pondělí 9. září 2024

Karetní výklad strážných andělů pro týden od 9. do 15.9. 2024

Milí přátelé, 

v uplynulém týdnu jsme byli vedeni k detoxikaci své mysli, srdce i těla. Pojem detoxikace se většinou pojí s jídelníčkem nebo odvykáním od návykových látek, ale zahrnuje i očistu od nezdravých mentálních a emočních zátěží, jako jsou např. staré, nezpracované emoce či vzpomínky, negativní myšlenky a přesvědčení, emoční lpění aj. Stejně tak se to týká podnětů zvenčí, které na nás působí, ať už jsme více či méně odolní, a je tedy důležité věnovat pozornost tomu, co do sebe pojímáme svými smysly. Zejména sledování zpráv, které jsou v poslední době velmi znepokojující, je jedním z faktorů, které nás ovlivňují, ať už si to uvědomujeme či nikoli. I nadále nám naši andělé radí, abychom sledování zpráv omezili na minimum. I na dramatu vzniká závislost - na vyplavování adrenalinu. Pokud pijeme hodně kofeinu nebo užíváme jiné stimulující látky, uděláme dobře, když je nyní vynecháme úplně nebo alespoň omezíme na minimum. Jestliže se cítíme unavení, možná se potřebujeme jen zdravě rozhýbat nebo uzdravit své emoční bloky. Tak či onak, v tomto týdnu nadále pokračujeme v dobré péči o své duševní i fyzické zdraví, abychom mohli dobře fungovat ve všech oblastech našeho života.

- Magda

* * *

Pro tento týden jsem použila tyto karetní sady: 

  • Tarot strážných andělů (Doreen Virtue a Radleigh Valentine)
  • Magická poselství víl (Doreen Virtue)
  • Léčivé karty archanděla Rafaela (Doreen Virtue)

Jako vždy platí, že kromě vedení ve formě výkladů a všelijakých předpovědí má každý svou vlastní intuici, a toto individuální vedení má vždy přednost. Pokud tedy budete vnímat některé věci jinak, napadne vás k tomu ještě něco dalšího, nebo budete mít pocit, že konkrétní část výkladu se vás osobně netýká, je to v pořádku, poslechněte svou intuici 

* * *

Z Tarotu strážných andělů nám pro tento týden vyšla karta Otevřete své srdce. Vypovídá o lásce a její roli nejen v našich vztazích, ale i v našem životě, kterým nás provází, a v rozhodnutích, která činíme od srdce.
Pro některé z nás může tato karta zvěstovat nový láskyplný vztah, který změní náš život, ať už milostný, přátelský nebo jiný. Přitom je důležité si uvědomit, že chceme-li lásku sdílet s někým druhým, musíme se jí nejprve sami naplnit až po okraj a cítit se šťastní bez ohledu na vztah. Jen tehdy, jsme-li skutečně plní lásky, můžeme tuto lásku sdílet. Jsme-li nenaplnění a toužíme po vztahu v domnění, že ten nás naplní, jdeme na to úplně opačně a ať už vztah navážeme nebo ne, budeme strádat stejně - dokud nezměníme svůj přístup. Přejeme-li si tedy najít naplňující vztah nebo najít naplnění v již existujícím vztahu, soustřeďme se na lásku v sobě samých a na péči o ni. Místo abychom řešili druhého člověka (či jeho absenci), zaměřme se sami na sebe a na to, abychom se cítili naplnění bez ohledu na to, zda vztah máme či jak momentálně vypadá. Naše vztahy závisí na tom, co do něj obě strany vnášejí - nechť je tedy z naší strany náš příspěvek co nejkrásnější energie.
Tato karta nás také vede k tomu, abychom otevřeli svá srdce - a to znamená vypustit z něj všechno, co není láskou. Buďme ochotni nechat ze svého nitra odejít všechno, co z něj odejít chce. Dovolme si procítit své skutečné pocity a dát jim tak prostor, který jim právem náleží. Nemusíme je přitom projevovat před někým dalším; můžeme je vypustit v soukromí, ať už je vyříkáme, vykřičíme, vypíšeme nebo zdravým způsobem fyzicky vybijeme. Dokud v sobě budeme své pocity dusit, budou se v nás pouze hromadit a jednoho dne si stejně probojují cestu ven.

