neděle 17. února 2019

Karetní výklad strážných andělů pro týden od 18. do 24.2. 2019

Milí přátelé,

jak se zdá, jaro se nám opravdu začíná probouzet :) Nová energie a nové začátky, které se nám nyní nabízejí, jsou pro nás skvělou příležitostí stát se "novými lidmi" - zahodit vše, co neodpovídá našemu autentickému já, a naopak posílit a konečně projevit to, kým opravdu jsme - a podle toho také uzpůsobit svůj život. 
V úterý 19. února budeme mít ideální možnost právě k propouštění všeho, co chceme nechat za sebou, neboť nastane nejjasnější superúplněk tohoto roku! Nastane ve znamení Panny a bude tedy zasvěcený tomu, dát si do pořádku svůj život i své nitro, důkladně si v něm uklidit a nastolit v něm nový řád. Zároveň je pro nás připomínkou, abychom příliš nelpěli na tom, aby bylo všechno dokonalé a do puntíku podle našich představ. Přestože jsme tedy vyzýváni k tomu, abychom si vyjasnili své záměry a učinili potřebné změny k jejich dosažení, potřebujeme se také naučit nechat celému procesu určitý prostor na to, aby si některé své části uzpůsobil sám, tak jak to bude nejlepší.
U vnímavějších lidí patří období úplňku k velmi emocionálním a citlivým, a tak mějme soucit sami se sebou, patříme-li mezi ně, či s kýmkoli jiným, kdo je měsíčním působením ovlivněn. 
Únorový superúplněk je příslibem opravdu šťastných změn, které budou mít dlouhodobý příznivý dopad na náš život, a tak se neváhejme nechat jeho energií zahalit a využít ji jako podpůrnou sílu, kterou pro nás je.  

Pro výklad na tento týden jsem vybrala tyto sady:

  • Tarot strážných andělů (Doreen Virtue & Radleigh Valentine)
  • Kouzelní jednorožci (Doreen Virtue)
  • Karty Energie (Energy Oracle Cards; Sandra Anne Taylor)

Jako vždy platí, že kromě vedení ve formě výkladů a všelijakých předpovědí má každý svou vlastní intuici, a toto individuální vedení má vždy přednost. Pokud tedy budete vnímat některé věci jinak , napadne vás k tomu ještě něco dalšího, nebo budete mít pocit, že konkrétní část výkladu se vás osobně netýká, je to v pořádku, poslechněte svou intuici 

- Magda 

* * *

Z Tarotu strážných andělů nám pro tento týden vyšla Desítka Hojnosti - stejně jako minulý týden. Jedná se tedy o nadále trvající vedení k tomu, abychom se naučili žít ve vděčnosti za všechno dobré, co v životě máme, a přitahovali si tak do života ještě více toho, za co můžeme být vděční. Není zde prostor pro negativitu - máme se naplnit krásnými pocity a myšlenkami, a toto nové vyzařování si osvojit a udržet. Karta vypovídá o vnitřní i vnější hojnosti a je tedy znamením, že se vyřeší jak naše vnitřní pocity nedostatku, tak i naše finanční, materiální či profesní situace - a nebo se přihodí něco, co nám k tomuto vyřešení pomůže v budoucnu. 

