neděle 29. června 2014

Květinový výklad Roberta Reevese pro týden od 30.6. do 6.7. 2014

Zdravím vás a vítám u duchovního vedení pro tento týden! Pro tento týden cítím, že budeme mít hodně na čem pracovat, co se týká naší čakry třetího oka. Takže jsem si říkal, že by bylo zábavné zahrát si během tohoto videa na jednu z mých křišťálových mís. Také bych se však s vámi chtěl podělit o to, co mi andělé pro tento týden řekli: budeme mít mnoho psychických zážitků. Chtěl bych tedy po vás, abyste si pozorně všímali všech fyzických pocitů, které najednou pocítíte, "náhodných" myšlenek, které se najednou ve vaší hlavě objeví bez zjevného důvodu, třeba jak na někoho myslíte, i když jste ho už dlouho neviděli, a pak vás najednou během týdne bude kontaktovat. Toto všechno jsou jasná znamení, že vaše třetí oko je otevřeno. Už tím, že sledujete toto vedení a toto video, vám připomíná, že se vaše třetí oko probouzí. Vaše jasnovidnost se aktivuje. Také si všímejte světel, která jsou kolem vás. Některé světlo pro vás může být až příliš hrubé nebo příliš intenzivní. Hlavně v nákupních centrech a podobných podnicích s umělým osvětlením mají lidé problémy se svou energií a čakrou třetího oka. Když jsme dělali výzkum pro naši knihu Andělská detoxikace, narazil jsem na jednu studii, kterou dělali u lidí s diabetes. Jejich stav byl zcela normální a všechno bylo v rovnováze. Ale pak je umístili do místnosti s umělým fluorescentním světlem a zjistili něco velmi pozoruhodného. Jejich hladina cukru v krvi se začala měnit. A to jen byli v té místnosti, aniž by něco jedli, pili nebo brali léky. Pak je nechali vyjít ven z této místnosti, kde světlo umělé nebylo, a jejich cukr se v krvi opět vyrovnal. Velice zajímavé, co říkáte?
Andělé nám říkají, že umělé osvětlení a elektromagnetické pole, které je tímto osvětlením produkováno, vytváří "špinavou" elektřinu. Je to zvláštní slovo, že? Ale co tím chci říct je to, že energie, která vychází z umělého osvětlení, může ovlivnit vaše zdraví. Tento týden si tedy všímejte, zda se vám nezhoršují vize, nemáte bolesti hlavy nebo nejasné myšlení, a podívejte se, jakému světlu jsme právě vystaveni.

Nyní bych chtěl použít tuto nádhernou křišťálovou zpívající mísu, abychom si otevřeli a pročistili naši čakru třetího oka. Dovolte mi tedy, abych vám zahrál. Vy se jen posaďte, uvolněte se a užívejte si tóny, které z ní vycházejí.

(Pro poslech Robertova hraní si pusťte video uvedené ve zdroji a posuňte ho na čas 3:00 - pozn. překl.)

Možná teď cítíte brnění nebo bzučení přímo ve středu svého čela. To nám signalizuje, že se vaše čakra třetího oka otevírá. Mně osobně to připadá, jako by nám andělé odstraňovali tu vrstvu nejasnosti, aby nám pomohli odkrýt to nádherné centrum jasnosti. Je to krásné, že? Moc se mi to líbí, i to, jak se můžeme tímto prostřednictvím spojit a jak se s vámi mohu podělit o svou radost z hraček, se kterými si hraji :D

Pojďme se nyní podívat na kartu pro tento následující týden, abychom se podívali, jaké vedení nám chtějí naši andělé dát.
Zde je tedy karta pro tento týden: Buďte pozitivní. Tato květina, bromélie, je spojena hlavně s korunní čakrou, což je náš zdroj informací, naše napojení na Boha a anděly. Říká vám tedy, že máte být pozitivní ohledně vašich duchovních schopností a vašeho přirozeného duchovního daru intuice. Všímejte si myšlenek a pocitů, které dostanete, jak už jsem řekl. Ale také buďte pozitivní, protože se vám dostává odpovědí a řešení ohledně všeho, co vyvstane. Andělé nám vždy ukážou cestu, jak z dané situace ven, nebo jak ji změnit pro dobro každého, kdo se jí účastní.

Posílám vám mnoho a mnoho andělských požehnání, doufám, že celý tento týden pro nás zůstane nádherně otevřený a jasný, že budeme ve spojení se svou intuicí a otevřeme si svou čakru třetího oka. Všem vám tedy přeji pro tento týden jen to nejlepší. Do příště se o sebe pěkně starejte a přeji vám, ať se vám splní všechny vaše sny!

* * *

zdroj: http://youtu.be/VeIqS6EieBY
překlad: Magda Techetová

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.