pondělí 8. července 2019

Andělské poselství Roberta Reevese pro týden od 8. do 14.7. 2019

Vítám vás, přátelé, u duchovního vedení a andělského poselství pro tento týden. Máme tady červenec a nyní také retrográdní fázi Merkuru, která nás bude provázet až do začátku srpna. To však nemusí znamenat konec světa. Možná v tomto období tak jako tak budete potřebovat pracovat na nějakém projektu, uzavřít nějaké smlouvy nebo pracovat s technologiemi, a najednou zjistíte, že pro tyto záležitosti není nejvhodnější čas kvůli retrográdnímu Merkuru. Já sám jsem ale v průběhu let pořádal v tomto období semináře, uzavíral smlouvy i pracoval s technologiemi, kdy mi třeba neustále padal internet apod. Co nás má toto období naučit, je podívat se na to všechno, co nefunguje, a pokusit se najít příčinu i jinde než ve "špatném období". Pokud něco nejde podle plánu, nemusí to být jenom kvůli vlivu Merkuru. Může to být pomocná ruka vašich andělů, kteří vás tímto vedou k tomu, abyste zatím ještě počkali a nespěchali. Možná ještě není ten pravý čas nebo zatím nejste s těmi pravými lidmi. Během retrográdní fáze Merkuru se určité problémy zkrátka jeví mnohem zřetelněji než jindy. A tak prostě dýchejte, vězte, že vaši andělé jsou s vámi, nikam neodešli, jsou a zůstanou vždy po vašem boku a budou vám pomáhat a vést vás. Důvod proč jsme všichni teď a tady je ten, že máme něco sdílet, máme něco společně prožít, máme tady něco vykonat nebo něčeho dosáhnout. A když toto všechno děláme a následujeme své srdce a vnitřní vedení, dovede nás to k další fázi svého rozvoje, k úspěchu, štěstí, radosti, lásce a všemu ostatnímu, co si přejeme. Nenechme se tedy unášet strachem z tohoto období. Jsou to jen další tři týdny roku. A ano, i když mohou být trochu složitější, přesto se všechno odehrává podle Božského plánu. 

Pojďme si nyní poslechnout, co nám vzkazují pro tento týden naši andělé:

"I na nebi, které je sebevíc zamračené, se stále nachází sluneční světlo, které jimi dokáže proniknout. Toto světlo, které vidíte i přes zamračenou oblohu, vám připomíná, co se za mraky nachází. Vy jste v tomto týdnu oním světlem procházejícím skrze mraky. Jste těmi, kdo připomínají ostatním, že škaredé počasí a zamračená obloha jsou pouze dočasné. A že za vším tím neklidem, zmatkem, strachem, starostmi a zlomeným srdcem se nachází radost a láska. Buďte druhým touto inspirací a pomozte jim uvědomit si, že za vším, co se děje, se nachází něco mnohem většího. Chopte se tento týden svého vlastního světla a sviťte jím. Ciťte, jak vámi prochází a šíří se dál. Věnujte každému, koho potkáte, trošku svého času a energie, abyste je inspirovali a pozvedli. Půjdeme celý týden po vašem boku a přivedeme k vám ty pravé osoby. Jediné, co žádáme od vás, je, abyste si udrželi otevřené srdce a nechali své světlo zářit. Připomenete tak druhým, že hned za rohem na ně čeká mnohem krásnější, láskyplnější a světlejší zkušenost."

Doufám, že se vám poselství od andělů líbilo a že budete tím zářivým příkladem, který pozvedává druhé. A že navzdory retrográdnímu Merkuru nebudete upadat do strachu a nenecháte se tím rozhodit. Prostě dýchejte, důvěřujte a vězte, že všechno bude v pořádku.

Mějte krásný týden a ať se vám splní všechny vaše sny!

* * *

překlad: Magda Techetová


Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.