úterý 14. ledna 2014

Anděl otevřenosti

Já jsem anděl otevřenosti. Jeho vibrace se nás dotknou hluboko v duši. Otevřeme mu pokladnici pravdy našeho srdce a nechejme ji vibrovat v podobě slov a činů. Povzbuzuje nás, abychom tuto pravdu uvedli do našeho života. Jeho energie posiluje společenství, takže můžeme navazovat nové kontakty. Prožívejme zázrak vzájemné komunikace mezi srdci lidí, čímž vytváříme hluboké porozumění nejen pro sebe sama, ale i pro ostatní lidi. Já jsem anděl otevřenosti v tobě i ve vás.

Poučení
Otevřenost jsou vibrace, jež mohou vzniknout na základě hlubokého uzdravení. Jestliže se otevřeme, ukážeme, jací jsme, to znamená jací jsme s veškerou naší láskou, nadšením, ale také s naší zranitelností. Často uzavíráme svá srdce ze strachu, že si způsobíme bolest. Uzavřené srdce nás izoluje před samotným životem. Anděl otevřenosti nám přináší poselství, že se jedná o ochranný mechanismus naší duše, jež pochází z dávné minulosti. Nyní však nastal čas, abychom naše srdce doširoka otevřeli a přesvědčili se, že přijdou zcela nové možnosti a že získáme úplně nové zkušenosti. Důvěřujme mu. Zviditelníme se a obohatíme pravdu našeho srdce. Otevřené srdce je obrovským bohatstvím nejen v našem životě, ale i v životě ostatních lidí. Vibrace pravdy našeho srdce prohloubí všechny vzájemné vztahy.

Cvičení
Dnes je den, kdy otevřeme svá srdce a budeme se radovat z každého setkání. Vzájemná komunikace mezi srdci je již sama o sobě příjemným okamžikem k zahájení pozitivního rozhovoru. Jestliže se otevřeme životu a prožijeme hluboký kontakt či spojení, obohatíme vlastní život. Obdarujme svou otevřeností nejen sebe, ale i ostatní lidi.

* * *

- z knihy Ptej se andělů, Silke Bader

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.