středa 30. října 2013

Meditace s anděly lásky a pravdy

Položte vedle sebe list papíru a tužku a nechte ho ležet až do konce meditace. Pohodlně se usaďte na židli a zavřete oči. Několikrát se zhluboka nadechněte a vydechněte, až dosáhnete relaxovaného stavu.
Poproste, aby k vám přišli andělé lásky a pravdy. Poproste anděly, aby vás osvobodili od veškeré zátěže, kterou s sebou možná vláčíte ještě z minulého partnerství.

Andělé vás pak donesou na nějaké místo v přírodě, kde pro vás andělé přírody připravili zcela zvláštní svatý kruh. Je to kruh světla, v jehož jasu se zjeví všechny energie, které s sebou přináší váš (budoucí) partner. Stojíte vně kruhu a sledujete, jak pro vás tančí. Slyšíte a cítíte rytmus bubnů
Všímejte si, jestli o vás váš (budoucí) partner usiluje a snaží se o vás. Teď zřetelně vidíte, že se ve světelném kruhu pohybují ještě další energie, které patří k jeho energetickému poli. Co vidíte? Rozeznáte jeho emoce? Tančí v rytmu hudby? Může se volně pohybovat, nebo je něco, co mu v tom brání? Existuje něco, co ho omezuje? Je něco, co mu brání, aby tady byl jenom pro vás? Co to je? Potřebuje uzdravení? Zjistěte, jestli jsou ještě jiné osoby, na které je energeticky napojený, například expartner(ka), děti, rodiče, a poproste anděly, aby tato spojení přerušili.
Poproste anděly lásky a pravdy, aby vyčistili jeho energetické pole, abyste mohli rozeznat jeho úplný potenciál. Teď poproste svého partnera, aby vyjádřil, co k vám cítí. Je to skutečně láska?
Jestli chcete, můžete poprosit anděly pravdy, aby vám ukázali, co k vám bude cítit v budoucnu. Je možné, že vám tuto scénu přehrají jako videofilm. Co k vám bude cítit za rok, co za pět let? A když to uvidíte, položte si otázku, jestli je to to, o čem jste snili? Budete mít problémy?

Poděkujte partnerovi a rozlučte se s ním. Dovolte andělům, ať vás přenesou zpátky do těla a zamyslete se nad tím, co jste viděli. Všechno dopodrobna popište na papír, který máte položený vedle sebe, to vám pomůže při zpracování celého dojmu.

* * *

- z knihy Andělská láska, Eva-Maria Mora
 

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.