě negativnější, než kdybychom to prostě nechali vyplout na povrch a jednoduše to pustili. Pokud tedy cítíte nějakou emoční tíhu nebo tíhu minulosti, toto je pro vás příležitost se z toho vyléčit. Zbavit se toho už jednou provždy. A pokud nevíte, jak přesně to udělat, požádejte o zvláštní pomoc i s tímto. Můžete požádat i své blízké, nějakého léčitele, nebo i lékaře. Samozřejmě požádejme své anděly. 
Požádejme tedy nyní pro všechny, kdo v tomto týdnu potřebují léčení jakéhokoli druhu, a kdo se potřebuje pustit toho, co už mu neprospívá, aby jim andělé poslali tolik lásky, že celým procesem projdou velmi snadno. Že velmi snadno propustí všechny ty staré bloky, všechna stará břemena, a to jednou provždy, aby mohli konečně opravdu vyzařovat své světlo. 
Nádhera.
Takže to bylo poselství pro vás, pokud jste si vybrali kartu 2.



A máme tady ještě na závěr andělské doporučení - abyste si vybrali pro tento týden jednu nějakou duchovní činnost a každý den ji dělali. Jako třeba meditaci, nebo to, že si každý den vytáhnete jednu vykládací kartu, může to být každodenní projevování vděčnosti, nebo třeba to, že si každé ráno zavoláte k sobě své anděly a dáte jim své svolení, aby vám v průběhu dne pomáhali. Jde o to najít si každý den chvíli a říct: "Andělé, dnes mi pomáhejte, jak jen to bude možné. Jsem ochotný/á přijmout vaše léčení, vedení a požehnání a budu s otevřenýma očima a otevřeným srdcem sledovat jakékoli znamení a vedení, které mi budete po cestě dávat. 
Věnujte se tedy nějaké takové aktivitě každý den a všímejte si, jak se některé věci začnou měnit. 
Lidé se mě často ptají, jak dostávám poselství, jak své anděly dokážu vidět, atp. Je to všechno o procvičování. Čím více něco děláte, tím více to skrze vás proudí. A tak si prostě vyberte něco, co budete takto praktikovat každý den a uvidíte, jak skvěle vám bude na konci týdne.

Posílám vám spoustu vděčnosti, lásky i andělů a přeji vám, ať se vám splní všechny vaše sny!

* * *

zdroj: https://www.facebook.com/robertreevesnaturopath/videos/1512885595414929/
překlad: Magda Techetová


Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.