neděle 23. června 2024

Karetní výklad strážných andělů pro týden od 24. do 30.6. 2024

Milí přátelé, 

omlouvám se za odmlku způsobenou velkou únavou, se kterou se potýkám již druhý týden, zejména v důsledku intenzivního slunečného počasí, které fyzicky nezvládám právě dobře. Silný úplněk, který přišel v čase letního slunovratu, se na fyzické energii podepisuje taktéž, zejména u vnímavějších osob - můžeme se ještě stále potýkat s nespavostí, slabostí, tendencemi k závislostnímu chování a úniku k nezdravým návykům, se zvýšenou emocionalitou nebo naopak apatií. Dobrá péče o své zdraví - duševní i fyzické - je proto nyní ještě důležitější, a tak si ji dopřávejme tak, jak potřebujeme. 
S ubývajícím měsícem by nyní měla klesat také intenzita nepříjemných energií, pocity tlaku, tíhy, strachu a mnohé další. Je dobré dopřát si nyní čas na zpracování a rozdýchání těchto pocitů, než se nutit do nějaké akce, není-li to nezbytné.  

- Magda

* * *

Pro tento týden jsem použila tyto karetní sady: 

  • Tarot strážných andělů (Doreen Virtue a Radleigh Valentine)
  • Karty energie (Energy Oracle Cards; Sandra Anne Taylor)
  • Orákulum víl (Oracle of the Fairies; Karen Kay)

Jako vždy platí, že kromě vedení ve formě výkladů a všelijakých předpovědí má každý svou vlastní intuici, a toto individuální vedení má vždy přednost. Pokud tedy budete vnímat některé věci jinak, napadne vás k tomu ještě něco dalšího, nebo budete mít pocit, že konkrétní část výkladu se vás osobně netýká, je to v pořádku, poslechněte svou intuici 

* * *


Z Tarotu strážných andělů nám pro tento týden vyšla karta Organizace. Ta může mít pro nás různé významy - v tom prvním nám doporučuje udělat si pořádek všude, kde je třeba, ať už se to týká doslovného úklidu v domácnosti či na pracovišti nebo i v přírodě, nebo úklidu v sobě samých, v našich nitrech (např. pomocí meditace, psaní deníku, aj.) Jistě všichni známe skvělý pocit z nově uspořádaných věcí kolem nás stejně jako ze zdravého sebevyjádření a vypuštění svých natlakovaných pocitů a myšlenek. Cítíme-li tedy, že by to pro nás mohlo být to pravé, věnujme těmto vnitřním i vnějším formám úklidu svůj čas. 
Je to také vedení k rozumovému plánování konkrétních kroků a zdravému promyšlení svého postupu. 
Dalším významem může být přílišné lpění na jistém řádu, návycích a zvyklostech, a to i tehdy, když nám už neslouží nebo nám dokonce ubližují. Může to být tedy vedení k tomu, abychom povolili své sevření a dovolili si změnit svůj život i sebe samé. Každý člověk se přirozeně mění a nikdo z nás nemá zůstat za každou cenu stejný až do konce života. Je v pořádku se změnit, změnit svůj názor, změnit své jednání, myšlení či vnímání. (A to i tehdy, kdy s tím někteří lidé nesouhlasí a mohou svůj odpor ke změnám dávat najevo. Nenechme se ovládat strachem, ať už vlastním nebo cizím. Řiďme se vedením svého srdce a nemůžeme udělat chybu.)
Tato karta představuje racionální, rozumový přístup, který má v našem životě své místo - zejména v situacích, kdy jsme pod vlivem silných emocí, nám zdravý rozum pomáhá zůstat ukotvení a nejednat ukvapeně. Nicméně všeho moc škodí a pokud jsme příliš zabředli do rozumové analýzy, chladné racionality a logiky, můžeme tím zanedbávat svou citovou stránku a intuici. Ne všechno se dá vysvětlit logikou a rozumem, a přece to může být efektivní až zázračné. Intuice nás mnohdy vede ke krokům, které zdánlivě ani nesouvisejí s tím, co řešíme, avšak nakonec se ukáže, že spojení s kýženým řešením zde existovalo, jen jsme o něm rozumově nevěděli. Je to tedy vedení k tomu, abychom dopřáli prostor nejen svému rozumu, ale i svému srdci. Obě tyto naše stránky by měly mít své slovo. 

