sobota 11. dubna 2020

Karetní výklad strážných andělů pro týden od 13. do 19.4. 2020

Milí přátelé,

máme tady Velikonoce a spolu s nimi oslavy nového života a nových začátků, ať už ve smyslu přírodního cyklu nebo naší individuální víry. Úplněk, který máme za sebou, z nás vytahoval mnoho emocí a starých energií, mohl podráždit dosud nedoléčené rány a zafungoval tak jako "vysavač", který z nás svou silou vytáhl všechnu možnou energetickou špínu. Nynější energie je klidnější a dává nám prostor pro usmíření se s novým stavem věcí, s novými uvědoměními a zjištěními a také se změnami, které se začaly dít, ať už s naším přičiněním nebo bez něj. Stále jsou nám oporou naši andělé i další bytosti světla, a tak je žádejme o pomoc vždy, když to potřebujeme, a nechme se jimi vést. Všechny proměny, kterými nyní procházíme, nám mají pomoci k větší lásce a k uzdravení všeho, co nám doposud bránilo být svobodní a šťastní.  

- Magda

Pro tento týden jsem použila tyto sady:
  • Tarot strážných andělů (Doreen Virtue a Radleigh Valentine)
  • Vykládací karty archanděla Gabriela (Doreen Virtue)
  • Poselství bohyní (Doreen Virtue

Jako vždy platí, že kromě vedení ve formě výkladů a všelijakých předpovědí má každý svou vlastní intuici, a toto individuální vedení má vždy přednost. Pokud tedy budete vnímat některé věci jinak, napadne vás k tomu ještě něco dalšího, nebo budete mít pocit, že konkrétní část výkladu se vás osobně netýká, je to v pořádku, poslechněte svou intuici 
 
* * *

Z Tarotu strážných andělů nám vyšla karta Pouštění, která vypovídá o něčem, co necháváme za sebou. Podobná karta nám vyšla i minulý týden (Desítka Myšlenek), která představovala jasně vymezený konec za něčím, co nás dlouho trápilo - tlustou čáru a definitivní vyřešení. Karta Pouštění má sice podobný význam, ale týká se spíše pozvolného zvykání si na nový stav věcí, fázi smíření a urovnávání a především proměnu nás samých, která se tímto procesem spustila. 
Tato změna se přitom nemusí týkat něčeho v našem životě, ale něčeho v nás samých. Možná jsme zjistili, že v sobě máme až příliš mnoho hořkosti kvůli minulosti, a teď nastal čas se jí vzdát. Možná jsme zjistili, že si příliš stěžujeme nebo jsme příliš negativističtí, a rozhodli jsme se, že to změníme. Možná jsme si uvědomili, že některé věci vidíme příliš úzkoprse a omezeně, a zvolili jsme si otevřenější mysl a ochotu pohlížet na různé věci i z jiných úhlů pohledu, přestat se hádat o pravdu a přijmout, že ji mohou mít všichni nebo také nikdo - a že to v je v pořádku. Možná jsme zjistili, že jsme si chování druhých vztahovali na sebe, i když to s námi vůbec nesouviselo, a neprávem je obviňovali z něčeho, co jsme si na ně ve skutečnosti pouze promítali. 
Ať už se jedná o cokoli, v tomto týdnu pozvolna vplujeme do nového stavu věcí a přijmeme je takové, jaké jsou. A to jak v našem osobním životě, tak i z globálního hlediska. 

Z Vykládacích karet archanděla Gabriela nám vyšla Matka Marie, které tento archanděl zvěstoval narození Ježíše. I pro nás je toto poselstvím o novém zrození, ať už se to týká něčeho nového v našem životě nebo v symbolickém znovuzrození nás samých a našeho nového Já. 
Především je to však poselství o mateřské péči a ochraně, které se nám dostává ve chvílích nejistoty a obav, i tehdy, jsme-li zkrátka oslabení, unavení a vyčerpaní. Tato karta představuje pečující a vyživující léčivou sílu, která je nám k dispozici a kterou se můžeme obklopit, požádáme-li o ni. Ať už ve formě Matky Marie, Bohyně, Matky Země či jakékoli jiné, se kterou duchovně souzníme. Opřeme se o ni, svěřme se do její náruče a dovolme si přijímat. Je v pořádku, že někdy na něco nemáme sílu. A je v pořádku si nechat pomoci. 

