sobota 12. dubna 2014

Nepotlačujte své pocity - přiznejte si je

"V současné době můžete pocítit zvýšenou únavu, zvýšenou chuť k jídlu, přibírání na váze a zvýšenou potřebu chránit se před svou vlastní citlivostí. My vás však žádáme, abyste místo útěku před svými pocity zvolili jejich přijetí. Pocity, které se pokoušejí dostat se z vašeho srdce ven, potřebují, abyste je uznali a přijali. Mohou to být i velmi bolestivé pocity, které si nechcete připustit, protože z nich máte strach a bojíte se i možných důsledků a změn, které by se dostavily, kdybyste se na situace ve svém životě podívali očima pravdy. Ujišťujeme vás však, že se nemáte vůbec čeho bát. Neexistuje důvod, proč by pro vás mělo být ohrožením přiznat si své skutečné pocity. Nemusíte dělat žádné změny, pokud nechcete. Je však důležité přiznat si, co opravdu nosíte ve svém nitru.

Obejměte tyto pocity s láskou. Nesuďte je. Nestrachujte se, co se stane, když si je přiznáte a necháte je vyjít ven. Nepotlačujte je závislostmi, ať už se jedná o jídlo, návykové látky, nebo třeba i závislost na vztazích a lidech. Útěkem před sebou samými nic nevyřešíte a své pocity tím neuvolníte. Čím více se budete snažit je potlačovat, tím více na sebe budou muset upozorňovat a volat po svém projevení. Je mnoho způsobů, jakými je můžete dostat ze svého nitra ven, aniž byste je museli sdílet s jinými lidmi, pokud si to nepřejete. Můžete si psát deník, ať už papírový nebo elektronický v počítači, můžete malovat nebo něco vytvořit... způsob si můžete zvolit jakýkoli. Ale buďte k sobě prosím upřímní. Nikomu tím neublížíte a rozhodně tím nic nemůžete pokazit.

Když si přiznáte své skutečné pocity, odblokuje se tím cesta k zázračnému vyřešení dané situace. Možná nevíte, JAK je možné ji vyřešit, ale to nevadí. Nemusíte všechno kontrolovat a na všechno dohlížet. Od toho jsou tu Nebesa. Žádáte nás o vedení a my vás vedeme v prvním kroku k tomu, abyste k sobě byli zcela pravdiví a láskyplní a přiznali si, jak se cítíte. Na tom nic není. Není to nic, čeho byste se měli bát. Nikdy nemusíte mít strach. Vždyť přece víte, že všechno vždy dopadne tak, jak má, pro nejvyšší dobro všech bytostí, jichž se situace týká. Vždycky jste všechno zvládli a i teď máte k dispozici všechno potřebné, abyste zvládli to, co je před vámi.

Žádáme vás, abyste k sobě byli láskyplní. A upřímnost k sobě samým je součástí zdravé sebelásky. Nedělejte svou sebelásku a pocit vlastní hodnoty závislými na jiných lidech, jejich názorech, jejich chování nebo na podmínkách ("Budu se cítit dobře, KDYŽ..") Rozhodněte se, teď a tady, že k sobě budete hodní a milí. Rozhodněte se, že necháte vyjít na povrch všechny své pocity, protože si zaslouží vaši lásku. Uvolněním svých pocitů nemůžete způsobit nic nežádoucího. Nebojte se jich tedy. Nebojte se ani toho, že si budete připadat zranitelní. Právě ve zranitelnosti se skrývá nádherná a úžasná síla, díky níž vámi bude moci proudit i nová, něžná energie, s jejíž pomocí si budete moci udržovat své srdce otevřené. Když se zbavíte strachu, nebudete už mít tu nutkavou potřebu se stále bránit a chránit. Domněnka, že se musíte neustále rozhlížet a kontrolovat okolnosti, aby vám něco neublížilo, vám v otevření vašeho srdce brání. Pokud máte z čehokoli obavy, požádejte své anděly, aby se o to postarali. Nechte to na nich, s vědomím, že oni najdou ještě lepší způsob, jak všechno zařídit pro dobro všech. Požádejte je, aby vás chránili a aby chránili i všechny a všechno, na čem vám záleží. A vy se mezitím můžete soustředit na sebe a na péči, kterou potřebujete.

Pamatujte, že vaši andělé vám rozumí. Vaši andělé vás chrání. I když jste nejistí, vystrašení, plni lítosti nebo bolesti, vaši andělé jsou s vámi a pomáhají vám. Buďte ochotni nechat se zahalit touto andělskou léčivou energií lásky. Vaši andělé vás nikdy neopustí. Vždy budou s vámi. I kdyby vám nebyl schopen porozumět žádný člověk, oni vás pochopí vždy a vždy tu budou pro vás. Nikdy nezůstanete opuštění ani ztracení. Vesmír to nikdy nedovolí, protože má rád všechny bytosti na tomto světě. Vždy pro vás najde cestu, která vám přinese útěchu a nové potěšení. A tak se nebojte. Uvolněte se. Připusťte si, jak se cítíte. Obejměte se. Navažte znovu kontakt se svou vlastní duší a naplňte se láskou. S takovýmto krásným naladěním pak všechno zvládnete mnohem snáz a příjemnější cestou.
Jsme s vámi "

* * *

(Poselství andělů, M.T.)


3 komentáře:

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.