Ze sady Magická poselství víl jsme dostali kartu Síla květin. Ta nás přímo vybízí, abychom do svého procesu léčení a zhmotňování zapojili léčivou sílu rostlin a květovou terapii. Přejeme-li si otevřít své srdce lásce, může nám v tom pomoci aromaterapie s esencí růže. Na uklidnění nám může pomoci esence levandule. Rovněž nám mohou pomoci bylinkové čaje. Stejně tak to může být prostý pobyt v přírodě, který nás povzbudí i uklidní.
Tato karta nám také zvěstuje období našeho vlastního růstu a rozkvětu a připomíná nám, že i my máme schopnost léčit a sdílet se světem mnoho krásy. Krása není jen o vnějším vzhledu, ale i o krásných výtvorech, krásných pocitech či krásných zážitcích. Každý z nás je unikátní a má světu co nabídnout. Nemějme tedy strach dát prostor svému pravému Já a nesnažme se zapadat mezi ostatní na úkor své jedinečnosti. Kompromisy a domluva jsou samozřejmě důležité, ale svou individualitu jsme nedostali pro nic za nic. Dovolme si svobodně otevřít své pomyslné květy a začít vyjadřovat, kým opravdu jsme. Tím k sobě také přitáhneme ty pravé duše pro nás (viz. první karta).

Z Léčivých karet archanděla Rafaela jsme dostali poselství Nejdůležitější je cvičit. Doslova nás vede k fyzickému pohybu, který jsme možná omezili kvůli horkému počasí nebo z jiného důvodu. Cvičení nemusí znamenat řádění v hodinách aerobiku nebo hodiny běhu, pokud to není náš šálek čaje. Může to být i jemné protahování/strečink nebo restorativní jóga, která pomáhá uzdravovat tělo i duši pomalými a pohodlnými pohyby. Dejme na svůj vlastní pocit ohledně cvičení, které by se nám líbilo a ke kterému budeme vedeni. Fyzickým pohybem rozhýbáme i proudění své energie, čímž se mohou prolomit i nejrůznější vnitřní bloky, včetně emočních.
Rozhýbáním svého těla a zesílením proudění energie v něm se také zbavíme pocitů únavy, které mohly být způsobeny dlouhodobou stagnací.
Tato karta může symbolicky vypovídat také o rozhýbání některých ustrnulých záležitostí a nové impulsy, kterých se nám dostane a jimiž sami uvedeme některé věci do pohybu.


* * *

SHRNUTÍ
V tomto týdnu máme dobře pečovat o své tělo, které může být po dlouhém náročném letním období vyčerpané, unavené a přetížené. Dopřejme si potřebné léčivé procesy, včetně fyzického cvičení a terapie květinovými esencemi, čaji či živými květinami v našem domově. Dovolme si odpočinout si a pozvolna otevírat své srdce. Dovolme si také dávat více prostoru našim upřímným zájmům, zálibám a všemu, co nám umožňuje projevovat své pravé Já. Máme se osvobodit od strachu z odmítnutí či opuštění, nenechat se jím už vydírat a dovolit si být svobodně sami sebou. Tím budou vzkvétat i naše vztahy a ty nové, které do našeho života vstoupí, budou založeny na upřímné lásce a skutečných sympatiích.

* * *


Chcete-li podpořit mou činnost finančním příspěvkem, s láskou a vděčností ho uvítám ♥  

* * *
Číslo účtu: 2000715953/2010
IBAN: CZ9320100000002000715953
SWIFT/BIC: FIOBCZPPXXX

* * *

Srdečně děkuji za jakoukoli formu podpory, včetně přeposlání textu dalším lidem, kterým by mohl pomoci :-)

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.