neděle 15. listopadu 2020

Karetní výklad strážných andělů pro týden od 16. do 22.11. 2020

Milí přátelé,

po mnoha intenzivních týdnech plných frustrace, omezení a nepříjemných energií nám nastává období, jež nám má napomoci k uzdravení a zotavení se ze všeho, co máme za sebou. Momentálně nám končí retrográdní fáze Marsu, která mohla v mnohých ohledech blokovat náš postup kupředu, pocity úspěchu a efektivitu našeho konání. Odeznívají také vlivy předchozí retrogrády Merkuru, která přivedla zmatek do naší komunikace a mohla mít podíl na všelijakých nedorozuměních a v kombinaci s Marsem také k nechtěnému vylévání své frustrace na druhé. Ať už nám předchozí týdny přinesly jakoukoli zátěž či zranění, nyní jsme vedeni k tomu, abychom se z toho všeho uzdravili.
Naši andělé nám vzkazují, jak jsou na nás pyšní a že to zvládáme skvěle (i když si to možná nemyslíme). Připomínají nám, že jsou tu pro nás a že nám rádi pomohou se vším, s čím budeme potřebovat. Dovedou nás k potřebným zdrojům a dají nám potřebné vedení. Na nás je, abychom byli tomuto vedení otevřeni a konali kroky, ke kterým nás naše intuice nasměruje.  

- Magda


Pro tento týden jsem použila sadu Tarot strážných andělů od Doreen Virtue a Radleighho Valentinea.

Jako vždy platí, že kromě vedení ve formě výkladů a všelijakých předpovědí má každý svou vlastní intuici, a toto individuální vedení má vždy přednost. Pokud tedy budete vnímat některé věci jinak, napadne vás k tomu ještě něco dalšího, nebo budete mít pocit, že konkrétní část výkladu se vás osobně netýká, je to v pořádku, poslechněte svou intuici 

* * *

První kartou pro tento týden je Trojka Myšlenek, která představuje utrpěné rány a zklamání, jež jsme prožili, ať již v poslední době a nebo i velmi dávno. Představuje zranění, která nás hluboce zasáhla a která nyní ovlivňují náš život, ať už si to uvědomujeme či nikoli. Touto kartou jsme vedeni k hlubokému léčení a vypuštění smutku ze svého srdce. Každý proces oplakávání chce svůj čas a je proto třeba mít se sebou i s celým tímto procesem trpělivost a soucit. Přijměme podporu druhých lidí, ať už přátel nebo terapeuta, a samozřejmě našich strážných andělů. Nikdy nejsme ve svém smutku sami a každý z nás se někdy potřebuje o někoho opřít.
Někdy tato karta hovoří o rozhodnutích, kdy je třeba upřednostnit rozum před city. Jindy vypovídá o tom, že se naopak řídíme rozumem až příliš a zanedbáváme tak svou citovou stránku (a možná také citovou stránku někoho jiného). Dejme na svou intuici, která nám napoví, jaký přesný význam má tato karta pro nás, a co můžeme udělat pro to, abychom vše změnili k lepšímu.

Druhou kartou je Pozitivní zjištění. V tradičním tarotu je to karta Slunce, a ta vždy zvěstuje důvod k optimismu, radosti a novému štěstí. Jejím hlavním poselstvím pro náš nový týden je skutečnost, že všechno bude zase dobré, i když nám to tak momentálně nepřipadá, částečně i kvůli utrpěným zraněním, které ovlivňují náš pohled na věci. Je to pro nás jako paprsek přislíbené naděje uprostřed temného a chmurného období. Ať už se nyní cítíme jakkoli a ať už nám věci připadají jakékoli, naši andělé nám touto kartou vzkazují, že všechno bude v pořádku. Je to karta šťastných konců, šťastných vyřešení problémů a vybídky k optimistickým vyhlídkám.

