neděle 8. prosince 2019

Karetní výklad strážných andělů pro týden od 9. do 15.12. 2019

Milí přátelé, 

protože jsem momentálně nemocná, bude výklad pro tento týden trošku stručnější :) 
Moc vám všem děkuji za laskavá přáníčka a i já vám přeji, ať se vám daří co nejlépe. 
V tomto týdnu nás čeká úplněk ve znamení Blíženců, který může přinést výzvu v oblasti vztahů či peněz, ale který nám díky svému vlivu může pomoci k úžasným změnám, osvobození a vlastnímu znovuzrození, budeme-li ochotni vzdát se toho, co nám ubližovalo a co nás tížilo - byť jsme si to u některých věcí, osob, vztahů, míst či situací ani neuvědomili. Využijme tedy tento čas k rozpoznání veškeré zbytečné tíhy a dovolme energii úplňku, aby to odnesla s sebou. Pustíme-li se této tíhy již teď, nebudeme si ji s sebou brát do dalšího roku, který bude mít opět novou energii a přinese nám příležitosti k mnoha novým začátkům.
 
- Magda

Pro tento týden jsem použila jednu sadu, a to Tarot strážných andělů od Doreen Virtue a Radleigho Valentinea.
 
Jako vždy platí, že kromě vedení ve formě výkladů a všelijakých předpovědí má každý svou vlastní intuici, a toto individuální vedení má vždy přednost. Pokud tedy budete vnímat některé věci jinak, napadne vás k tomu ještě něco dalšího, nebo budete mít pocit, že konkrétní část výkladu se vás osobně netýká, je to v pořádku, poslechněte svou intuici 
 
* * *

První kartou pro tento týden je Devítka Hojnosti, která nás nabádá k užívání si času pro sebe, ať už o samotě nebo s dobrými přáteli. Vypovídá o našem dobrém naladění a pocitech naplnění, ať už jsou momentální podmínky v našem životě jakékoli. Pokud se někdo stále trápí, pak mu tato karta připomíná, že právě změnou svého vnitřního naladění může pozitivně přispět ke změně vnějších podmínek - namísto opačného postupu, kdy čekáme, až se změní vnější podmínky, abychom se mohli cítit jinak. Máme tedy začít zevnitř, nikoli čekat na změny okolo nás. Naladíme-li se na vibrace lásky, hojnosti a spokojenosti, pak i podmínky v našem životě se začnou přizpůsobovat této naší energii, aby se s ní sladily. 

Druhou kartou pro tento týden je Desítka Hojnosti, která vyšla společně s Devítkou. Říká nám, že máme být štědří a dělit se o své štěstí, lásku, moudrost i další formy hojnosti se svými blízkými i dalšími lidmi. Vypovídá o tom, že se v tomto období budeme cítit skutečně požehnaní a že náš život bude přetékat hojností, jak tou fyzickou, tak i tou duševní. 
Pokud někdo fyzicky či duševně strádá, nemá se bát přijmout štědrou pomoc od někoho druhého. I když třeba nevíme o nikom, kdo by nám mohl pomoci, řešení se objeví, zůstaneme-li mu otevřeni a budeme-li věřit, že se cesta najde. Toto řešení přitom nemusí být omezeno pouze na člověka nebo lidi, ale i na nápady, kterých se nám dostane, nebo jiné formy vnitřního vedení, které nám poradí učinit nějaké kroky, které nás přivedou ke zlepšení naší situace vlastním jednáním. 
Stejně jako ta předchozí, i tato karta vypovídá o vazbě mezi naším naladěním a tím, co se pak projevuje v našem životě a našem okolí. Jsme-li naladěni na vlny lásky a hojnosti, pak právě tyto vibrace budeme přitahovat a vše v našem životě a okolí se začne měnit tak, aby bylo v souladu s láskou a hojností. 
Nemáme čekat na to, až se něco změní, abychom se mohli cítit dobře - nejprve se máme začít cítit dobře, a vše ostatní se začne měnit jako reakce na naši vlastní vnitřní změnu. 

Třetí karta pro tento týden je Čtyřka Činu, karta oslav, vřelého prostředí a rodinného štěstí. Ať už někoho uvítáme my u sebe nebo budeme pozváni k někomu druhému, tato karta vypovídá o společně tráveném příjemném období a příznivé energii pro setkání všeho druhu. Našimi vztahy bude proudit harmonie a uzdravující energie, která v nich může konat zázraky, nebudeme-li však lpět na svém egu, uraženosti, ukřivděnosti a potřebě "mít pravdu". Je-li pro nás láska a harmonie prioritou, odpuštění pro nás nebude tak těžké, jak si možná v některých případech myslíme, a samo si najde způsob, jak se uskutečnit. Odpuštění neznamená nechat si dál někým ubližovat, ale přestat si otravovat vlastní život jedem minulosti, ať už dávné či nedávné. Je možné, že se uzdraví i vztahy, které byly dlouhodobě narušené či úplně přerušené. Je to vhodný čas k propuštění dávných zranění a osvobození od dlouholetých křivd a tíhy minulosti. 

* * *

SHRNUTÍ
Máme se radovat a užívat si hojnosti, které se nám dostává, a budeme-li mít příležitost, pak se o tuto hojnost také podělit s někým méně šťastným. Máme odpouštět a být štědří, neboť je to dar nejen pro druhé, ale především pro nás. Je to totiž v první řadě NAŠE srdce, které nejvíce prosperuje z pocitů lásky a míru. Budeme-li mít příležitost k oslavám, využijme jich. Těšme se z příjemné společnosti. Ale i pokud budeme sami nebo se neobjeví nějaká zvláštní příležitost, vytvořme si důvod k oslavě sami. Tato radost a projevy vděčnosti nám pomohou cítit se lépe a budou k nám přitahovat další zážitky, které v nás budou radost a vděčnost podporovat. 
Záleží samozřejmě na nás, zda se rozhodneme plynout s proudem této odlehčující energie. Každý z nás má právo jednat podle vlastní vůle. Pokud si však necháme pomoci, vzdáme se svých zbytečných břemen a naplníme se láskou, vděčností a pocity hojnosti, brzy uvidíme, jaké zázraky tato nová energie dokáže uskutečnit.

* * *


Chcete-li podpořit mou činnost finančním příspěvkem, s láskou a vděčností ho uvítám ♥

* * *
Číslo účtu: 2000715953/2010
IBAN: CZ9320100000002000715953
SWIFT/BIC: FIOBCZPPXXX

* * *

Srdečně děkuji za jakoukoli formu podpory, včetně přeposlání textu dalším lidem, kterým by mohl pomoci :-)

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.