sobota 19. října 2013

Získání důvěry v andělské rady

Někteří lidé se radami svých andělů neřídí, protože nedůvěřují sobě samým, andělům či celému tomuto procesu. Jiným představa, že by se jim mohlo dostávat receptů z nebes, připadá silně bizarní. Další pochybují o tom, zda Bůh jejich modlitbám skutečně naslouchá a může je vyplnit, někteří zase nemohou uvěřit, že by jim andělské rady mohly pomoci ve věcech tak konkrétních a pozemských, jako jsou kariéra, finance nebo manželství.
A přesto mi klienti, kterým při svých sezeních zprostředkovávám andělské rady, ze všeho nejčastěji říkají: "Však já tušil, že přesně tohle mi andělé poradí." Jinými slovy, moji klienti s andělskými recepty, které jim předávám, souznějí, a to ve velmi hluboké rovině. Je to tím, že se jim téhož receptu už někdy dostalo, jen se podle něj neodhodlali jednat. Nyní k nim přichází znovu, přesto ale někteří z nich dále pochybují a nechávají drahocenné Boží rady zapadnout.

Sama velmi dobře vím, že při prvních kontaktech s andělským vedením je člověk v pokušení rady nebes odmítat. Díky narůstajícímu počtu zkušeností jsem však pochopila, že Bůh a andělé opravdu vědí, co dělají, a naučila jsem se jim důvěřovat. Když k jejich vedení získáte důvěru a naučíte se je následovat, váš život začne klapat jako dobře promazaný stroj. Pokud se budete řídit jejich recepty a pravidelně zakoušet jejich převratné účinky, začne ve vás narůstat důvěra v uzdravující moudrost nebes.
Samozřejmě se vám mnohokrát stane, že nebudete schopni dopředu odhadnout, jak by vám rada, které se vám dostalo, mohla pomoci, a budete se muset pro prvních pár kroků zkrátka spolehnout na víru v její účinnost. Například se vám dostane rady, jak si poradit s někým, kdo je vám trnem v oku, nebo jaká opatření učinit, abyste konečně dosáhli vysněného povýšení. Vaší přirozenou reakcí je, chtít nejprve nějakou záruku, že to bude fungovat, a teprve pak jednat. Bůh však lidem obvykle neposkytuje podrobný plán, který by jim krok za krokem objasnil, jak vše bude probíhat a jak to dopadne. Vaší jedinou zárukou je, že všechno spočívá v Božích rukou. Pokud máte důvěru v nebeský recept a začnete se jím řídit, všechno dobře dopadne.

Mnoho lidí by bylo nejradši, kdyby jim Bůh napřed ukázal výsledek, a oni by se teprve potom pustili do díla. Tak to ale nefunguje a právě to je hlavní příčinou, proč se mnozí točí v kruhu a nedokážou mít prospěch z andělských rad. O výsledek se musíte sami přičinit, a to tím, že se podle rad, jichž se vám dostane, skutečně zařídíte. Zbytek pak můžete nechat na Bohu.

Na překonání pochybností existuje jedna vynikající technika: požádejte anděly, aby s vámi ve spánku pracovali a posílili vaši důvěru v přijímané recepty. Až si dnes večer půjdete lehnout, v duchu je požádejte: "Vstupte dnes, prosím, do mých snů a zažeňte všechny obavy a strachy, které mi brání ve vnímání a následování nebeských receptů."

Bůh a andělé vám rádi poskytnou nebeské recepty na vaše problémy, popíší, jaké kroky máte udělat, abyste se uzdravili, vyrostli, zvládli problémy či bolest, nemohou však za vás jednat. Nebesa ochotně předají mapu, podle níž lidé bezpečně projdou minovými poly života, nechávají však na nich, aby na základě jejich doporučení jednali podle své vůle. Každý tak může učinit kroky, které mu předepsali, nebo - protože má svobodnou vůli - je může ignorovat a dál zbytečně trpět. Každý se může díky vedení tohoto neviditelného a vždypřítomného týmu pomocníků uzdravit, duchovně, citově i fyzicky vyrůst a stát se láskyplnější a zodpovědnější bytostí.

* * *

- z knihy Andělské rady pro šťastný život, Doreen Virtue

2 komentáře:

  1. Je to krásne napísané,ale ja neviem, čo mám považovať za anjelské rady. Neviem to rozlíšiť. Ako to zistím?

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Poznáte je nejlépe podle toho, že ve vás vyvolají pocity míru a lásky, uvolnění a klidu. Mohou k vám přijít ve formě nápadů, představ, vizí, nebo uslyšíte nefyzická slova, popř. se vám vybaví úryvky z písniček nebo nějakou uslyšíte v obchodě a její text bude přesně promlouvat k vám, také můžete vídat různá znamení okolo sebe - nápisy na autech nebo billboardech, andělská čísla (opakující se číselné řady, které mají určité sdělení), nebo budete mít nějaké silné pocity, které vás jasně povedou na určité místo nebo k určitému kroku :)

      Vymazat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.