neděle 5. ledna 2020

Karetní výklad strážných andělů pro týden od 6. do 12.1. 2020

Milí přátelé,

nový týden nám začíná ve jménu lásky a léčení, a to jak v osobní rovině, tak i v té globální. Mnoho a mnoho lidí z celého světa se v posledních dnech spojuje ve společných hromadných modlitbách za déšť pro Austrálii, která je sužována ničivými požáry - a i přes nepříznivé předpovědi nakonec do mnoha postižených míst opravdu přišel déšť, byť zatím jen v menší míře. Je na tom krásně vidět, jak velkou mají naše modlitby moc a jak velké věci dokážeme společně jako celek. Ať už se tedy jedná o jakoukoli dobrou věc, neváhejme ji posilovat a podporovat svými modlitbami. 
V tomto týdnu nás čeká úplněk ve znamení Raka a současně také měsíční zatmění. Toto období může být pro nás náročné, zvláště jsme-li vysoce citliví a vnímaví vůči energiím. V tomto čase je ještě důležitější dobře o sebe pečovat, dělat si dostatek času na odpočinek a vnitřní očistu, nacházet zdravé způsoby, jak ze sebe uvolňovat stres a napětí a chránit se před negativními energiemi. Můžeme k tomu používat meditace, ochranné kameny či rituály, modlitby, relaxační hudbu, očišťující koupele s mořskou solí, a mnohé další metody. Neberme si v tomto období nic osobně. Všichni budou mít zesílené vnímání, budou emocionální a mohou reagovat přehnaně. Mějme tedy zvýšený soucit jak vůči nim, tak vůči sobě samým.
 
- Magda

Pro tento týden jsem použila tyto sady:
  • Tarot strážných andělů (Doreen Virtue a Radleigh Valentine)
  • Kouzelní delfíni a mořské víly (Doreen Virtue)
  • Moudrost Avalonu (The Wisdom of Avalon; Colette Baron-Reid)

Jako vždy platí, že kromě vedení ve formě výkladů a všelijakých předpovědí má každý svou vlastní intuici, a toto individuální vedení má vždy přednost. Pokud tedy budete vnímat některé věci jinak, napadne vás k tomu ještě něco dalšího, nebo budete mít pocit, že konkrétní část výkladu se vás osobně netýká, je to v pořádku, poslechněte svou intuici 
 
* * *

Z Tarotu strážných andělů nám pro tento týden vyšla Šťastná změna. Vypovídá o šťastném zvratu okolností, někdy i zdánlivě nezměnitelných, a o novém pozitivním směru, jímž se některé naše záležitosti začnou ubírat. Tato karta je vždy šťastná a máme tedy důvod k optimismu. Ať se bude dít cokoli, můžeme si být jisti, že to směřuje ke štěstí a že všechno dopadne dobře.

Z karet Kouzelných delfínů a mořských víl zde máme Léčivé srdce. To je pro nás připomínkou toho, že máme velkou moc léčit a pomáhat. To můžeme přitom uplatnit na sebe samé a svůj život, i ve prospěch druhých lidí, přírody a světa. Čím více lásky máme sami v sobě, tím více jí z nás vyzařuje a tím snáze se dostává do našeho okolí. Láska je hojivá síla, která dokáže zázraky, a tak se pro ni rozhodněme a dejme jí prioritu nad vším ostatním. Buďme laskaví, soucitní a milující - bez ohledu na okolnosti - a tato krásná energie bude léčit naše vztahy, naši společnost i svět, a stejně tak i nás samotné a náš život, neboť jsme to MY, kdo tuto lásku cítí a kdo je jí naplněn.

Ze sady Moudrost Avalonu nám vyšla karta Láska. Další známka toho, jak velkou léčivou sílu v sobě skrývají milující a laskavá srdce. Prožívat lásku můžeme bez ohledu na naše současné okolnosti v životě. Můžeme se z ní samozřejmě těšit v rámci svých vztahů a sdílet ji s druhými lidmi, ale láska jako taková zahrnuje mnohem více než jen vztahy nebo konkrétní bytosti či věci, vůči kterým ji cítíme. Je to především energie, mocná energie, která je součástí naší vlastní podstaty a nemusí být vázána na nikoho a nic konkrétního. Můžeme se jí nechat naplnit a prožívat ji zcela nezávisle na podmínkách. Necháme-li lásku proudit svou vlastní bytostí i celým naším životem, začne léčit všechno, co je nemocné a napomáhat nám k obnově. Učiníme-li si lásku prioritou a podřídíme jí svá rozhodnutí, slova, myšlení, vnímání a činy, všimneme si brzy zázračných proměn, které se díky ní začnou odehrávat.

* * *

SHRNUTÍ
Tento týden nám poskytne mnoho příležitostí k léčení, ať již sebe samých nebo druhých lidí a našeho světa. Mějme lásku a laskavost jako prioritu a Nebesa nás podpoří v tom, abychom ji mohli prožívat i předávat dál. Každý z nás přispívá svým dílem ke kolektivní energii a na každém z nás záleží. Dovolme lásce, aby uzdravila nás a aby naším prostřednictvím uzdravovala naše vztahy, naše okolí i životní prostředí. Čím více lásky si dovolíme přijímat a prožívat, tím více jí budeme schopni dávat. A čím více jí vysíláme, tím více se jí k nám bude navracet v nejrůznějších podobách.

* * * 


Chcete-li podpořit mou činnost finančním příspěvkem, s láskou a vděčností ho uvítám ♥

* * *
Číslo účtu: 2000715953/2010
IBAN: CZ9320100000002000715953
SWIFT/BIC: FIOBCZPPXXX

* * *

Srdečně děkuji za jakoukoli formu podpory, včetně přeposlání textu dalším lidem, kterým by mohl pomoci :-)

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.