neděle 20. října 2013

Jak zvládnout a překonat obavy vašeho ega při komunikaci s anděly

Čas od času budete pochybovat, zda jsou andělská poselství opravdová. Andělé vám v takových případech pomohou navrátit víru a vylepšit vaše komunikační dovednosti. Zde je několik zaručených metod, jak zvládnout a překonat strach a nejistotu.

1. POŽÁDEJTE O ZNAMENÍ
Přestože si nejste jistí, zda anděly slyšíte, buďte stále přesvědčeni, že oni slyší vás. Pokud tedy o sobě pochybujete, požádejte anděly o znamení, kterým by potvrdili pravdivost svých poselství. Prosit je můžete v myšlenkách, slovy nebo dopisem. Neříkejte andělům, o jaké znamení žádáte, jen proste, aby bylo jasné a snadno rozpoznatelné, abyste si byli jistí, že poselství rozumíte.
Poté věnujte zvýšenou pozornost všem neobvyklým jevům, které se pojí k tématu vašich rozhovorů s anděly. Pokud se andělů například ptáte na konkrétní osobu, můžete zaslechnout písničku, která vám ji připomene, nebo potkáte někoho se stejným jménem.
Obecně platí, že pokud se poselství objeví třikrát a více, jedná se o znamení.

2. POPROSTE O POMOC
Komunikace s anděly je stejná jako komunikace s lidmi, alespoň v tom ohledu, že jim musíte dát jasně najevo, co si přejete. Například v případě, že někdo šeptá tak, že ho neslyšíte, požádáte ho, aby zvýšil hlas. A pokud někdo mluví nejasně nebo v hádankách, řeknete mu, aby objasnil, co tím myslí. Nebojte se jednat stejně i s anděly. Pokud je špatně slyšíte, požádejte je, aby mluvili víc nahlas. Pokud hovoří nejasně, řekněte si o další informace.

3. UJISTĚTE SE, ŽE S ANDĚLY VÁŽNĚ CHCETE KOMUNIKOVAT
Pokud máte z rozhovoru s andělem nebo zesnulým strach, neuskutečňujte ho. Nebe vás nechce strašit a vnucovat vám zprávy. Upřímně se zeptejte sami sebe a svých andělů, zda je opravdu chcete spatřit a slyšet.

4. NEBUĎTE NA TO SAMI
Nenechávejte si své pochyby pro sebe! Namísto toho je svěřte svým andělům. To uděláte tak, že budete zhluboka dýchat, a při každém výdechu si představíte, že své strachy posíláte andělům strážným. Nebo si představujte, že jim předáváte velkou bublinu plnou strachu. Andělé vaše obavy vezmou k božské transmutaci, po níž z nich zůstane jen poučení a láska. Můžete také svým andělům napsat dopis, ve kterém se svěříte se svým strachem, a poprosíte je o radu. A pamatujte, že nezáleží na tom, zda máte strach, ale na tom, jak se s ním vyrovnáte.

5. POVOLEJTE JOFIELA
Jméno archanděla Jofiela znamená "boží krása". Jedním z jeho úkolů je zušlechtit vaše myšlenky a odnést je pryč od strachu a pesimismu směrem k optimismu a víře. Jakmile zjistíte, že máte neustále myšlenky typu "to je hrozné", dovolávejte se Jofiela. Stačí si v duchu říci "Jofieli, prosím, pomoz mi", a on vám okamžitě přispěchá na pomoc. Mějte ale na paměti, že vás během spolupráce povede i ke zkrášlování vašeho domova nebo kanceláře. Takže se nedivte, až vás najednou přepadne chuť uklidit si šatník.

6. BUĎTE V POHODĚ
Během kontaktu s anděly povolte ramena a zhluboka dýchejte. Uvolnění mysli a těla je klíčem k vašemu vyššímu já. Napětí, nucenost a příliš velká snaha o setkání s andělem vás drží v "neduchovní" rovině vašeho ega.
Ucítíte-li během setkání napětí, na chvíli si odpočiňte a uvolněte se. Zavřete oči, zapomeňte na časovou tíseň a třikrát se zhluboka nadechněte. Představte si proud bílého světla, který vám prochází hlavou do celého těla a přitahuje veškerou negativní energii. Přivolejte anděly, aby vám pomohli, a pokračujte v sezení, nebo začněte znovu.

7. ZAMYSLETE SE NAD SVÝM ŽIVOTNÍM STYLEM
Jedním z důvodů, proč andělé chtějí, abychom zlepšili svůj jídelníček a spánkové a pohybové návyky, je fakt, že životní styl ovlivňuje naše psychické schopnosti a intuici.
Chemická strava, málo spánku a nedostatek pohybu zpomalují myšlení a snižují naše vibrace. Jezte, spěte a cvičte. Budete mentálně bdělejší a přenosy mezi vámi a anděly budou daleko lepší. Obvykle to znamená zvyknout si na převážně vegetariánskou, bezlepkovou stravu, pít hodně vody, vyhýbat se chemikáliím, dostatečně spát a pravidelně cvičit. Andělé vám o správném životním stylu řeknou více, požádáte-li je o radu. A pokud vám nařídí změnu, není lehké jejich stále se opakující rady ignorovat.

8. UČIT SE, UČIT SE, UČIT SE
Stejně jako u každé jiné dovednosti, i při komunikaci s anděly získáte jistotu praxí. Nenechte se tedy odradit, pokud nebudete úspěšní hned při prvních pokusech. Místo toho berte budování harmonického vztahu s anděly jako dobrodružství.
Pište si do deníku poznámky o všem, co se týká vašich sezení s anděly. Brzy si všimnete, s jakou přesností andělé předpovídají vaši budoucnost, a jak vám pomáhají se v životě rozhodovat. Také si povšimnete, že se některé zprávy podobají andělským radám, a mohou tak samy být poselstvím z nebes.

* * *

- z knihy Andělská terapie - pracovní kniha, Doreen Virtue

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.