sobota 19. října 2013

Karetní výklad Doreen Virtue pro týden od 14. do 20.10. 2013

Ahoj, tady je Doreen a toto je váš týdenní karetní výklad pro týden od 14. do 20.října. Michael a já jsme na úžasném místě v Chalice Well v anglickém městečku Glastonbury Sommerset. Za mnou můžete vidět nádherný pramen, který symbolizuje vzájemné pronikání ženské energie bohyně a mužské energie boha. Mužská a ženská energie dávají společně zrození, a tak i my všichni máme v sobě mužskou i ženskou energii. Cítím se velmi požehnaná, že tady dnes mohu být v chladném britském podnebí.
Dnes bych chtěla vykládat s kartami Andělského tarotu, abychom měli představu, co můžeme očekávat, a dostali také potřebné vedení, které pro nás andělé mají. Tak jako každý týden je zamíchám a zatímco si udržuji záměr zprostředkovat pro nás všechny božské vedení, vytáhnu tři karty reprezentující začátek, střed a konec týdne.

* * *

Pro začátek týdne zde máme Trojku Vzduchu. Na začátku týdne se nám naskýtá čas na velké léčení a odpouštění sobě samým nebo i druhým. Toto je období očišťování. Cítím z toho, že prožíváte velký smutek, že se cítíte zničení, ale nebojte se, tohle nebude trvalé. Ve skutečnosti je to pouze energie, která vás má přimět udělat nezbytné kroky k tomu, abyste se emocionálně očistili a ulevili si od toho, co vám ubližuje. Hlavně pokud jste velmi citliví a přebíráte snadno energie jiných lidí, toto vedení vás vybízí, abyste opravdu propustili všechno, co jste v sobě nesli a co nebylo vaše. Možná jste pobývali s lidmi, kteří byli v depresi, byli nahněvaní nebo vystresovaní, nebo jste hodně sledovali televizi a noviny a dělali si starosti o svět, o svoji rodinu nebo o sebe samé.

Pojďme se zhluboka nadechnout... (nádech)
"Jsem ochotný/á právě teď propustit všechny své iluze o tom, že by mně nebo mým milovaným blízkým mohl někdo nebo něco ublížit. Jsem ochotný/á propustit všechny zábrany, na kterých lpím, ve snaze se ochránit, a přitom mi brání vstoupit do stavu klidu a míru a mé vlastní síly a lásky. Jsem ochotný/á nechat právě teď odejít úplně všechno, co mi ubližovalo."
Raz, dva, tři... pojďme společně vydechnout... (výdech) Nádhera. Už je to pryč.

Začátek týdne nám možná začíná s nějakými těžkostmi, ale pamatujte na to, že veškeré těžkosti nám do života přicházejí proto, abychom konečně udělali to, co potřebujeme vykonat.

* * *

Dostáváme se ke středu týdne, to je středa a čtvrtek... Podívejte se na to, je to karta Životní zkušenost. Tato karta ukazuje, že u vás dochází k obrovskému posunu a velkým životním zážitkům, velkým pokrokům. Během středu tohoto týdne se něco stane a změní to váš život. Vím, že se v první chvíli možná změny bojíte, ale andělé mi dnes celý den říkají: "Změna je součástí života. Dívejte se na změny ročních období. Dívejte se na změny v přílivu a odlivu u oceánů. Poddejte se proudu života." Všechno je to o kráse a o úctě, kterou musíme mít, abychom dovolili požehnaným změnám přijít. Změny jsou nádherné. Pomáhají vám k vaší vlastní síle a pokud změnám odporujete, bráníte si ve svém vlastním růstu.
Pojďme se společně nadechnout... (nádech)... a propouštíme veškerý strach, který nám brání přijmout změny, jež přicházejí. Představte si podzimní krajinu a její atmosféru, jak se lístky na stromech barví do oranžova... Všechno je to součástí našeho vývoje a andělé chtějí, abychom se ze změn těšili.

* * *

Podívejte se na víkend! Šťastný výsledek! Karta Slunce je vždycky znamením, že věci se vyřeší nejlépe, jak jen to bude možné! Andělé říkají, že si máte věřit. Součástí budování vaší sebedůvěry je také odvaha oprostit se od minulosti.

Je to týden plný činů, kdy něco vykonáte. Čeká vás velký posun, velké oproštění. Může se zdát, že k vám to všechno přichází zvenčí, ale pamatujme na to, že vždycky dostáváme to, co očekáváme a co si zhmotňujeme. Jste velmi mocní! Máte velkou moc a sílu. A všechno to začíná ve vaší hlavě, tím, že si budete udržovat své myšlenky zaměřené na Božskou sílu, na to, co si přejete a kým chcete být, nikoli na to, čeho se bojíte. Když myslíte na strach, tak si ho přitáhnete. Je to tak jednoduché! 
Požádejte své anděly, aby vám pomohli udržovat vaši mysl soustředěnou na vyšší vibrační úrovně. A když tohle dokážete, pak se to všechno bude manifestovat v podobě onoho nádherného výsledku - vyjde sluníčko. Je to všechno, všechno pozitivní. Vůbec ničeho se nebojte. Slibuji vám, že se všechno vyřeší podle toho nejvyššího a nejlepšího Božského řádu.

Moc vám děkuji, že jste se k nám dnes připojili. Michael a já jsme stále na cestách a těším se na vás, pokud se uvidíme na mých seminářích. Posílám vám mnoho modliteb, andělských požehnání a také - řekněte to prosím se mnou - Aloooohaaa!

* * *

zdroj: http://www.youtube.com/watch?v=0zcaqu5NMrY
překlad: Magda Techetová

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.