čtvrtek 27. února 2014

Naučte se opravdu spoléhat na andělskou pomoc

"Jestliže jste nás, své anděly a průvodce, požádali o pomoc, můžete se automaticky uvolnit s vědomím, že je o všechno postaráno a že kdykoli bude třeba, abyste něco udělali vy sami, dostanete k tomu jasný impuls. Celou záležitost pak můžete pustit z hlavy, což jí jen prospěje, neboť nebude pod tlakem a my na ní budeme moci v zákulisí pracovat.
Velice často však děláte tu chybu, že sice požádáte o pomoc, ale pak se stejně bojíte a dál do situace zasahujete. Váš rozum prostě nevěří, že je o danou věc postaráno, když ON SÁM se nestará. Je to nelogické, a proto s tím míváte takové problémy.

K tomu, abychom mohli vzít věci do našich rukou (tak, jak nás o to žádáte) a abyste si vy mohli oddechnout, je zapotřebí vaše víra. Vaše víra znamená, že se nebojíte danou situaci opravdu odevzdat nám a spolehnout se, že všechno dopadne dobře a že v pravý okamžik od nás dostanete vedení k tomu, co budete moci pro pozitivní vývoj věcí udělat vy sami. Pokud se však bojíte, hledáte nějakou "záruku" a i přes své modlitby se stále všechno snažíte kontrolovat a řídit, pak jste nám své záležitosti ve skutečnosti neodevzdali a nemůžete se tedy divit, že jsme vám nemohli pomoci. Musíme respektovat vaše svobodná rozhodnutí, a pokud se i přes modlitby rozhodnete nám nedůvěřovat a raději se tím nadále zabývat, "co kdyby to nevyšlo", pak je to vaše volba a my máme svázané ruce.

Nevyslyšené modlitby neexistují. Vašim modlitbám nasloucháme a odpovídáme na ně v každém okamžiku. Jste to však vy, kdo rozhoduje o tom, zda odpovědi přijmete a budete podle nich také jednat, či nikoli. Vzdejte se svého strachu i pocitu, že všechno musíte udělat a zajistit sami. Vaše modlitba není jen nějaká "pojistka" pro případ, že by vaše vlastní řešení selhalo. Je to skutečná žádost o pomoc a my vždy děláme vše, co je v našich silách, abyste byli šťastní vy i další lidé, kterých se daná věc týká. Máme-li však situaci řešit my, musíte se jí zcela pustit a přenechat nám ji. Jinak to nepůjde. Snahou všechno řídit a kontrolovat nám zasahujete do našeho díla. A kromě toho si pak vším tím "myšlenkovým šumem" bráníte v jasném rozpoznání odpovědí na vaše modlitby a vedení, které vám dáváme. Následně získáváte dojem, že vaše modlitby nebyly vyslyšeny ani zodpovězeny, a tím spíš se pak utvrzujete v pocitu, že se nemůžete na něco takového spoléhat.

Váš rozum zná pouze logické postupy založené na vašich zkušenostech a logických souvislostech. Cokoli nespadá do logiky, pro váš rozum není reálné ani spolehlivé. Na svou cestu životem jste však nedostali jen rozum, ale i srdce. Dejte svému srdci šanci. Vaše srdce vidí mnohem dál a cítí, kudy vede ten správný směr, ať už je to jakkoli nelogické. I my vám na vaše modlitby odpovídáme prostřednictvím vašeho srdce. Nebuďte tedy uvěznění v hlavě, ale soustřeďte se do svého vnitřního centra plného klidu a míru. Jakmile utichne váš myšlenkový šum, začnete vnímat ono jemné vedení, kterého se vám dostává po celou dobu a v každém okamžiku. Není se čeho bát. Jsme stále s vámi a prosíme vás, abyste nám opravdu věřili. (Pokud se na nás spoléhat bojíte, můžete nás požádat i o pomoc s uvolněním tohoto strachu. Konečné rozhodnutí se ho vzdát je však opět pouze na vás.)

Rozhodněte se jasně, zda chcete nebeskou pomoc či nikoli, a pokud ano, buďte ochotni nám svou situaci skutečně odevzdat. Nemůžeme s ní nic udělat, dokud ji opravdu nemáme plně ve svých rukou. Vaše myšlenkové kontrolování a zasahování nám maří práci, kterou jste po nás žádali. Dovolte si tedy uvolnit se a nalaďte se na klid a mír ve svém srdci. Tam pak také najdete všechny potřebné odpovědi a skrze něj vás rovněž povedeme konkrétně dál, jakmile k tomu nastane správný okamžik."

* * *

(Poselství andělů, M.T.)


Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.