pondělí 13. ledna 2014

Karetní výklad Doreen Virtue pro týden od 13. do 19.1. 2014

Ahoj, tady je Doreen a toto je váš týdenní karetní výklad pro týden od 13. do 19.ledna. Jak se vám daří v novém roce? Nezapomínejte, že můžete kdykoli zavolat Nebesa o pomoc, abyste mohli své starosti přeměnit v modlitby. Ať vás trápí cokoli, stačí říct: "Prosím, Bože, pomoz mi s tím." A už je to modlitba a už dovolujete Nebesům, aby vám pomáhala. Protože zákon svobodné vůle říká, že můžeme dostat pomoc jen tehdy, když si o ni sami řekneme. To můžete udělat jakoukoli formou, ať už modlitbou, meditací, afirmacemi atd. Říkejte si o pomoc s čímkoli. V tomto světě nemusíte nic dělat sami. Díkybohu :)
Na tento týden bych chtěla vykládat s kartami, které jsme tu již nějakou dobu neviděli, a to jsou Vykládací karty archanděla Michaela. Tato karetní sada nám dodává sílu a moc tohoto archanděla, jehož jméno znamená "Ten, který je podobný Bohu". Tím je myšlena jeho moc a síla. S archandělem Michaelem spolupracujeme velmi rádi, neboť nám poskytuje ochranu, odvahu a sílu. Michaela může o pomoc požádat kdokoli, neboť není omezen časem ani prostorem a nenáleží k žádnému náboženství. Stačí říct: "Michaeli, prosím, pomoz mi." A tak se stane pro každého.
Tak jako každý týden budu vybírat karty se svými přáteli - toto je fenka Savayanna a toto je pejsek Precious - a karty zamícháme a budeme žádat o poselství pro každého, kdo sleduje toto video. K výběru karet používám jen svou intuici, třeba tato mě zaujala, protože vyskakuje ven... Tady jsem vytáhla dvě karty zároveň, takže to bude obzvlášť silné poselství pro střed týdne, a ještě jednu vytáhnu pro víkend.

První kartou, kterou tu máme pro začátek týdne, je Věčná láska. Obvykle tato karta znamená velký posun v milostných vztazích. Může se to týkat jakýchkoli vztahů ve vašem životě, ve všech podobách. Může to znamenat, že se setkáte se svým partnerem duše a nebo že se s někým takovým seznámíte či spřátelíte. Také to však může být vzkaz od vašich zesnulých milovaných blízkých, kteří se vám snaží dát najevo, že vás velmi milují a že láska mezi vámi je navždy.
Poselství, které mi však andělé říkají k této kartě pro nás všechny globálně, je to, že všechno je láska. Ať se děje cokoli, týká se to všechno lásky. A také o tom, že si máme vybírat lásku namísto strachu. Pojďme se podívat na další kartu, abychom se podívali na to, jak to spolu všechno souvisí.

Druhou kartu, kterou k tomu dostáváme, je karta Sebeúcta. Opět tu máme pohled na věci z úhlu lásky a téma vztahů. Do jaké míry dokážete respektovat sebe samé? Vyjadřujete úctu sobě samým? Jste k sobě milující? Staráte se o sebe dobře? Mnoho lidí v tomto měsíci prochází detoxikací, i kvůli novoročním předsevzetím. A i to je součást sebeúcty - dodržování slibů, které jste si sami dali. Jde tady o samotný posun a zlepšení, ne o dokonalost. Snažte se dělat všechno nejlépe, jak dovedete, a setrvat na své cestě. Nikdo neříká, že to musí být dokonalé.
Mít k sobě úctu také znamená mít s druhými zdravé vazby, být asertivní, stát si za svým, ať už v milostných vztazích nebo v jiných formách partnerství. Být pravdiví a upřímní a hlavně být sami sebou. Jediná cesta, kterou vás mohou druzí lidé milovat, je odhodit své brnění a ukázat jim své zranitelné stránky. Jinak se budete cítit osamělí, ať už budete v jakémkoli vztahu.