Kouzelní jednorožci nám poslali kartu Poznej svou rodinu. Ta vypovídá především o vzorcích chování, myšlení, vnímání a jednání, která jsme si osvojili od své rodiny a které nám mohou bránit prožívat život, jaký si přejeme, protože máme tyto vzorce hluboce zakořeněné.
Druhá věc je, že můžeme mít strach se změnit z toho důvodu, aby nás neopustil někdo blízký nebo abychom tím nevyvolali nějaký konflikt ve svých vztazích. Strach z opuštění nebo odmítnutí je v tomto ohledu velmi častou překážkou. 
Touto kartou jsme vyzýváni k tomu, abychom se nebáli a odhodlali se učinit změny, k nimž se cítíme být vedeni, ze své vlastní vůle, a nepřizpůsobovali svá rozhodnutí někomu jinému ze strachu, že nás opustí nebo že nějak poškodíme náš vztah. 
Skuteční přátelé nás vždy rádi podpoří ve změnách, které jsou pro nás dobré, a přejí si pro nás jen to nejlepší. A proč bychom měli přizpůsobovat svá rozhodnutí někomu, kdo pro nás to nejlepší nechce a kdo je ovládán strachem? Změny, k nimž jsme opravdu vedeni svým srdcem, vždy prospějí tomu nejvyššímu dobru všech, který se to týká, i když nemusejí být příjemné a mohou vyvolat bolestivé emoce v nás či v druhých lidech. Vycházejí totiž z vyšší perspektivy a slouží tomu nejvyššímu dobru nás i všech ostatních. Bez ohledu na to, jak nepříjemné mohou být reakce a jak složitý se proces našich změn může dočasně zdát, z dlouhodobého hlediska přinese nám i všem ostatním mnoho dobrého. Nenechme se tedy zastavit ani vlastním, ani cizím strachem.

Z Karet energie nám vyšla Strategie, která nás vede k tomu, abychom si promysleli, co bychom si přáli a jakým způsobem to nejlépe uskutečnit. Je to karta logických postupů, realizace plánů a jejich důkladného promýšlení. Pokud nevíme, co chceme, pak se náš život odehrává nahodile a je plný zbytečného chaosu. Pokud víme, co chceme, ale nevíme, co bychom pro to mohli udělat, nevadí - stačí, když se otevřeme novým myšlenkám a dopřejeme si čas na zklidnění vlastní mysli a jejích rozbouřených myšlenek. Inspirace a nápady k nám často chodí např. ve sprše, protože jsme celkově zrelaxovaní a voda nás očišťuje nejen fyzicky, ale i energeticky, a tak odplavuje přebytečný myšlenkový či emoční balast, který nám jinak omezoval a znesnadňoval vnímat cokoli jiného než to, co vidíme přímo před sebou a co právě prožíváme. Obdobně na nás působí také relaxační a meditační hudba, procházka v přírodě, fyzické cvičení a mnohé další věci, při kterých přestáváme příliš přemýšlet a uvolňujeme tak místo ve své mysli novým nápadům.
Tato karta podporuje poselství energie úplňku a vyzývá nás k vytvoření pořádku a nového řádu ve svém životě, ve svém domově i ve svém nitru. 

* * *

SHRNUTÍ
Tento týden je jako příprava na rozjezd, který bude následovat v dalším období. Jsme stále vyzýváni k tomu, abychom pokračovali v promýšlení a uskutečňování změn, k nimž se cítíme vedeni a které přitom odpovídají přání našeho pravého já, nikoli našeho ega či ega jiných lidí. Buďme k sobě upřímní a přiznejme si, co bychom si opravdu přáli. Nemusíme vědět, JAK toho dosáhnout, hlavní je si to ujasnit. Můžeme si k tomu vytvořit např. nástěnku vizí, na kterou si připneme obrázky či texty související s naším záměrem, nebo také deník, do něhož si budeme zapisovat své myšlenky a pocity a snáze si pak ujasníme, co z toho si přejeme ponechat a co bychom naopak rádi propustili ze svého nitra či života pryč. Budeme-li se chtít o své záměry s někým podělit, měl by to být někdo, o kom víme, že nás rád podpoří, jedná-li se o věci v našem nejlepším zájmu, a nezačne nám naše plány vymlouvat, shazovat a hledat důvody, proč nic neměnit. Rozhodneme-li se uskutečnit tyto své plány, Vesmír nám bude přihrávat všechny pomocníky a prostředky, které pro to budeme potřebovat.
Otevřeme se tedy novým začátkům, které jsou před námi, a užijme si to! 

* * *


Chcete-li podpořit mou činnost finančním příspěvkem, s láskou a vděčností ho uvítám ♥

* * *
Číslo účtu: 2000715953/2010
IBAN: CZ9320100000002000715953
SWIFT/BIC: FIOBCZPPXXX

* * *

Srdečně děkuji za jakoukoli formu podpory, včetně přeposlání textu dalším lidem, kterým by mohl pomoci :-)

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.