Třetí kartou pro tento týden je Čtyřka Myšlenek, která nás vybízí k odpočinku, zklidnění a utišení mysli. Úzce souvisí s Trojkou Myšlenek a přirozeně na ni navazuje. Po utrpěných ranách je vždy potřeba dopřát si čas na léčení a zotavení. Někdy tato karta představuje období apatie, které přirozeně nastává po utrpění ztráty a které nám slouží k tomu, abychom nemuseli čelit veškeré bolesti najednou. Je to období, kdy jsme citově otupělí, neschopni cítit cokoli, protože jsme příliš vyčerpaní a strhaní smutkem. Někdy je to také známka uzavřeného srdce, které jsme se takto pokoušeli uchránit před další bolestí, ale které kvůli tomu nemůže prožívat ani to hezké. V takovém případě je třeba začít své srdce opětovně otevírat lásce, která mu zároveň pomůže k vyléčení. Přijměme v tomto období veškerou podporu, která se nám nabízí. Sami víme, jak krásný je to pocit, když můžeme někomu pomoci, a tak si dovolme být pro změnu těmi, jimž někdo pomáhá a může prožívat radost z pomoci.
Pro ty, kdo žádnou ztrátu neutrpěli, je tato karta doporučením ke zklidnění rozvířených myšlenek, k ukončení přehnaného analyzování situace a k uvolnění se. Náš stres nic nevyřeší, jen celou situaci ještě zhoršuje. Je to také vedení k vysazení (nebo alespoň omezení) stimulujících látek z našeho jídelníčku - zejména se to týká kofeinu. Povzbuzující účinek těchto látek spočívá ve vyvolávání stresu v našem mozku, a to teď opravdu nepotřebujeme. Zvláště pokud máme sklon nechat se unášet silnými emocemi a bouří myšlenek. Cítíme-li ve svém těle nějaké napětí, může to vycházet i z užívání těchto látek. Pokud je to tak, dopřejme si nyní detoxikaci a dobře se starejme o své tělo.
Nakonec je to také vedení, které už jsme tu měli v předchozích dvou výkladech, a to se týká situací, s nimiž si zatím nevíme rady - a které máme prostě nechat být. Máme je odevzdat do rukou Nebesům a nechat je, ať se o ně postarají. Bude-li třeba, abychom my sami něco udělali, dostaneme k tomu v pravý čas jasné vedení.

* * *

SHRNUTÍ
Toto je týden léčení a zotavování se z předchozích intenzivnějších období. Pokud se nebudeme právě cítit zrovna akčně, je to v pořádku. Nynější energie nás vede k hlubokému léčení a vyživování svého těla i duše vším, co potřebují. Nechme nyní stranou vše, co nemusíme nutně řešit, a dopřejme si dostatek prostoru pro sebe samé. Naši andělé nám dávají najevo, že všechno bude dobré, že přijdou šťastnější časy, ale nyní je třeba si všechno v sobě zpracovat a dát si potřebnou péči, než se zase pohneme dále.

V tomto týdnu mějme na paměti, že
- je v pořádku, že se někdy necítíme dobře,
- je v pořádku, že jsme někdy smutní,
- je v pořádku, že na něco nemáme náladu,
- je v pořádku nebýt pořád pozitivní,
- je v pořádku nemít na nic sílu,
- je v pořádku dlouho odpočívat,
- je v pořádku se opřít o druhého člověka,
- je v pořádku, že něco někdy nejde tak, jak bychom chtěli.

Přijměme svoji lidskost se vším, co k ní patří, včetně toho, co se nám nelíbí, a uzavřeme s ní mír. Dopřejme si veškerou péči, kterou potřebujeme, a čerpejme síly. Toto je týden věnovaný nám a našemu uzdravení.  

* * *



Chcete-li podpořit mou činnost finančním příspěvkem, s láskou a vděčností ho uvítám ♥

* * *
Číslo účtu: 2000715953/2010
IBAN: CZ9320100000002000715953
SWIFT/BIC: FIOBCZPPXXX

* * *

Srdečně děkuji za jakoukoli formu podpory, včetně přeposlání textu dalším lidem, kterým by mohl pomoci :-)

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.