pondělí 7. července 2014

Květinový výklad Roberta Reevese pro týden od 7. do 13.7. 2014

Ahoj, já jsem Robert Reeves a mám tady nachystány své vykládací karty Květové terapie pro duchovní vedení na tento týden. Poslední půl hodiny jsem strávil uklízením a očišťováním svého domova a andělé nám vzkazují, že tento týden je čas pro nás všechny, abychom si doma uklidili a očistili svůj prostor, stejně jako třeba v práci. Můžete si prostor očistit např. bílou šalvějí. Samozřejmě si můžete koupit vonné tyčinky, jejichž kouř se při hoření šíří vaším domovem a očišťuje ho. Je to velmi silné. Ale je pravda, že ta vůně není nic moc. Proto to dělám o víkendu, kdy mě nenavštěvují žádní klienti. Lidé pozvedávají obočí, když přijdou k vám domů a ucítí to. Také však můžete svůj domov očistit tím, že prostě požádáte anděly, aby vám s tím pomohli. Pojďme to z části udělat už teď. 

Zavřete oči... a požádejte pozitivní a povznášející anděly, aby vstoupili do vašeho domova a aby ho očistili ode všech nízkých energií, ode všeho strachu, vší negativity jakéhokoli druhu. Nechť se to všechno uvolní a promění ve světle. Dovolte andělům, aby naplnili váš domov láskou, mírem a pokojem. Dejte andělům naprostý přístup do svého domova a dovolte jim, aby na jeho očišťování pracovali tak dlouho, jak jen to bude třeba.
Nádhera.

Teď se tedy pojďme podívat na to, co nám chtějí říct karty. Nejprve je zamíchám, a pak vyberu tři karty na celý týden.

Naší první kartou je Trpělivost. Tato karta představuje naše přání, aby se všechno splnilo rychle. Prosím, pamatujte si, že každá vaše modlitba je vždy vyslyšena a zodpovězena. A tak i když můžete mít pocit, že se ještě nic nestalo, neznamená to, že se opravdu nic neděje. Pamatujte si, že nám andělé pro tento týden vzkazují, abychom vydrželi. Nevzdávejte se! Snažte se dál! Protože všechno je právě teď tak, jak má být.

Další kartou pro tento týden je Otevřete své třetí oko. Opět buďte otevření a vnímaví vůči svých duchovním darům. Věřím tomu, že je to tím, že svět se mění a spiritualita je čím dál více oslavována. Není to nic, čeho bychom se měli bát. Když se ohlédneme do temnějších časů, byla tam spiritualita brána jako něco tajemného a obávaného. Ale dnes, díky vám, je spiritualita něco, co oslavujeme. Jsme šťastní za to, že jsme otevření, jsme šťastní za to, že jsme citliví. A tento týden vás vybízím k tomu, abyste své duchovní dary sdíleli s někým druhým. Pokud se vám naskytne příležitost, podělte se o ty informace.

Podívejme se na poslední kartu pro tento týden - Očistěte svou energii. Ach jo, jako bych zrovna neříkal, abychom si očistili své domovy :D Tato karta nám připomíná, že je důležité udržovat svou energii i energii našeho prostředí čistou a jasnou. To může znamenat, že ho očistíte šalvějí, nebo pokud máte zpívající mísu, můžete se s ní projít po svém domově, protože frekvence jejich zvuku ho dokáže očistit. Stejně tak můžete také zavolat své anděly, aby z něj odvedli všechny nízké energie.

Máme před sebou silný týden! A pamatujte, že je to čas na čištění naší energie. A tak pokud se nyní necítíte ve své kůži, nebo se cítíte více frustrovaní a podráždění než obvykle, je to pro vás červená vlajka, která říká, že máte očistit svou energii. Neupadejte do toho strachu, ale vyčistěte ho.

Posílám vám mnoho a mnoho lásky a andělských požehnání, těším se na vás zase příští týden. Do té doby se o sebe pěkně starejte a přeji vám, ať se vám splní všechny vaše sny!

* * *

zdroj: http://youtu.be/4SOgmDMYDtk
překlad: Magda Techetová

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.