neděle 3. listopadu 2013

Květinový výklad Roberta Reevese pro týden od 4. do 10.11. 2013

Zdravím vás! Vítejte u výkladu pro tento týden! Společně se podíváme na to, jaké vedení nám chtějí poskytnout ve svém poselství karty Květinové terapie. Tak jako vždy nejprve zamíchám karty a pro tento týden vytáhnu jednu kartu, abychom zjistili, co naši andělé chtějí, abychom věděli.

Je to karta Mějte trpělivost. Když nám vyjde tato karta, tak to nikdy není moc vtipné, že? Když nám andělé říkají: "Jen ještě chvíli počkejte, už je to všechno na cestě, už je to skoro hotové..." Ale přesně takové je poselství této karty. Víte... ať už jste se modlili za cokoli, už je to opravdu na cestě k vám. Potřebujeme jen ještě chvíli vydržet, než se to objeví. A jakmile to přijde, dostaví se to úžasné požehnání. Věřte, že to skutečně za to stojí, si ještě počkat.
Andělé mi říkají, že jste v této době vykonali hodně těžké práce. A toto bude pro vás výplata, vaše odměna za všechnu tu trpělivost. Takže vydržte ještě chvíli a všechno, co jste si přáli, se objeví.

Těším se na vás zase příští týden a zvu vás také na svoji facebookovou stránku, kde přidávám poměrně často různá poselství, a to poměrně pravidelně. Budu se na vás tedy těšit i tam. Mezitím se o sebe pěkně starejte a brzy se zase uslyšíme.

* * *

zdroj: http://www.youtube.com/watch?list=UUf351yCG8MYdM1ZLKOLtmGw&
překlad: Magda Techetová

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.