neděle 12. ledna 2020

Karetní výklad strážných andělů pro týden od 13. do 19.1. 2020

Milí přátelé,

úplněk a měsíční zatmění ve znamení Raka v životech mnohých z nás nadělaly velkou paseku. Vyhrocená energie mohla vyústit v různé emoční výlevy, napětí nebo i deprese. Nynější fáze couvajícího Měsíce nám však pomůže následky těchto výbuchů zklidnit, umírnit a uzdravit rány, které jsme možná utrpěli, ať už nyní nebo i dříve - a které se nyní pouze dostaly na povrch. 
V tomto týdnu nás čeká harmonizace energií, péče o svou duši i tělo a naší prioritou by mělo být léčení a něžný přístup, zejména k sobě samým. Přestaňme bojovat, uvolněme se a nechme věci, ať se o sebe postarají samy. Někdy právě to, že povolíme, umožní zázračná řešení, na která bychom sami nepřišli - zvláště ne v časech zvýšeného psychického vypětí. 
Nadále nám pokračuje téma léčení z předchozího týdne. Zatímco v tomto uplynulém týdnu vyplouvaly na povrch různá zranění a záležitosti k vyřešení, v tomto týdnu se budou zklidňovat a uzdravovat. Věnujme si dostatek času na odpočinek, meditaci, psaní deníku, jemnému cvičení, čtení nebo jakémukoli jinému způsobu, který nám pomáhá k duševnímu klidu, a tím i k léčení.
 
- Magda

Pro tento týden jsem použila tyto sady:
  • Tarot strážných andělů (Doreen Virtue a Radleigh Valentine)
  • Květová terapie (Flower Therapy; Robert Reeves)
  • Karty skryté moudrosti (Colette Baron-Reid)

Jako vždy platí, že kromě vedení ve formě výkladů a všelijakých předpovědí má každý svou vlastní intuici, a toto individuální vedení má vždy přednost. Pokud tedy budete vnímat některé věci jinak, napadne vás k tomu ještě něco dalšího, nebo budete mít pocit, že konkrétní část výkladu se vás osobně netýká, je to v pořádku, poslechněte svou intuici 
 
* * *

Z Tarotu strážných andělů nám pro tento týden vyšla karta Otevři své srdce. Vypovídá o naší schopnosti milovat, dávat i přijímat lásku a také si lásku volit. Otevřít své srdce obnáší vypustit z něj vše, co láska není, a do tohoto uvolněného místa lásku přijmout a nechat se jí naplnit. Znamená to odvážit se být zranitelní a pustit se své obrany, ať už jsme se snažili své srdce bránit jakýmkoli způsobem. Je pochopitelné, že máme strach z opětovných zranění, ale obrnění svého srdce není odpovědí. Povolme tedy a přestaňme se neustále chránit. Nakonec zjistíme, že právě tak začneme být v ještě větším bezpečí a místo všelijakých děsivých situací, které jsme k sobě přitahovali svou obranou a připraveností k boji, začneme přitahovat harmonii a zázraky... a také lásku v jejích nejkrásnějších podobách.

Z Květové terapie nám vyšla karta hortenzie s názvem První krok. Říká nám, že místo toho, abychom se dívali na celou hromadu problémů, kterou máme vyřešit, se máme zaměřit pouze na jeden. Místo abychom se nechali přehltit pohledem na všechno, co stojí před námi, máme se pustit do jedné konkrétní části. Ať už se to týká našeho léčení (jistě toho máme více než dost, co potřebujeme vyléčit, a může se nám zdát až nemožné, abychom to všechno zvládli), duchovního růstu, práce na vztazích či nějakého pracovního úkolu, máme se zaměřit pouze na jednu část, a té se věnovat. Tak se nebudeme cítit přehlceni a splnění našeho úkolu nám nebude připadat nemožné. Když budeme mít za sebou první krok, snadno se dostaneme k dalšímu, atd. Naši andělé nám touto kartou vzkazují, že všechno je možné, že všechno můžeme vyřešit a že se můžeme uzdravit, jen je třeba postupovat krok za krokem a nenechat se odradit pohledem na všechno najednou. 

