neděle 20. července 2014

Květinový výklad Roberta Reevese pro týden od 21. do 27.7. 2014

Ahoj, já jsem Robert Reeves a toto je vaše týdenní duchovní vedení. Máme tady pěknou zimu, neboť se nacházíme, jak předpokládám, uprostřed zimního období, ale už jen jeden měsíc, a pak se přehoupneme do jara :) Všechny květiny začnou klíčit a vykvétat, tulipány i pampelišky a všechny ty ostatní, takže jsem už nedočkavý a velmi se těším, až toto období nastane. Možná víte, že zbožňuji bonsaje. Jsou úžasnými stromy, s nimiž se dá meditovat a spojovat se s přírodou. V souvislosti se stromy je tu jedno zajímavé přirovnání. Mnoho lidí si myslí, že když se stromu zkrátí kořeny, bude méně růst, ale tak to není. Bude růst více! Je to skvělá obdoba toho, co nám andělé říkají - že budeme mnohem více růst, když se zbavíme starého a nepotřebného. Když si ve svém životě uklidíme a odstraníme všechny ty věci, které nám už neslouží, máme díky tomu volný prostor pro úžasné nové věci, které mohou do našeho života přijít. Když budeme mít plnou skříň až po okraj, tak zkrátka nemůžeme mít prostor pro nové věci, co říkáte? Andělé nás tedy tento týden vedou k tomu, abychom některé z těch starých věcí nechali jít. A nechte je jít s láskou! Můžete například darovat staré, nepotřebné věci charitě, lidem, kteří je využijí, nebo je odevzdejte jakýmkoli jiným způsobem, k němuž se cítíte vedeni, ale nechte je odejít ze svého života, ukliďte si v něm nepořádek, a pak vám budou moci vaši andělé přinést to, za co jste se modlili.
Toto bude tedy skvělý týden pro propouštění starého a vítání nového.
Pojďme se nyní podívat na to, co nám chtějí sdělit naše karty Květové terapie pro tento týden.  

První kartou pro tento týden je Buďte pozitivní. To znamená, že i když se budete s některými věcmi loučit, máte se na to dívat jako na dobrou věc. Je to pro nás úžasný čas na to, abychom nechali jít minulost, abychom nechali jít starou bolest, protože tím si udržíme svůj drahocenný prostor na to, abychom mohli začít využívat zdroje, které bychom mohli využívat jiným způsobem.

Další kartou je Důvěra. To je nádhera, že? Připomíná nám, že máme celému tomuto procesu důvěřovat, a když se cítíme vedeni k propuštění určitých věcí nebo možná i lidí ze svého života, máme mít víru, že Bůh má pro nás všechny nějaký plán. Pamatujte, že nemusíme vědět, KAM jdeme, nemusíme znát přesné místo. Když věříme, že vyšší síly nad námi nás vedou na každém kroku, nepotřebujeme se starat o to, kam jdeme. Dovolte si, jak se říká, nechat se unášet proudem. Snadno proplujete všemi kličkami a přitom nemusíte vědět, kam vás to nakonec zanese a jak to na konci vypadá. Dovolte si nechat se unášet proudem, důvěřujte této nové energii a nechte se jí posílit.

A poslední kartou je... Otevřete svou náruč přijímání. To se mi moc líbí! Znamená to, že když jsme si ve svém životě uklidili, zbavili se škodlivých věcí a očistili se, můžeme nyní začít vítat všechno to nové, co si skutečně zasloužíme. A vy si zasloužíte štěstí! Zasloužíte si lásku, zasloužíte si mír a pokoj, uzdravení a všechny ty věci, o které jste prosili. Nyní nastal čas, kdy toto všechno můžete přivítat do svého života, otevřít svou náruč přijímání a dovolit andělům, aby vám mohli předat tento dar. 

Nádhera! Vypadá to na skutečně úžasný týden plný propouštění starého a očištění se, a následně také přijetí krásných nových věcí, o které jste žádali. 
Moc se mi to líbí a velmi se na tento týden těším!

Přeji vám, ať je vám pěkně teplo nebo ať jste pěkně v chládku, to záleží na prostředí :D Těším se na vás zase příští týden a do té doby se o sebe prosím pěkně starejte a pamatujte si, že všechny vaše sny se opravdu mohou splnit!

* * *

zdroj: http://youtu.be/IFOAy-I70FM
překlad: Magda Techetová

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.