Z Karet energie jsme dostali Bránu k duši. Ta nám zvěstuje nové duchovní probuzení, zesílení naší schopnosti vnímat vedení Nebes a naší intuice a opětovné otevření se vyšším rovinám. V rámci každodenních povinností a starostí je snadné zůstávat připoutaní k pozemské rovině a jejím záležitostem. Duchovní svět jde pak stranou, často na něj úplně zapomeneme. Tato karta vypovídá o tom, že v brzkém období dostaneme příležitost obnovit své spojení s Nebesy a duchovním světem a začlenit je opět do svého života. 
Tato karta nám také připomíná, že ať už v sobě nosíme jakákoli přání, každé z nich začíná jako esence energie. Přejeme-li si tedy zhmotňovat potěšující výsledky, snažme se udržovat si tu nejvyšší možnou energii - lásky, víry a vnitřního míru. Budeme-li plni strachu a pochybností, je to jako kdybychom semínka rostlin naházeli na asfalt místo na úrodnou půdu. Chceme-li tedy co nejvíce přispět k plnění našich přání, zůstávejme plni takové energie, která odpovídá tomu, co si přejeme. 
Poselstvím této karty je podpora Nebes v našem snažení - řekněme si tedy o pomoc a vedení, kdykoli budeme potřebovat. 

Z Orákula víl jsme dostali kartu Hudba. Ta nás vede k poslechu hudby, která potěší naši duši a u které si můžeme i zatančit nebo zacvičit. Každý z nás má svou oblíbenou hudbu, kterou rád poslouchá a která mu pomáhá se odreagovat - ať už je jakákoli. Dovolme si tedy v tomto týdnu věnovat speciální čas poslechu hudby, kterou máme rádi, a tím také pozvedneme své naladění. Zejména budeme-li poslouchat povzbudivé texty a melodie. V rámci obnovy vnitřní rovnováhy nám prospěje poslech meditační a relaxační hudby; nicméně zdravě povzbudit a dobře naladit může i živější hudba. 
Kromě poslechu to může být také vedení k tvoření vlastní hudby a ke zpěvu :)
Dále je tato karta připomínkou, že prostřednictvím hudby můžeme dostávat znamení a vedení. Můžeme najednou uslyšet v rádiu text písně, který k nám promluví, nebo si najednou vzpomeneme na nějakou píseň ve své paměti. Můžeme tak dostat odpovědi na některé své otázky. 

Prostřednictvím hudby a jejích vibrací se můžeme dostat do vyšších stavů vědomí, kde obnovujeme své spojení s duchovním světem (viz. předchozí karta) a vyrovnávat tak těžší energie hmotné roviny. Otevíráme se pocitům a uvolňujeme svou mysl (viz. první karta). Karta Hudby nám tedy propojuje předchozí dvě karty a shrnuje celkové poselství tohoto týdne: Uvolněte se, odpočívejte, vnímejte, nechte se vést a zapomeňte alespoň na chvíli na své starosti. Dovolte Nebesům, aby opět vstoupila do vašeho života, a nechte si jimi pomoci. Nalaďte se opět na své Vyšší Já a slaďte se s ním. Vaše hmotné záležitosti vám přestanou připadat tak obtížné a do své uvolněné, otevřené mysli snáze přijmete inspiraci k dalším krokům, které vás dovedou ke kýženým výsledkům. 

* * *



Chcete-li podpořit mou činnost finančním příspěvkem, s láskou a vděčností ho uvítám ♥

* * *
Číslo účtu: 2000715953/2010
IBAN: CZ9320100000002000715953
SWIFT/BIC: FIOBCZPPXXX

* * *

Srdečně děkuji za jakoukoli formu podpory, včetně přeposlání textu dalším lidem, kterým by mohl pomoci :-)

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.