neděle 26. dubna 2020

Karetní výklad strážných andělů pro týden od 27.4. do 3.5. 2020

Milí přátelé,

máme tady závěr dubna a spolu s ním také pozvolný konec velmi náročného období. V tomto týdnu se budeme věnovat zejména péči o sebe, dobíjení sil a rozvíjení vlastní vnímavosti. Budeme pracovat se svým nitrem, uzdravovat utrpěné rány a vyživovat své tělo i duši, tak abychom se postupně mohli pouštět do nových začátků, k nimž jsme se v minulých týdnech odhodlali. Opouštěli jsme mnoho věcí, zejména svých návyků, chování a omezujících přesvědčení. Abychom se na tyto změny co nejlépe adaptovali, potřebujeme být v dobrém kontaktu se sebou samými a se svou intuicí, která nás povede k dalším konkrétním krokům.  

- Magda

Pro tento týden jsem použila sadu Tarot strážných andělů od Doreen Virtue a Radleigho Valentinea.

Jako vždy platí, že kromě vedení ve formě výkladů a všelijakých předpovědí má každý svou vlastní intuici, a toto individuální vedení má vždy přednost. Pokud tedy budete vnímat některé věci jinak, napadne vás k tomu ještě něco dalšího, nebo budete mít pocit, že konkrétní část výkladu se vás osobně netýká, je to v pořádku, poslechněte svou intuici 
 
* * *

První kartou pro tento týden je Obraťte se do svého nitra. Říká nám, že toto je období, kdy se máme věnovat svému nitru, přemítat, meditovat a naladit se na svou intuici. Není to čas být příliš aktivní. Tato karta nás vyzývá spíše k trpělivosti, k využití tohoto klidnějšího času pro vlastní ztišení a upokojení své mysli a k navázání kontaktu se sebou samými. Mnohdy zoufale hledáme odpovědi a vedení zvenčí, např. u jiných lidí, avšak ne vždy nám druzí lidé, knihy a jiné vnější zdroje poskytnout odpovědi, které potřebujeme. Mohou nám sice poskytnout svůj náhled, názor či doporučení, ale každý z nás je unikátní a stejně tak unikátní jsou i naše cesty. V některých případech jsme to jen my sami, kdo nám může poskytnout odpověď, kterou hledáme a kdo nám může skutečně porozumět. Tím, že zklidníme své emoce a myšlenky, přestaneme řešit věci kolem sebe, naladíme se na své nitro a začneme ho pořádně vnímat, sami nejlépe poznáme, co udělat (nebo naopak nedělat) a kdy. Tato karta představuje naši vlastní vnitřní moudrost, které máme důvěřovat.

Druhou kartou je Strážce Citů, který vypovídá jak o situaci, tak i o určitých osobách. Pokud jde o situaci, říká nám, že nám nyní pomůže mít emočně vyzrálý a soucitný přístup, ať už se jedná o cokoli. Máme mít důvěru v dobrý vývoj celé situace a v případě potřeby se opřít o někoho blízkého a důvěryhodného.
Právě o někom důvěryhodném a laskavém vypovídá tato karta v případě konkrétní osoby. Jedná se o moudrého, emočně vyzrálého a hodného člověka, který je ostatním vždy připraven pomoci a který je také schopen jim dávat moudré rady. Karta sice představuje muže, ale může se jednat i o ženu, která ztělesňuje tyto vlastnosti.
V neposlední řadě je to také vedení k tomu, abychom my sami rozvíjeli a využili tyto vlastnosti v sobě a ve svém životě.

Třetí kartou pro tento týden je Osmička Hojnosti, která nám říká, že nás čeká spousta práce. Často se týká hlavně různých dovedností, studia, schopností, vědomostí, ale také získávání informací o záležitosti, která nás zajímá. Stejně jako první karta nám i tato říká, že není kam spěchat a že nevadí, když zatím nemáme cíl na dohled nebo zatím nevidíme výsledky. Připomíná nám, že všechno potřebuje svůj čas a také vytrvalou práci, ať už se jedná o práci na vztahu, na projektu, na hledání či vytvoření pracovního místa, uzdravování těla, odstraňování negativních návyků, apod. Nemáme se nechat odradit a místo toho se máme těšit ze samotného procesu.
Co se týká získávání informací, je to pro nás vedení v tom smyslu, abychom si nejprve zjistili více informací, než začneme dělat ukvapené závěry (o něčem či o někom). Ne všechno je tak, jak to vypadá. Pokud máme v něčem zmatek, je důležité se do dané věci více podívat - a to v souladu se svým nitrem (viz. první karta). Budeme-li v kontaktu se svou intuicí a vlastní moudrostí, snadno pak poznáme, jaký postoj zaujmout nebo které kroky učinit.

* * *

SHRNUTÍ
Tento týden bude hodně o práci se sebou samými a péči o své nitro. Dopřávejme si dostatek odpočinku a času pro sebe, který strávíme v příjemné samotě, např. v přírodě. Obnovme svůj kontakt se sebou samými a upevněme tak vztah, který k sobě máme. Čím více budeme naslouchat svému nitru a intuici, tím více s námi bude komunikovat a tím snáze budeme dostávat odpovědi na své otázky - a tím méně budeme závislí na vedení zvenčí. Přestože je někdy přínosné vyhledat objektivní názor a doporučení někoho druhého, jindy je naopak lepší pohlédnout sami do sebe a uvědomit si, že určité odpovědi už dávno známe a pouze jsme je nevnímali.
Nemusíme teď nic dělat - tento týden není o aktivitě, jednání a vydávání energie, ale spíše právě o opačném principu, tedy o pasivitě, vnímání a přijímání energie. V tomto týdnu jde jen o to, abychom správně vnímali vedení svého vnitřního hlasu. Meditace, poslech relaxační hudby, psaní deníku aj. budou teď pro nás velmi prospěšné. Zklidnění mysli a emocí, které obvykle přehlušují všechno ostatní, nám umožní začít vnímat jemný, nenásilný hlas naší intuice, která nikdy nemá potřebu křičet nebo na sebe upozorňovat. Laskavě vyčkává, dokud se s ní nespojíme. A když to uděláme, sami nejlépe poznáme, co dál.

* * *


Chcete-li podpořit mou činnost finančním příspěvkem, s láskou a vděčností ho uvítám ♥

* * *
Číslo účtu: 2000715953/2010
IBAN: CZ9320100000002000715953
SWIFT/BIC: FIOBCZPPXXX

* * *

Srdečně děkuji za jakoukoli formu podpory, včetně přeposlání textu dalším lidem, kterým by mohl pomoci :-)

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.