neděle 20. října 2013

Karetní výklad Doreen Virtue pro týden od 21. do 27.10. 2013

Ahoj, tady je Doreen a toto je váš týdenní karetní výklad pro týden od 21. do 27.října. Věřte tomu nebo ne, já a Michael stojíme právě na balkoně Julie - ze slavného románu Romeo a Julie - v italské Veroně. Tento dům je taaaak plný lásky, že já i Michael to přímo cítíme, naše srdce jsou tak otevřená, že nás nenapadlo úžasnější místo k výkladu, než toto. Tak jako každý týden tedy vytáhneme tři karty reprezentující začátek, střed a konec týdne. Použijeme k tomu karty Andělského tarotu, tady na Juliině balkonu.

Pro pondělí a úterý zde máme kartu Rytíř Vzduchu. Jak galantní a rytířské! Říká nám, že věci se nyní odehrávají velmi rychle. Možná se vám zdálo, že některé věci jdou moc pomalu, souvisí to také s minulým týdnem, kde jste prošli nějakým velkým průlomem. Teď se dějí rychle, někdo nový může vstoupit do vašeho života, především, pokud jste nezadaní, může se objevit někdo, kdo vás zvedne ze židle, někdo velmi galantní :)
Ale také to znamená udělat si čas na zvážení všech možných cest, které se vám nabízejí. Dovolte si přemýšlet tvořivě a za hranicemi svých obvyklých omezení. Možná vaše obvyklé staré způsoby už přestaly fungovat a tato karta vás vybízí ke kreativitě.

Ach, podívejte se na to! Jak dokonalé právě tady, na balkoně slavné Julie! Karta Milenci! Toto je úžasná zpráva hlavně pro ty z vás, kteří jste nezadaní a někoho si hledáte. Tato karta je pro to obzvláště příhodná. Vždy nám dává vědět, že náš milostný život se zlepšuje a naplňuje se větší mírou vášně. Také to znamená partnerství obecně, intimitu a blízkost, léčení - a protože tato karta náleží archandělovi Rafaelovi, znamená to i dobré zdraví. To je nádherné! Děkujeme ti, Julie, že jsi nám poslala tuto kartu. Tato karta nám nikdy nevychází, v žádném výkladu, který jsme kdy dělali.

A jak se dostáváme k víkendu, je tady Trojka Ohně! Hojnost! Věci vypadají velmi dobře! Tato karta vás mimo jiné vybízí k trpělivosti, protože věci, které si přejete, sice nepřicházejí okamžitě, ale přicházejí. Tento týden pro vás znamená, že obdržíte mnoho lásky, peněz, a že vaše přání se plní! 
Udělejme si teď společně chvíli na to, abychom poděkovali Vesmíru.... (nádech) za všechnu tu nádhernou hojnost, za všechno, co nám dává, co si přejeme a co potřebujeme, a za to, že nás podporuje v našem božském životním poslání. Právě tento pocit vděčnosti k vám přitahuje nové příležitosti, nádherné vztahy a také vám pomáhá léčit a uzdravovat všechno to, co již máte.

Takže zde, na tomto balkonu Julie v italské Veroně, vám já, Michael i všichni andělé přejeme mnoho a mnoho lásky, andělských požehnání a - řekněte to prosím se mnou - Aloooooha!

* * *

zdroj: http://www.youtube.com/watch?v=fdGI0x7IUeI
překlad: Magda Techetová

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.