sobota 15. února 2014

Napište andělům své spřízněné duše

Vaše spřízněná duše vás hledá stejně tak, jako vy hledáte ji. Naštěstí jsou tu pro vás vaši strážní andělé, kteří vám pomohou přivést vás k sobě. I když ještě nevíte, kdo vaší spřízněnou duší je, a nevíte, kdo jsou jeho/její strážní andělé, tento proces funguje! Napište andělům své spřízněné duše!

Udržujte si záměr a modlitby soustředěné na to, aby se energie vašeho dopisu donesla k andělům vaší spřízněné duše... a ona se k nim dostane! Pak tento dopis napište. Pište ho čistě ze srdce a řekněte andělům o všech svých pocitech, nadějích, snech a minulých zraněních. Můžete to napsat ručně na papír nebo to naťukat do klávesnice na počítači - výsledek bude stejný.
Požádejte vaše anděly, aby zasáhli a přivedli vás k sobě.

Pokud již máte vztah, poproste anděly, aby vám pomohli více se sblížit s partnerem či partnerkou, a vyléčit všechna nedorozumění a jiné věci, které vás mohou oddělovat.

Napsaný dopis můžete ponechat například v místě, kde se často modlíte nebo si ho založit do své oblíbené duchovní knihy. Někteří lidé dopis spálí jako symbol toho, že ho odevzdávají Nebi.

Poté si všímejte jakéhokoli Božského vedení, kterého se vám dostane, a následujte ho. Například můžete mít silné nutkání navštívit určité místo, připojit se do nějakého vyučování nebo podniknout pozitivní kroky, které vás přivedou do kontaktu se svým milovaným / svou milovanou.

- Doreen Virtue

* * *

zdroj: https://www.facebook.com/DoreenVirtue444
překlad: Magda Techetová

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.