pondělí 4. března 2019

Karetní výklad strážných andělů pro týden od 4. do 10.3. 2019

Milí přátelé,

tento týden začíná ne právě oblíbené období - retrográdní fáze Merkuru. Toto období nastává třikrát do roka a trvá zhruba tři týdny. Objevuje se v něm více konfliktů, nedorozumění, zdržení, zpoždění a jiných nepříjemných okolností související s komunikací všeho druhu. Naši andělé nám pro tyto následující týdny radí, abychom si nebrali věci osobně, abychom si udrželi zdravý nadhled a objektivitu a abychom si také v srdci ponechali prostor pro soucit, protože nejsme jediní, pro koho může být tento čas náročnější, a i druzí lidé mohou mít svoje bolístky, které mohou v naší vzájemné komunikaci způsobovat problémy. 
Pro udržování jasné komunikace a volbu těch správných slov si můžeme zavolat na pomoc archanděla Gabriela, patrona všech poslů, který nám pomáhá v mluveném i psaném slově, ale i v tvorbě a umění, které jsou rovněž formou komunikace. Kdo má rád kameny, může nosit v tomto období chalcedonový, tyrkysový či jiný přívěsek s modrým kamínkem. Světle modrá barva spadá do oblasti krční čakry, a tím jí pomáhá správně fungovat - a nám čistí a projasňuje naše vyjadřování. 
Kromě samotných slov zde hrají velkou roli také naše emoce, zejména ty nevyjádřené a potlačené, které se mohou nyní vyplavovat na povrch mnohdy i nečekanými způsoby. Opět to platí jak pro nás, tak i pro druhé - mějme tedy dostatek soucitu a trpělivosti se sebou i s nimi. 
Přestože je energie tohoto období charakteristická některými svými vlastnostmi a působí na mnohé z nás podobně, neznamená to, že nemůžeme mít naopak šťastné a úspěšné období. Stále platí, že přednost má naše vlastní vnitřní vedení, a to bez ohledu na obecné předpovědi a doporučení. Abychom však dokázali vnímat čistě svou intuici, potřebujeme si udržet čistou a jasnou mysl i srdce. Nečiňme tedy žádná rozhodnutí, jsme-li ve víru rozbouřených myšlenek a emocí. Vyčkejme raději, dokud se naše nitro neuklidní a my se svou intuicí neobnovíme kontakt. Nic nám neuteče. 

Pro výklad na tento týden jsem vybrala tyto sady:

  • Tarot strážných andělů (Doreen Virtue & Radleigh Valentine)
  • Vykládací karty archanděla Michaela (Doreen Virtue)
  • Karty skryté moudrosti (Colette Baron-Reid)

Jako vždy platí, že kromě vedení ve formě výkladů a všelijakých předpovědí má každý svou vlastní intuici, a toto individuální vedení má vždy přednost. Pokud tedy budete vnímat některé věci jinak , napadne vás k tomu ještě něco dalšího, nebo budete mít pocit, že konkrétní část výkladu se vás osobně netýká, je to v pořádku, poslechněte svou intuici 

- Magda 

* * *

Z Tarotu strážných andělů nám pro tento týden vyšla Trojka Činu - karta optimismu a nadějné budoucnosti. Říká nám, že si máme udržet víru v lepší zítřky, protože je opodstatněná a povede naše další kroky, až nastane pravý čas. Prozatím nemáme nic dělat, necítíme-li se k něčemu konkrétnímu vedeni - je to spíše období, kdy si máme promýšlet, co bychom si přáli, a zabývali se plány do budoucna. 
Tato karta je rovněž příslibem toho, že nastanou-li nějaké konflikty mezi námi a druhými lidmi, můžeme v budoucnu očekávat jejich pozitivní vyřešení a obnovení harmonie. 

