neděle 1. června 2014

Rada andělů pro týden od 2.6. 2014

Pro tento týden jsem si dovolila i já vytáhnout pár karet s poselstvím pro nás všechny, abychom věděli, na co se máme zaměřit :) Jsou to tedy karty: Práce s léčivou energií, Soustřeď se na svůj záměr a Soustřeď se na Božské a dokonalé zdraví z Vykládacích karet archanděla Michaela.

Společně nám říkají, že se máme soustředit na to, aby náš život byl láskyplný a v harmonii. Znamená to vzdát se potřeby diskutovat o něčem s negativně naladěnými lidmi, nerozčilovat se, nekazit si zbytečně náladu a neztrácet ze zřetele věci, které jsou skutečně důležité. Mějme na paměti to, že hlavní, na čem záleží, je naše zdraví, a to jak duševní, tak i fyzické. Obojí je ovlivněno naším vlastním přístupem k nám a k našemu životu. Je na nás, zda připustíme, aby nám někdo ubližoval, zda se rozhodneme trápit se svými vlastními myšlenkami nebo jednáním, a vždy jsme to my, kdo rozhoduje, kam nasměrujeme svou pozornost. Soustřeďme se tedy na to, co je skutečně důležité. Ujasněme si své priority a především s ohledem na své citové, myšlenkové i tělesné zdraví. Vše je spolu propojeno a cítíme-li, že něco není v pořádku, je dobré to poslechnout a udělat vše potřebné pro nápravu a uzdravení. Buďme tedy láskyplní nejen k druhým lidem, ale především k sobě samým, i kdyby to mělo znamenat odmítnutí nějakého člověka, nějaké aktivity nebo způsobu vlastního myšlení <3

- Magda


2 komentáře:

  1. Děkujeme za nádherné rady. A ano, vše je jen na nás, našem postoji k životu a našim myšlenkám. Ne nadarmo se říká: "You Attract What You Think You Deserve".

    OdpovědětVymazat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.