neděle 29. června 2014

Karetní výklad Doreen Virtue pro týden od 30.6. do 6.7. 2014

Ahoj, tady je Doreen a toto je váš týdenní karetní výklad pro týden od 30.června do 6.července. Tady to máme! Vstupujeme do sedmého měsíce roku 2014! Jak se vám vůbec daří? Dopřáváte si dostatek času sami na sebe a na své priority? Na odpočinek a na péči o sebe? Pokud ne, nezapomeňte, že můžete zavolat Nebesa na pomoc s čímkoli. Pomohou vám být více odvážní, více asertivní, cítit se méně osamělí a naplnit vaše pozemské potřeby. Jeden z nejúžasnějších pomocníků, které o to můžeme požádat, je náš přítel archanděl Michael. Není omezen žádným náboženstvím, takže nemusíte patřit do žádné církve a nemusíte být svatí, jen abyste mohli dostat pomoc od tohoto neomezeného archanděla. Chce nám všem pomoci naplnit naše životní poslání, a to i vám. My všichni máme životní poslání. Pojďme si tedy vyložit Vykládací karty archanděla Michaela pro vedení na následující týden pro nás všechny. Nedávno se mě někdo na Instagramu, kam dávám kartu pro každý den, zeptal, jak je možné, že by jedna karta mohla být pro všechny. A odpověď, kterou dávám všem, kdo se na toto ptají, je, že je to čistě o záměru. Karty vždy odpovídají na váš záměr. A tak, když se modlím nad těmito kartami, je mým záměrem zachytit energii odpovídající nám všem. My všichni jsme přece na této malé planetě společně a my všichni jsme ovlivňováni jejími energiemi společně. Proto není žádný problém požádat o vedení, které je univerzální pro všechny. Nyní se tedy nad kartami modlím a žádám Boha, Vyšší Já, Ducha Svatého, Ježíše, Matku Marii a archanděla Michaela, aby nás všechny vedli v Boží vůli míru. Když karty vybírám, dívám se, které z nich mě přitahují, a podle toho pak vyberu tři, které představují začátek, střed a konec týdne.

Kartou pro začátek týdne je Dopřejte si čas, než učiníte rozhodnutí. Tato karta říká, že se nemáte nechat někým jiným tlačit do rozhodnutí, na které se ještě necítíte připravení. Vypadá to, že je na vás vyvíjen nějaký vnější vliv. Možná, že lidé, kteří vás milují a záleží jim na vás, mají ve skutečnosti ve svých srdcích nějaké vlastní zájmy, které se od těch vašich liší. A tak je velmi důležité dopřát si dostatek času na důležitá rozhodnutí ohledně toho, co chcete dále dělat, jaké změny chcete podniknout. Nenechte nikoho, aby vás do něčeho tlačil a namlouval vám, že už jste připravení. Vaše tělo vám to dá jasně najevo, když budete opravdu připravení. Když jste připravení, stane se to všechno lusknutím prstu. Pocítíte svou vnitřní pravdu, nadechnete se... a budete vědět, že Ano, teď! Tudy mám jít.
Na druhou stranu neustále něco odkládat a prokrastinovat je také forma rozhodnutí, a k tomu dochází, když se nerozhodujete ze strachu, že se rozhodnete "špatně". Nejlepší je v takovém případě požádat Nebesa o pomoc a říci: "Prosím, dejte mi jasná znamení ve fyzickém světě, kterých si snadno všimnu a kterým snadno porozumím. Pomozte mi prosím rozhodnout se, kterou cestou se vydat." Já sama se teď za vás modlím, abyste dostali jasná znamení a vedení, a za vaši celkovou jasnost, tak abyste věděli, co si vybrat. Protože když se rozhodnete podle někoho jiného, nebude to fungovat. Díváte se tak spíše na vnější důvody, než na své vnitřní.

Pojďme se podívat na střed týdne. Tady máme zajímavou kartu Vy sami jste tuto situaci vytvořili a máte také moc ji změnit. Cítíte se někde uvnitř zaseknutí? Nebo máte někde uvnitř pocit, že nemáte nic pod kontrolou a že to vlastně ani není váš život? Máte pocit, že druzí jsou na vině, nebo že je na vině vláda, ekonomika, nebo nějaká osoba, a že nebýt jich, byli byste šťastnější a dařilo by se vám? Tato karta vám říká, že si máte uvědomit svou sílu, která vám patří. Skutečně jste si sami přitáhli to, co se nyní děje. A tím vás nijak neobviňuji, prosím vás - obviňování je jen nesmyslná ztráta času, s tím nechceme mít nic společného. To jsou jen pozůstatky z dětství. Jde o to, abyste převzali zodpovědnost: "Toto jsem si přitáhl/a, protože jsem tak mocný/á, a proto mám moc to změnit, abych to už nepřitahoval/a, povznesl/a svůj život a přitahoval/a si něco lepšího." Tato karta vám skutečně připomíná, že máte tu moc! Když jste měli moc přitáhnout si to všechno, co nyní máte ve svém životě, máte také moc říct "Dost! To už stačilo! Teď odejdi!"

A když se dostaneme k víkendu, ach, podívejte se na to! Přestaňte mít strach... teď hned! Někde uvnitř se nějaká vaše část bojí dělat změny, a dokonce i šťastné životní změny. A víte proč? Protože někde v minulosti se možná věci nevyvinuly tak, jak jste chtěli. Ale teď je to jiné! Dnes už následujete jiné vedení, jste více v kontaktu se svou vnitřní pravdou a svými pocity, protože jste více citliví. A právě tato citlivost vám nedovolí, abyste udělali stejné chyby jako v minulosti... alespoň dokud budete trvat na své VLASTNÍ pravdě (odkaz na první kartu - pozn. překl.), vaší Božské pravdě a nenecháte se do něčeho tlačit kvůli vlivu druhých lidí.

Máme tedy před sebou týden plný zdravých změn. Bude to však podle vašich pravidel, vašeho načasování, a bude to vše výhradně ve vašich rukou. Jsem na vás velmi hrdá! Potřesu vám rukou, aspoň prostřednictvím videa! Chci, abyste věděli, že mé modlitby jsou s vámi stejně jako vaši andělé.

Jsme už zpátky z cest, i když nás ještě čeká pět dalších míst. A pak to skončí. Pak už budu dělat jen přednášky a semináře na Maui, na Havaji, a jednou za rok také v Kalifornii. A mezitím budu dělat mnoho a mnoho online video kurzů, na které se velmi těším a za které jsem moc vděčná. Pokud jste ještě neměli žádný můj online kurz, řeknu vám, že je to velká zábava! Budu také tento týden živě na Hay House Radio, kde budu brát vaše telefonáty a hovořit s vámi. Také budu na Instagramu s kartami a čísly pro každý den.
Posílám vám mnoho lásky, andělských požehnání a - řekněte prosím se mnou - Aloooooooooooooha!

* * *

zdroj: https://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=XfX4kUEmmdY
překlad: Magda Techetová

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.