pondělí 16. prosince 2013

Karetní výklad Doreen Virtue pro týden od 16. do 22.12. 2013

Ahoj, tady je Doreen a toto je váš týdenní karetní výklad pro týden od 16. do 22.prosince. Jsme na samém krajíčku před Vánoci a tolik se toho děje! Chtěla bych dnes pracovat se svými nejněžnějšími kartami, a to s kartami Květové terapie, které jsme vytvořili společně s Robertem Reevesem, který žije v Sydney v Austrálii. Květiny nám totiž dávají poselství a mohou být pro nás symbolem, který má pro nás určitý smysl. Ať už je to třeba květina, která vám připomíná někoho blízkého, kdo odešel na druhý břeh, nebo něco znamená pro vašeho milovaného (žijícího) člověka, jemuž je dáte jako dar. Také například růže může být symbolem přítomnosti Matky Marie. Zkrátka, některé květiny pro nás mohou mít specifický význam. Někdy lidé cítí vůni nějaké květiny, aniž by byly nějaké poblíž - v takovém případě je jasné, že pocítili přítomnost nebes. Pojďme se tedy spojit s energií andělů a květin a zeptejme se jich na poselství pro další týden před Vánocemi.
Tak jako každý týden se modlím pro zprávu pro nás všechny. Někteří lidé se mě ptají: "Jak můžete udělat výklad pro každého na světě?" A já odpovídám, že je to záměrem. Ať si přejete cokoli a ať máte jakýkoli záměr, výsledky tomu budou odpovídat. Je to tedy o energii, která odpovídá dění ve světě, tomu, co můžeme očekávat. Prostě se ptáme, co můžeme my všichni udělat pro to, abychom mohli Vánoce udělat i kdyby jen o trošku zářivějšími. Tak jako každý týden vytáhnu tři karty reprezentující začátek, střed a konec týdne. Vždy se dívám na každou jednotlivou kartu, a pak na všechny tři společně, protože někdy nemusí být úplně jasné, co nám přesně říkají. Takže se podíváme na každou zvlášť, a pak na všechny dohromady.

Pro začátek týdne tady máme kartu, která nám nyní říká přesně to, o čem jsme tak hojně diskutovali na mé facebookové stránce v posledních dnech. Je to karta Zjednodušte si život. Je to poselství sedmikrásky. Co můžete udělat pro to, abyste se oprostili od věcí či aktivit, které nejsou nezbytně nutné? Jste perfekcionisté a snažíte se mít o Vánocích všechno dokonalé? Snažíte se neustále zajišťovat, aby byli všichni spokojení? Milí zlatí, z toho se zblázníte. Potřebujete se na chvíli stáhnout a vše zjednodušit. Řekněme, že je asi milion věcí, které volají o vaši pozornost, ale některé z nich nejsou nezbytné.
Dejme si teď chvíli a prostě dýchejme... (nádech)... a zeptejme se andělů a Boha: "Od čeho všeho se mohu oprostit, tak aby můj život byl jednodušší?" Protože právě zjednodušení je cestou k eliminaci stresu. Je to ten nejjednodušší způsob, jak snížit váš sváteční stres. "Co můžu nechat být?" Co se vám vybaví jako první? Věřte tomu! Vaše Vyšší Já k vám promlouvá a říká vám pravdu. Požádejme své anděly o odvahu, sebedůvěru a podporu potřebné k tomu, abychom se skutečně dokázali od těchto věcí oprostit.
Vězte, že je naprosto v pořádku říct NE činnostem, které vám působí stres. Nemusíte vždycky každému a všemu přikyvovat.

Jak se dostáváme ke středu týdne, je tady karta Trpělivost. Je to nádherná květina, begónie, jedna z mých nejoblíbenějších. Tato trpělivost se týká především vás. Mějte trpělivost s celým tím procesem, zatímco se zbavujete zbytečných břemen. Ano, znamená to i trpělivost s druhými lidmi. Andělé nám připomínají, že my všichni děláme všechno nejlépe, jak momentálně umíme a dokážeme. Druzí se mohou chovat nebo jednat jinak, než jak čekáte, že by měli. Ale není na nás, abychom jim psali scénář. Nejsme tu od toho, abychom měnili druhé lidi. Máme jim pomáhat a inspirovat je tím, že budeme sami plni míru a šťastní. Střed týdne se tedy týká hlavně naší trpělivosti s egem druhých lidí, i oni prožívají všechno možné, a tak v tomto týdnu budete možná muset hoooodně často volat své anděly na pomoc, neboť naše trpělivost bude asi důkladně testována. Stejně tak mějte trpělivost sami se sebou a svými vlastními procesy, jimiž procházíte, neboť my všichni se nacházíme v postupném pokroku.

Na víkend tu máme kartu Zaštiťujte se. Nebojte se, neznamená to, že by se mělo stát něco špatného. Znamená to, že o víkendu se budete cítit poměrně hodně citliví a možná i trochu unavení. Zaštítění se znamená například dopřát si čas sami pro sebe, zavřít dveře, vypnout telefon, vypnout počítač a prostě být sami se sebou. Také říkají, že nás vedou k tomu, abychom si vyšli do přírody. Nezáleží na tom, jaké je tam počasí nebo podmínky. Pokud můžete, dostaňte se do kontaktu s květinami. Ať už si je někde koupíte a donesete domů, nebo navštívíte nějakou botanickou zahradu, kde kvetou i v zimním období, velmi vám pomohou, když je budete mít nablízku. Také říkají, že vám může velmi pomoci obklopit se růžovým světlem, jako do kukly. Já sama miluji používání růžového světla, neboť je propustné a pronikne jím pouze láska. Pokud si děláte ochranu prostřednictvím bílého světla a cítíte se, jako byste se od všech izolovali, vyzkoušejte růžové světlo. Všechno, co potřebujete udělat, je prostě myslet růžově a představit si růžovou kuklu okolo sebe. Budete se cítit bezpečně a budete energeticky v bezpečí, neboť je to dobrá ochrana před jakýmikoli hrubými energiemi.

Posílám modlitby všem, kteří musejí o svátcích cestovat. Chtěla bych vám doporučit, abyste si volali na pomoc archanděla Rafaela, neboť ten vám pomůže, aby všechno probíhalo skvěle, abyste měli bezpečnou cestu, aby všechno probíhalo efektivně, volejte si ho na pomoc. Je už dlouho znám jako archanděl cestovatelů a v každém okamžiku slyší každého z nás.

Chtěla bych vám poslat obzvlášť velké modlitby a požehnání na tento týden a chtěla bych, abyste věděli, tak jak vám často připomínám, že jste pro všechny příkladem míru a máte kolem sebe mnoho pomocníků. Volejte si o tuto pomoc! Říkat si o pomoc je známkou síly.

Jsme v duchu stále s vámi, také bývám na facebooku a píšu a sdílím tam mnoho věcí na své oficiální stránce, a stejně tak i na nově vzniklé podpůrné stránce Assertiveness for the Earth Angels. Takže se klidně k nám připojte a také prosím, řekněte to se mnou - Alooooha!!

* * *

zdroj: http://www.youtube.com/watch?v=I2rkDhm0Wb8
překlad: Magda Techetová

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.