neděle 24. února 2019

Karetní výklad strážných andělů pro týden od 25.2. do 3.3. 2019

Milí přátelé,

i nadále nám pokračuje období, během něhož máme šanci nechat za sebou vše, co si s sebou nechceme brát do nového ročního cyklu, který nám již pozvolna začíná. Jsme vyzýváni k tomu, abychom ze svého srdce, mysli, těla i života nechali odcházet všechno, co bude chtít jít, a nelpěli na tom ze strachu, že tím přijdeme o něco důležitého nebo že nic lepšího už nenajdeme. Nové zelené lístky v korunách stromů vyrůstají zcela samozřejmě; nebojíme se, že když na podzim suché listí opadá a v dlouhé zimě se žádné neobjevuje, tak už se nové neobjeví. Nalaďme se na cyklus Matky Přírody a nechme ji, ať nás podpoří svou energií. Čeká nás nový rozkvět a růst, a k tomu je třeba zbavit se zbytečných břemen, která by nám mohla bránit v nové cestě. Náš život je moudrý a ví, co potřebuje změnu, a tak si jím nechme pomoci. Všechno bude dobré.  

Pro výklad na tento týden jsem vybrala tyto sady:

  • Tarot strážných andělů (Doreen Virtue & Radleigh Valentine)
  • Andělé hojnosti (Doreen & Grant Virtue)
  • Moudrost Orákula (Wisdom of the Oracle; Colette Baron-Reid)

Jako vždy platí, že kromě vedení ve formě výkladů a všelijakých předpovědí má každý svou vlastní intuici, a toto individuální vedení má vždy přednost. Pokud tedy budete vnímat některé věci jinak , napadne vás k tomu ještě něco dalšího, nebo budete mít pocit, že konkrétní část výkladu se vás osobně netýká, je to v pořádku, poslechněte svou intuici 

- Magda 

* * *


Z Tarotu strážných andělů tady máme kartu Loučení, která vypovídá o přirozených koncích všeho, co již nefunguje a co má v tomto období projít transformací. Může se jednat o období ukončování nezdravých vztahů či vztahů bez života, opouštění nenaplňující práce nebo opuštění nějakého dosavadního vnitřního rozpoložení.
V kontextu tohoto týdne se jedná především o loučení se se starými bolestmi, se starými pocity, myšlenkami či přesvědčeními, abychom si je s sebou netahali do období nových začátků. Tato karta nás podporuje v detoxikaci, a to jak fyzické, tak i té duševní. Nechme v tomto období vyplavovat ze svého srdce, mysli i těla vše, co tam nepatří a co nám neslouží. Pusťme se všeho, co nás trápilo, uvolněme otěže, a co bude chtít odejít, to nechme jít. Co má v našem životě být, to v něm zůstane. 
Tato karta je poselstvím, že ať už se bude dít cokoli, přišlo nám to pomoci pozitivně proměnit náš život. 

Z karet Andělů hojnosti nám vychází poselství Úspěšně plánujte. Vypovídá o tom, že abychom si v životě vytvořili to, co si přejeme, potřebujeme si nejprve ujasnit, co je k tomu třeba změnit, a vytvořili si přibližný plán těchto změn. Podobná karta nám vyšla už minulý týden, jedná se tedy o stále pokračující období, kdy si ujasňujeme, co vlastně chceme, a co je třeba pro to udělat. V souvislosti s předchozí kartou se jedná zejména o propouštění toho, co nám stojí v cestě, ať už jsou to některé naše myšlenky či přesvědčení, způsoby vnímání, stěžování si, negativní naladění, sklony k závislosti, sklony k přílišným starostem, nebo třeba i konkrétní osoby, které nás stahují dolů, vztahy, které nám neumožňují být plně sami sebou, práce, jež nám blokuje cestu k našemu pravému poslání, apod. Udělejme si tedy dostatek času na přemítání a přehodnocování. 
Kromě plánování vypovídá tato karta rovněž o potřebě pořádku a organizaci - využijme tedy toto období k důkladnému jarnímu úklidu, a to jak doma či na pracovišti, tak i v sobě samých a ve svém životě. 

Moudrost Orákula nám kartou s názvem Vyšší Síla připomíná, že se máme trochu odpoutat od země a pozemských záležitostí. Připomíná nám místo, které má Vyšší Síla v našem životě, a naše spojení s ní, které nám pomáhá uzdravovat vše, s čím přicházíme do kontaktu - včetně oněch problémů, které se snažíme mermomocí vyřešit. Vyzývá nás k tomu, abychom si v rámci tohoto období dělali dostatek času na meditaci, modlitby, četbu a další aktivity, jež nám pomohou udržet si zdravou rovnováhu mezi hmotným a duchovním světem. Jsme-li totiž příliš pohlceni v tom, co se děje, a v problémech, které řešíme, pak v našich očích narůstají, stávají se pro nás čím dál horšími a my sami se cítíme čím dál hůř, protože nás tato perspektiva a nerovnováha vysává. Dovolme si v tomto období opřít se o Vyšší Sílu a dovolit jí, aby se na našem životě podílela. Nemusíme dělat všechno sami. Umění nechat si pomoci, ať už Božstvím nebo jinými lidmi, je známkou síly a zdravé pokory. Začleňme do svých dní více duchovních praktik a vyrovnejme tak svou pozornost věnovanou "přízemním" záležitostem. 

* * *

SHRNUTÍ
Toto období je vhodné pro přehodnocení našeho dosavadního života, promyšlení si toho, co bychom si v něm přáli změnit, propuštění toho, co v něm již nefunguje, a naplánování změn, které cítíme, že jsou potřebné. Nemusíme zatím vědět, jak konkrétně je učinit, postačí mít jasný záměr - cesta se ukáže sama. 
Věnujme se jarnímu úklidu ve svém domově, na pracovišti i ve svém vlastním nitru, a dopřejme si potřebnou detoxikaci ve všech směrech. Jsme ve svých změnách hojně podporováni Vyšší Silou, která nám také zaručí, že budeme v pravý čas mít k dispozici všechno, co budeme potřebovat. 

* * *


Chcete-li podpořit mou činnost finančním příspěvkem, s láskou a vděčností ho uvítám ♥

* * *
Číslo účtu: 2000715953/2010
IBAN: CZ9320100000002000715953
SWIFT/BIC: FIOBCZPPXXX

* * *

Srdečně děkuji za jakoukoli formu podpory, včetně přeposlání textu dalším lidem, kterým by mohl pomoci :-)

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.