Z Vykládacích karet archanděla Michaela tady máme poselství Měj důvěru v sebe sama. To mluví samo za sebe - říká nám, že si máme více věřit a nepodceňovat své síly. Je možné, že se v tomto týdnu vynoří nějaké naše pochybnosti o sobě samých nebo o našich schopnostech. Může se to týkat nějaké situace, která nás potká a která možná nabourá naši sebedůvěru, a nebo podobné situace, která se stala už dříve, ale kvůli které v nás tyto pochybnosti zakořenily a zůstaly. V obou případech máme tuto situaci využít jako příležitost k uzdravení naší vnitřní nejistoty, odpuštění si starých chyb, které jsme možná udělali, a obnovení naší víry v sebe samé, aniž by byla závislá na druhých lidech nebo vnějších podmínkách. Přestože se přirozeně dopouštíme některých chyb, nic to nemění na naší ceně, ani to nevypovídá o tom, že bychom nebyli dostatečně schopní. Věřme si i přese všechno, co se nám nepodařilo, udělejme něco pro nápravu, je-li to možné, a vezměme si ze svých chyb ponaučení. Všechno ostatní nechme jít. Podkopávání sebe samých a týrání se vinou nic nezmění a nikomu to nepomůže. Uděláme mnohem lépe, když se prostě ponaučíme a půjdeme dál - a budeme dělat vždy všechno nejlépe, jak dovedeme, i když to třeba nebude dokonalé. 

Z Karet skryté moudrosti je tady Ledová královna, která nás vyzývá k tomu, abychom v tomto období trávili více času v kontaktu se svým nitrem, spíše než společenskými aktivitami. Vypovídá o tom, že pro nás bude prospěšné, když se místo řešení vnějších záležitostí obrátíme sami do sebe a budeme pracovat s tím, co v sobě nosíme - neboť mnohé záležitosti, které vyvstanou kolem nás, jsou pouhým odrazem toho, co se děje uvnitř nás. Když se tedy budeme zabývat svým nitrem a uděláme si v něm pořádek, přirozeně to pak ovlivní i všechno ostatní a situace v našem životě budou odrážet náš nově vytvořený vnitřní mír a harmonii. Připomíná nám také, že není kam spěchat, že co má být, to bude, a že se nic nestane, když si na chvíli oddechneme a odpočineme. 
Doporučení této karty spočívá i v tom, abychom nejednali impulzivně na základě intenzivních emocí, které můžeme prožívat v důsledku již zmíněné retrográdní fáze Merkuru nebo jiných faktorů. Rozvířené emoce a myšlenky potřebují být vyjádřeny a zklidněny - můžeme je vypsat do deníku či na papír (ten pak můžeme bezpečně spálit), přeměnit je v modlitbu, kterou odevzdáme Nebesům, vybít je ze sebe fyzickým cvičením nebo je svěřit opravdu dobrému příteli, který nás nesoudí a který chápe, že se jedná pouze o momentální náladu, kterou má čas od času každý člověk. Dejme jim prostor, který potřebují, ale nenechme se jimi vést ve svém rozhodování nebo mezilidské komunikaci. 
V neposlední řadě nás vybízí k meditacím a relaxačním cvičením, které nám pomohou proplout celým tímto obdobím tím nejharmoničtějším způsobem. 

* * *

SHRNUTÍ 
Tento týden jsme vedeni k tomu, abychom se zabývali spíše sami sebou a vlastním nitrem než tím, co se děje okolo nás či ve světě. Každý z nás tvoří kousek společnosti a světa - když tedy nastolíme mír a harmonii sami v sobě, přispějeme tím k tomutéž i v hromadném měřítku. 
Nenechme se vyvádět z míry tím, co se bude odehrávat v našem nitru či v nitru druhých lidí. Mějme na paměti, že my všichni si procházíme vlastními zkouškami, lekcemi a léčením, a nikdo z nás to nemá jednoduché. 
Mějme víru sami v sebe i v to, že všechno zvládneme. Pokud naše sebedůvěra utrpěla, využijme nynějšího období introspekce k tomu, abychom si uzdravili či obnovili. 
Dopřávejme si dostatek času sami na sebe a na činnosti, které nám pomohou k vnitřnímu klidu. Právě ten nám nejvíce pomůže k tomu, abychom nynějším obdobím propluli v co největší harmonii, a také k tomu, aby se případné konflikty v našem životě co nejsnáze urovnaly. 
Naši andělé jsou tu jako vždy pro nás, stačí je požádat o pomoc a vedení a být ochotni tuto pomoc a vedení přijmout. Všechno bude dobré. 

* * *


Chcete-li podpořit mou činnost finančním příspěvkem, s láskou a vděčností ho uvítám ♥

* * *
Číslo účtu: 2000715953/2010
IBAN: CZ9320100000002000715953
SWIFT/BIC: FIOBCZPPXXX

* * *

Srdečně děkuji za jakoukoli formu podpory, včetně přeposlání textu dalším lidem, kterým by mohl pomoci :-)

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.