Z Karet skryté moudrosti nám vyšly Sestry ročních období. Ty nám říkají, že všechno má svůj čas a že vše prochází svými přirozenými cykly. Je normální, že někdy je nám lépe a jindy hůř. Je normální, že někdy jsme plni síly a ještě jí máme na rozdávání, a jindy jsme zcela na dně. Touto kartou nám nebesa říkají, že je v pořádku nemít na něco sílu, nevědět si s něčím rady a nemít ani chuť něco řešit. Možná právě tento stav, kdy nemáme sílu něco řešit, umožní našim záležitostem, aby se SAMY hnuly z místa - poté, co se je přestaneme snažit řešit po svém. Je v pořádku se pustit. Věci se o sebe postarají samy. 
Je to také poselství o tom, že máme plynout s cyklem přírody. Možná už toužíme po tom, aby nastalo jaro, avšak ještě nepřišel jeho čas. Kdyby si příroda během zimy nestihla důkladně odpočinout, neměla by dost síly pro rozkvétání květů na jaře a výživu a zrání plodů v létě. Každé období v roce má svůj důležitý smysl, a stejně tak to platí i pro období v našich životech, které jsou analogií života přírody. I toto období, kdy nám nezbývá nic jiného než se odevzdat, má svůj velký význam - který časem pochopíme a za který budeme rádi. Všechno je tak, jak má být. Nic nám neuteče, o nic nepřijdeme. Nechme vše plynout, slaďme se s přírodou a staňme se její součástí, kterou jsme přitom nikdy nepřestali být. Tak jako jsme se dlouho starali my, nyní se postará ona o nás.

* * *

SHRNUTÍ
Pokud jsme si sáhli na pomyslné dno, nyní nastane čas, kdy se od něj odrazíme - plynule, jemně, s láskou a soucitem. Karty, které nám pro tento týden vyšly, jsou všechny o trpělivosti, plynulosti a důvěře v tok života. Přestože možná máme záležitosti, se kterými se potřebujeme vypořádat, nemusí to být teď hned - a pokud ano, možná tato změna nemusí být tak radikální, jak si možná myslíme. Jsme-li vyčerpaní, poznáme nyní moc samotné Vyšší síly, která nám přichází na pomoc. Život sám i příroda, které jsme součástí, nám pomáhají, a připomínají nám, že každá živá bytost potřebuje ke svému životu všechny části přirozeného cyklu - včetně zimy, období nečinnosti, odevzdání, spánku, tmy a čerpání síly. I období, která jsou nám nepříjemná, slouží svému účelu, který nám má pomoci. Pro tento týden nám Nebesa připomínají, že jsou tu pro nás a že jsou připravena nám pomoci ve všem, kde už si sami nevíme rady. Připomínají nám, že je důležité umět se odevzdat do jejich rukou a pustit věci ze svého sevření. Kdo to neumí, má nyní příležitost se to naučit. Jen tak pozná zázraky, jaké se mohou dít, když dovolí, aby se život děl přirozeně, a ne podle našeho omezeného diktátu založeného na strachu. Buďme k sobě i ke svým záležitostem jemní, soucitní a trpěliví. Soustřeďme se na to, abychom se uzdravili, a spolu s námi se začnou uzdravovat i naše záležitosti. Máme k tomu ideální období, a tak ho využijme - a přijměme i pomoc síly přírody. Pobývejme v ní alespoň na chvíli každý den a dovolme jí, ať nám připomene, že plyne-li vše přirozeně, je také vždy o všechny a o všechno postaráno.

* * *


Chcete-li podpořit mou činnost finančním příspěvkem, s láskou a vděčností ho uvítám ♥

* * *
Číslo účtu: 2000715953/2010
IBAN: CZ9320100000002000715953
SWIFT/BIC: FIOBCZPPXXX

* * *

Srdečně děkuji za jakoukoli formu podpory, včetně přeposlání textu dalším lidem, kterým by mohl pomoci :-)

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.