Z karet Poselství bohyní nám vyšla karta Athény, řecké bohyně moudrosti, která nám připomíná naši vlastní Vnitřní moudrost. Vede nás k tomu, abychom následovali svou vlastní vnitřní moudrost, spíše než názory druhých. Názory každého člověka vycházejí z jeho zkušeností a vnitřního nastavení - a to má každý zcela unikátní. Přestože se můžeme názory druhých nechat inspirovat či je přijmout jako způsob rozšíření vlastních obzorů a pohledů na věci, neměli bychom se jimi řídit, pokud je sami necítíme jako správné - nebo alespoň ne pro nás. Mnohdy právě v období, kdy jsme citliví a zranitelní, vyhledáváme vedení od někoho druhého, a je-li tento člověk naladěn jinak, mohou nám jeho slova ještě přitížit nebo dokonce ublížit. Pokud tedy budeme tápat, soustřeďme se na své vlastní nitro místo zoufalého hledání jistoty v někom nebo v něčem kolem nás, zklidněme svou mysl i emoce, a nalaďme se na svou vnitřní moudrost, která je v souladu s Vyšší Moudrostí. Všechny odpovědi, které potřebujeme, dostáváme vždy v pravý čas, a ani tentokrát tomu nebude jinak. Pokud nevíme, co a jak udělat, tak nechme danou věc být - řešení se samo ukáže a sami poznáme, kdy nastane chvíle na to, abychom se do řešení zapojili. 

* * *

SHRNUTÍ
Tento týden bude pro nás spíše pasivním než aktivním. Přestože budeme nadále podnikat nejrůznější změny a kroky, zároveň pro nás bude tento týden časem péče a výživy, kterou potřebujeme na duševní i tělesné úrovni. Spíše než ven budeme zaměřeni dovnitř, do svého nitra, kde také budeme nacházet odpovědi na své otázky, a tolik kýžené vedení, které jsme se možná doposud snažili hledat u někoho jiného. 
Kdo je citlivější, má být v tomto období opatrný na to, koho a co si vpouští do své energie. Trpíme-li pochybnostmi, nevpouštějme si k sobě další pochybovače a negativisty. Pokud truchlíme nebo prožíváme nějaký smutek, nevpouštějme si k sobě necitlivé osoby. Je naprosto v pořádku poskytnout si bezpečný prostor pro své vnitřní prožívání a obklopit se pouze lidmi, kteří nám toto bezpečné místo posilují svou láskou a pochopením. I toto patří do dobré péče o sebe samé. 
Tento týden nám poskytuje čas na to, abychom se sladili s novou energií a přijali ji do svého života. Abychom se proměnili v nové osoby, kterými jsme si přáli být, a dovolili si tuto proměnu podstoupit. Naši andělé a další duchovní ochránci nás na každém kroku budou doprovázet a chránit, stejně tak jako budou chránit vše, co je nám drahé. Dopřejme si tedy čas na své vlastní zotavení a přizpůsobení a odevzdejme se do péče naší všudypřítomné a nekonečné nebeské Lásky.

* * *


Chcete-li podpořit mou činnost finančním příspěvkem, s láskou a vděčností ho uvítám ♥

* * *
Číslo účtu: 2000715953/2010
IBAN: CZ9320100000002000715953
SWIFT/BIC: FIOBCZPPXXX

* * *

Srdečně děkuji za jakoukoli formu podpory, včetně přeposlání textu dalším lidem, kterým by mohl pomoci :-)

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.