neděle 13. listopadu 2022

Karetní výklad strážných andělů pro týden od 14. do 20.11. 2022

Milí přátelé,

zatímco minulý týden jsme byli vedeni k tomu, abychom si udrželi co největší vnitřní mír a klid a raději se pozdrželi větších kroků a rozhodnutí kvůli zesíleným emocím a jejich vlivu na náš úsudek, v tomto týdnu by se nám mělo začít vše potřebné vyjasňovat. Úplněk v kombinaci s měsíčním zatměním měl velkou sílu a ovlivnil nás všechny, ať už v menší či větší míře. Vytahoval z našeho nitra vše, co jsme potlačovali, nechtěli vidět, nechtěli si přiznat, nechtěli řešit. V období ubývajícího měsíce, ve kterém se nyní nacházíme, začíná ubývat také síla těchto rozvířených emocí i jejich vliv na nás a náš pohled na věci. Bude se nám tedy lépe uvažovat a činit rozhodnutí.
V tomto období je ideální zaměřit se na to, co si přejeme ze svého nitra či života propustit, uvolnit. Mohou to být nezdravé návyky, stará zranění nebo nicneřešící obavy a starosti. Ať se jedná o cokoli, naši andělé jsou tu pro nás a rádi nás podpoří v každé změně, která bude pro nás i pro všechny zúčastněné ta nejlepší.

- Magda

Pro tento týden jsem použila tyto karetní sady: 

  • Tarot strážných andělů (Doreen Virtue a Radleigh Valentine)
  • Moudrost orákula (Wisdom of the Oracle; Colette Baron-Reid)
  •  Léčení s vílami (Doreen Virtue)

Jako vždy platí, že kromě vedení ve formě výkladů a všelijakých předpovědí má každý svou vlastní intuici, a toto individuální vedení má vždy přednost. Pokud tedy budete vnímat některé věci jinak, napadne vás k tomu ještě něco dalšího, nebo budete mít pocit, že konkrétní část výkladu se vás osobně netýká, je to v pořádku, poslechněte svou intuici 

* * *

Z Tarotu strážných andělů nám pro tento týden vyšla karta Organizace. Ta nás vede k tomu, abychom si sami v sobě, ve svém životě i ve svém okolí udělali pořádek. Znamená to podívat se objektivně na všechno, co nosíme ve svém nitru, co se odehrává v našem životě i na to, co nás obklopuje, a na základě svých nezaujatých a nezkreslených zjištění a uvědomění se rozhodli k novým změnám. Tato karta v sobě nese ryzí mužskou energii, která obnáší právě rozhodnost, jasnost mysli, racionalitu, aktivní jednání a také schopnost se na něco zaměřit a vytrvat ve svém úsilí, dokud nedosáhneme cíle. Bez ohledu na naše pohlavní v sobě všichni neseme mužskou i ženskou energii - jen v různém poměru. Obě mají pro nás všechny svůj význam a v určitých obdobích mají v našem životě své místo. Nyní nastal čas dát prostor energii mužské a dovolit jí, aby se v našem životě mohla projevit. Pokud jsme se v poslední době utápěli v hlubinách emocí, iracionálních strachů, pocitech stagnace, únavy a pasivity, tato energie nyní čeká, až jí dáme volnou ruku. Pomůže nám opět obnovit potřebnou rovnováhu. Emoční stránka je pro nás samozřejmě také důležitá - dělá nás lidmi stejně tak jako naše schopnost racionálně uvažovat - avšak dostává-li nad námi příliš velkou moc a začne-li tak převažovat nad "zdravým rozumem", může nám vzniklá nerovnováha způsobit mnoho potíží. Touto kartou jsme tedy vedeni k tomu, abychom se opět postavili na nohy a nastolili ve svém životě nový řád.
Pokud jsme došli v uplynulém týdnu k nějakým uvědoměním, zjištěním či jiné formě vnitřního vedení, nyní nastal čas ho následovat a mít při tom plnou důvěru v sebe samé i ve vedení, moudrost a ochranu Nebes.

