pondělí 7. července 2014

Karetní výklad Doreen Virtue pro týden od 7. do 13.7. 2014

Ahoj, tady je Doreen a toto je váš týdenní karetní výklad pro týden od 7. do 13. července. Být takto venku v přírodě mě inspiruje ke spojení se s anděly přírody, vílami. A tak dnes budeme pracovat s kartami Magická poselství víl, abychom si užili trochu kouzel a také přírodního prostředí. Tak jako vždy se nad kartami nejprve modlím a prosím o poselství pro každého z nás, kdo sleduje toto video. Je to čistě o tom záměru. A víly, přírodní andělé, jsou stejně tak Božími stvořeními jako nebeští andělé. Přesto mají špatnou pověst a lidé jim moc nevěří. Víly jsou však velmi důvěryhodné, alespoň pokud jste člověk, který má respekt vůči Matičce Zemi a který dělá vše, co je v jeho silách, aby pomáhal životnímu prostředí. Jednu kartu tedy vytáhneme pro pondělí a úterý, druhou pro středu a čtvrtek, a třetí pro víkend. Dobře, pojďme se na to tedy podívat.

Zajímavé. Pro začátek týdne tady máme Změnu stravy. Přemýšleli jste v poslední době o tom, že byste vypustili něco těžkého ze svého jídelníčku, protože vám po tom bývá špatně? Víly jsou tady, aby nám s naší stravou pomohly a abychom jedli více přírodně a organicky. Víly milují organickou stravu. Nemají rády pesticidy ani nic dalšího umělého, co dáváme do Země. Když se stravujeme lehce, čistě a jemně, vyvolává to v nás onu přírodní energii, s níž nás Bůh stvořil. Takže tady máte něco, o čem můžete popřemýšlet. Víly vám neříkají, co máte dělat, ani vás nijak neobviňují. Pouze vám naslouchají. Slyší, co říká vaše tělo, vaše energie, slyší také vaše přání, a změnou stravy si můžete proměnit celý život. Když jsem se v roce 1996 stala 100% vegankou, všechno se tolik povzneslo! Mám nyní vysokou energii, prožívám skvělé zdraví a celkově se cítím velmi dobře celé ty roky. I o tom můžete popřemýšlet, i když tento styl samozřejmě nemusí být vhodný pro všechny.

Pro střed týdne zde máme také zajímavou kartu a navazuje na tu předchozí. Tato karta říká Přiznejte si své skutečné pocity. To znamená, že hluboko uvnitř víte, které změny potřebujete udělat. Může to být změna stravování, ale i změna něčeho jiného, třeba přestat kouřit, pít alkohol nebo chodit na tolik večírků. Také to může být ponoukání k tomu, abyste opustili nějakou škodlivou situaci. Ale podívejte se na tuto vílu - je sama v přírodě, má okolo sebe světlo, a tráví čas meditováním. Když se tedy na tuto kartu dívám a žádám anděly o vysvětlení významu, který pro nás má, pak je to pro nás poselstvím, že máme trávit čas o samotě, nejlépe v přírodě, i kdyby jen na pět minut. Tady na jižní polokouli máme nyní zimu. Ale jakýkoli čas strávený v přírodě, obzvláště během středu tohoto týdne, a žádost o nebeskou pomoc vám může pomoci připustit si své upřímné pocity.
Jak víte, naše ego a systém popírání se nás snaží vést k tomu, abychom se smiřovali s věcmi, s nimiž se smiřovat nechceme, a abychom přijímali těžkosti, když přitom máme na výběr. Tato karta nás tedy žádá, abychom si udělali dopřáli čas na čestný inventář a zhodnocení toho, co se nyní děje v našem životě, protože jedině touto cestou můžeme začít zlepšovat věci, které to potřebují. Musíme si uvědomit, jak na tom právě teď jsme. Takže: jemně, jemně, ale buďte k sobě upřímní.

Miluji tuto kartu! Pro víkend tady máme kartu Vyjadřujte svou individualitu. Je to odvážný obrázek paní, která patří do Společnosti červeného klobouku, což je společnost lidí ve věku nad 50 let, kteří se rádi baví. Já osobně s narůstajícím věkem nosím více fialové. Každopádně tato karta vás vyzývá k tomu, abyste byli kreativní co se týká vyjadřování sebe samých. Prosím, nesnažte se zapadnout. Nechte prosím svého tvořivého ducha, aby se ujal plného vedení. Věřte tomu, k čemu jste vedeni. I to je součást upřímnosti k sobě samým. Když jste k sobě upřímní, pak vidíte všechny ty oblasti svého života, v nichž děláte kompromisy, v nichž potlačujete své skutečné já, abyste se zavděčili druhým, a kde hrajete "na bezpečnou hru", protože si myslíte, že se tak v životě někam dostanete. Vyjádřete svou individualitu - to vás někam dostane! A stejně tak to zlepší i naše vztahy, protože druzí lidé budou moci vidět naše skutečné já, namísto toho předstíraného. I když někdo miluje vaše předstírané já, tak hluboko uvnitř cítíte, že nejste milováni za to, kdo opravdu jste. A tak si oblečte své fialové šaty, nasaďte červený klobouk, obujte si boty s šílenými vysokými podpatky, nebo cokoli jiného, a běžte zazářit a bavte se! Ať už doslovně nebo metaforicky.

Bude to skutečně "odvázaný" týden. Bude to také čas, kdy si sami se sebou dopřejete velký rozhovor a také budete objevovat krásu toho, kým skutečně jste. Je to vaše skutečné já, které Bůh stvořil. A jste ÚŽASNÍ! Prosím, nezapomínejte na to.

Budu s vámi v duchu i v modlitbách. Posílám vám mnoho andělských požehnání a prosím, řekněte se mnou: Alooooooooooooha!

* * *

zdroj: https://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=Z7Y4XB75w-w
překlad: Magda Techetová

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.