pondělí 9. dubna 2018

Květinový výklad Roberta Reevese pro týden od 9. do 15.4. 2018

Ahoj, já jsem Robert Reeves a toto je ta část týdne, kdy si vytáhneme kartu pro následující týden, abychom dostali poselství o tom, na co se zaměřit. Ještě než se tak stane, můžete svým andělům sami položit otázku ohledně čehokoli, co vás trápí nebo co si přejete více vyjasnit. Naši andělé jsou neustále s námi.

A kartou pro tento týden je Vzdejte se úzkosti. Ta nám říká, že si máme dělat čas na to, abychom se zastavili, uklidnili, odstoupili od dané situace a umožnili si tak lépe slyšet Boží hlas. Vaši andělé jsou s vámi na každém kroku vaší cesty a neexistuje jediný okamžik, kdy byste nebyli božsky podporováni. Když se necháme příliš chytit do stresu a úzkosti kvůli svým povinnostem a všemu možnému, co se v našem životě děje, pak na tuto skutečnost zapomínáme. Když panikaříme, upadáme zcela do stavu strachu, což je přesně opačná frekvence, než je frekvence lásky, na jejíchž vlnách s námi komunikují naši andělé. 
Naučme se tedy v tomto stavu včas přistihnout, přiznat si, že jsme se vyděsili, že se stresujeme nebo že si děláme starosti, zastavme se a prostě dýchejme. Dopřejte si chvíli na to, abyste se znovu dostali do svého středu, abyste se znovu naladili na své srdce a mysleli jasněji, protože právě skrze jasnou mysl k vám může přicházet Božské vedení. Vnímat toto vedení ve stavu strachu je velmi těžké. 
Andělé vám proto pro tento týden radí, abyste se vzdali své úzkosti a stresu a uvědomili si, že jsou neustále s vámi, vždy připraveni vám pomoci. 

Posílám vám mnoho vděčnosti a požehnání a přeji vám, ať se vám splní všechny vaše sny!

* * *

zdroj: https://www.facebook.com/robertreeves444/videos/1593554660681355/
překlad: Magda Techetová


Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.