Pojďme se podívat na víkend. Nech odejít strach...hned teď! Vypadá to, že máme před sebou opravdu týden o mezilidských vztazích a také vztahu k sobě samým. Pamatujte, že právě archanděl Michael je ten, koho můžete vždy zavolat, když se něčeho bojíte. Má světelný meč, jímž přesekává všechna pouta, která si tvoříte ke strachu. Může to být i strach, který jste vstřebali pod vlivem jiných lidí nebo od světa - prostřednictvím médií, a nebo strach, který jste si navodili svými myšlenkami.

Zdá se, že to bude velmi dynamický týden plný poučení a lekcí. A naše vztahy jsou těmi největšími učiteli ze všech. To se týká i bolestivých součástí vztahů. Nedopusťte žádnou formu zneužívání a nezastávejte se toho. Místo toho se podívejte na své vzorce, kterými ve svých vztazích procházíte. Protože právě tyto vzorce poukazují na něco ve vás, čím si přitahujete stále dokola totéž. A vy pak můžete požádat Nebesa, i archanděla Michaela s jeho světleným mečem, o pomoc s propuštěním těchto negativních vzorců jednou provždy a ve všech směrech času. Ponecháte si z nich pouze důležité lekce a lásku. 

A tady máme kartu, která nám vyšla navíc a přináší nám extra poselství, podotknutí a zvláštní zpráva pro vás. Spolehněte se na podporu Boha a andělů . I fenka Savayanna nám na to říká ANO! (fenka štěká - pozn. překl.) Takže Savaynna, já i tato karta chceme, abyste věděli, že se vám neustále dostává veškeré potřebné pomoci! Nikdy nejste sami. I když třeba zrovna nemáte žádný vztah nebo se vám zdá, že nemáte žádné skutečné přátele, andělé jsou vašimi skutečnými přáteli a Bůh je vaším nejlepším kamarádem. A chtějí vám pomáhat mnohem více, než jim sami dovolujete. Pamatujte na to, že můžete požádat o pomoc.

Pojďme to udělat hned teď.
Co vás trápí? Co se vám honí hlavou? Nebesa vám chtějí pomáhat se vším, i s tím, co možná považujete za maličkosti. Pro Nebesa neexistuje žádná maličkost. Nebesa ví, že i ty nejmenší drobnosti nám působí velký stres, který narušuje váš mír, jenž je vaším údělem. A Bůh i andělé vám pomáhají setrvávat v míru, ve štěstí a v radosti, ve vaší Božské přirozenosti, v níž jste byli stvořeni. Podle šťastného, radostného a míruplného Stvořitele.
Takže co vás tíží?
Pojďme se společně nadechnout... (nádech) a s výdechem toto všechno odevzdáme Bohu a andělům. A všechny své starosti proměníme v modlitby, tím, že řekneme: "Prosím, pomozte mi."

Pomoc může přijít v mnoha různých podobách, například vnitřním vedením, což je zpráva přicházející skrze vaše vnitřní dojmy, jako jsou myšlenky, vize, znamení nebo slova, která uslyšíte ve své hlavě, nápady... Božské vedení po vás žádá, abyste podnikali lidské kroky, jimiž se naplní celá odpověď na vaše modlitby. Nestačí pouze sedět a myslet pozitivně a doufat, že se věci zlepší. To není to tajemství ke zhmotňování. Klíč ke zhmotňování je požádat Nebesa o pomoc, udržet si pozitivní myšlení, to ano, ale je toho mnohem více, a to je zase náš úkol, naše součást. Podnikejte kroky, ke kterým dostanete vedení, a dveře se vám budou velmi rychle otevírat. A zjistíte, že sny se vám možná plní tak rychle, že budete potřebovat pomoc archanděla Michaela k tomu, abyste dokázali tyto zhmotněné sny přijmout, protože ego se vás vždy snaží zastrašit a odradit od dobra, které k vám přichází, tím, že vám bude všechno vymlouvat. Udržte si víru!

Čeká nás týden léčení vztahů, začínání nových vztahů, lekcí a lásky, a také zhmotňování. Bůh vás neustále zahrnuje svou lásku. A i já vás velmi miluji. Posílám vám mnoho andělských požehnání a vězte, že mé modlitby jsou s vámi. Tento týden budu živě na hayhouseradio.com. A do té doby - prosím, řekněte to se mnou - Alooooha!

* * *

zdroj: http://www.youtube.com/watch?v=bIazfHtSgq4
překlad: Magda Techetová

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.