Ze sady Moudrost Orákula jsme dostali kartu Na moře. Tou nás Nebesa vybízí k plné důvěře v Život a k odevzdání se jeho proudu. Přestože možná zatím neznáme všechny souvislosti a nevíme, proč se některé věci dějí, proč se dějí právě teď nebo proč právě nám, můžeme si být jisti, že jednoho dne do sebe vše zapadne a my pochopíme souvislosti, které možná doposud nevidíme a ani nemůžeme vidět.
Odevzdání se proudu, který nás unáší neznámo kam, je našemu egu velmi nepříjemné - tj. té naší stránce, která se neustále snaží mít všechno pod kontrolou a řídit výsledky. Snaha mít vše pod kontrolou však není vždy na místě a mnohdy bývá spíše k naší škodě než k užitku. Mnohá naše rozhodnutí a touhy vycházejí pouze z velmi omezeného úhlu pohledu a Nebesa to vidí a vedou nás k tomu, abychom připustili, že možná nevíme všechno, že možná existuje něco dobrého, co je na cestě k nám a čemu je třeba uvolnit cestu. Naše ego se jakýmkoli změnám přirozeně brání, je tedy důležité se k jejich připuštění vědomě rozhodnout a nedovolit strachu, aby nás ovládal a rozhodoval o našem životě místo nás.
"Odevzdání se" je stejné, jako když někam cestujeme autobusem, vlakem či letadlem - známe svou cílovou stanici, do které si přejeme dostat, ale nevíme, kudy cesta vede. Věříme však řidiči, strojvůdci či pilotovi, že cestu zná, a než se do cíle dostaneme, uvolníme se a zkrátíme si čas něčím příjemným.
Nebesa i Život sám dobře vědí, kam si přejeme se dostat a kudy vede ta nejlepší cesta. Naše představy o této cestě mohou být jiné a můžeme mít tendenci vynucovat si tu, kterou si představujeme a o které jsme přesvědčeni, že je ta nejlepší. Dokážeme-li však dát své ego stranou a připustit, že může existovat lepší cesta, lepší řešení, pak se nám přirozeně odhalí a my budeme vedeni přesně tak, abychom bezpečně dorazili do cíle.

Z karet Léčení s vílami jsme dostali krásnou kartu Splněné sny, která mluví sama za sebe. Přestože můžeme prožívat opravdu těžká období a můžeme se potýkat s pocity beznaděje a s pochybnostmi, Nebesa nám připomínají, že jsou tu stále pro nás a že upřímná přání, která vycházejí z našeho srdce, rozhodně JE možné splnit a že v to máme věřit. Udržet si víru v dobro a v pozitivní vývoj událostí je velká výzva, zejména když se nám zrovna nedaří nebo jsme utrpěli bolestné ztráty. Je přirozené, že naše víra a důvěra mohou být podkopány a že možná ani nemáme chuť se ještě o nějakou víru snažit. Avšak naše zraněná víra se dokáže regenerovat stejně tak dobře jako když se poraníme fyzicky. Někdy k tomu potřebujeme pomoc, ale zvládneme to.
Touto kartou se nám dostává podpůrného poselství, abychom se nevzdávali jen proto, že nevidíme výsledky nebo že čekáme déle, než je nám příjemné. Společně s předchozí kartou nám jasně říká, že přestaneme-li se snažit všechno řídit a odevzdáme se proudu Života s důvěrou, že sám ví nejlépe, kdy, kudy a kam nás nést, můžeme se brzy zázračně ocitnout právě tam, kam jsme se přáli dostat, a to i bez většího úsilí. Odevzdat se přitom neznamená pouze vyčkávat - dostaneme-li vedení k tomu, abychom učinili nějaké kroky, poslechněme toto vedení. Každý náš krok kupředu, který s důvěrou vykonáme, usnadní a urychlí celý proces.

* * *

SHRNUTÍ
Toto je týden, který máme zasvětit své důvěře v Život a v jeho přirozený vývoj. Pokud si děláme starosti s nějakou situací a nevíme, co dále udělat, odevzdejme tuto záležitost do rukou Nebes, s plnou důvěrou, že bude-li třeba, abychom něco udělali, dostaneme k tomu jasné vedení. Do té doby se zaměřme na jiné, konstruktivní věcí, abychom dané situaci ještě nepřitěžovali svou energií strachu. Chceme-li, aby se vyvinula co nejlépe, potřebujeme jí dodávat energii co nejvyšší - energii důvěry, lásky, bezpečí a míru. Cokoli, co nám pomůže v sobě tyto energie probudit a udržovat, nám v tomto týdnu nejvíce prospěje - dopřávejme si na to tedy pravidelně čas.
Uplynulé týdny nám měly pomoci uvědomit si, co v našem životě nefunguje, co potřebuje doléčit nebo dořešit, co je třeba změnit, a nyní nastává období, kdy můžeme na těchto změnách začít pozvolna pracovat. Stále přitom platí, že bychom měli mít "chladnou hlavu", zvlášť pokud se jedná o vážnější životní rozhodnutí. Rozhodujme se v souladu se svým srdcem, avšak nezatíženi intenzivními emocemi, které nás mohou vůči hlasu srdce ohlušovat.
Pokud cítíme, že potřebujeme ještě čas, dejme si ho. Není kam spěchat.

* * *


Chcete-li podpořit mou činnost finančním příspěvkem, s láskou a vděčností ho uvítám ♥

* * *
Číslo účtu: 2000715953/2010
IBAN: CZ9320100000002000715953
SWIFT/BIC: FIOBCZPPXXX

* * *

Srdečně děkuji za jakoukoli formu podpory, včetně přeposlání textu dalším lidem, kterým by mohl pomoci :-)

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.